Arama sonuçları: *

• Users: aler5
  • Order by date
  1. A

Notebook Ram Yükseltme Lenovo L340

selamlar. yaklaşık 4 yıldır kullandığım dizüstü bilgisayarım var. bir süreliğine daha idare etmem gerekiyor ve 8GB RAM artık fazlasıyla yetersiz geldiği için 16GB RAM ile değiştirmek istiyorum. Tek slotluk yer var. CPU-Z aşağıya bırakıyorum. anladığım kadarıyla CL19 ve 2666 Mhz 16 GB RAM...
  2. A

Siz Bu Laptoplardan Hangisini Seçerdiniz?

hp victus veya nitro predator helios olana yönelmeni öneririm, aradaki fiyat farkı açıkcası fazla. burada tamamen bütçeni düşünerek ikisinden birini tercih edebilirsin.
  3. A

4060Ti - 5500 Sistem 18K

Diğer sitelere kıyasla ek sıvı soğutucu ve fiyatta biraz az olduğu için hâlâ kârlı fakat biraz kâr oranı düştü. Bence hâlâ alınabilir seviyede fakat DA f/p ürününü bekleyip görmekten zarar gelir mi bilmiyorum.
  4. A

4060Ti - 5500 Sistem 18K

Ben gece 4-5'e kadar ara ara sürekli özelleştirmeye tıkladım, o civarlarda kendine geldi fakat önce RAM stogu bitti sonra 5600'ün stoğu bitti falan yatıp kaltık 2k fırlamış.
  5. A

4060Ti - 5500 Sistem 18K

Çökmeden önce girmiştim şu an özelleştirme yapılmıyor evet, ben de bekliyorum.
  6. A

4060Ti - 5500 Sistem 18K

İşlemciyi 5600 yaptım, RAM'i 32GB GSkill'e çektim. Anakart değişikliği yapacağım fakat hangisi uygun olur bilmiyorum. SSD olarak 1TB çektim fakat MLD'nin M500'ü pek güven vermiyor bu hz değerine karşılık ucuz olması kısmı. Sıvı soğutmayı evet 240mm yaptım.
  7. A

4060Ti - 5500 Sistem 18K

Hangi özelleştirmelerin net yapılmasını tavsiye edersiniz? Bütçe olarak çok problem yok özelleştirme için.
Geri