Arama sonuçları: *

1. WesajReiss

Samsung A17 mi A27 mi?

Bende öyle sanıyordum olduğunu görünce onu aldım, teşekkürler
  2. WesajReiss

Samsung A17 mi A27 mi?

Herkese teşekkür ederim A37 8/128 modelini aldım
  3. WesajReiss

Samsung A17 mi A27 mi?

5000 tllik bir fark olur mu A37 6/128 ile 8/256 açısından
  4. WesajReiss

Samsung A17 mi A27 mi?

O kadar çıkamayabilirim A37 6/128 ile A27 8/256 arasında hangisini seçmek daha mantıklı olur
  5. WesajReiss

Samsung A17 mi A27 mi?

20.000tlye 2000 tl farkla 8gblı modeli almaya değer mi veya 20.000tlye A37 6/128
  6. WesajReiss

Samsung A17 mi A27 mi?

Samsung A17 8/256 mı yoksa A27 6/128 mi almalıyım hangisi daha iyi olur?
  7. WesajReiss

Samsung A17 mi Tecno Camon 40 mı?

Samsung A17 8/256 mı yoksa Tecno camon 40 12/256 mı alınmalı sizce kamera kalitesi ve genel özellik olarak hangisi daha iyidir?
  8. WesajReiss

15.000tl Civarı Telefon Önerisi

Babam kendine telefon arıyor 15.000TL civarı olucak kamera kalitesi öncelikli olabilir önerilerinize açığım.
  9. WesajReiss

Canon Pixma E414 Yazıcı Hakkında

İdaretenlik ayda 5-10 test çıkarmak için alacağım genel olarak siyah beyaz kullanacağım, sizce Canon Pixma E414 işimi görür mü; kroniği, sorunu var mıdır fazla problem çıkarır mı? ikinci el olarak alacağım renkli test çıktısı isteyeceğim başka dikkat etmem gereken bir şey var mı?
  10. WesajReiss

Numaram Kullanılıyor Başıma Bela Olur Mu?

Tr iPhone kullanıyorum apkda indirmedim hiç
  11. WesajReiss

Numaram Kullanılıyor Başıma Bela Olur Mu?

2 gün önce UNSMS diye bir yerden TikTok doğrulama kodu geldi çok önemsemedim bugün GETİRFİNANS diye bir yerden müşteri olmak için doğrulma kodu geldi sorun olur mu ne yapmalıyım?
  12. WesajReiss

Yd Telefon İşleyişi Hakkında

Normal sim kullansam e sim falan kullanmasam bile 8 ay mı oluyor
  13. WesajReiss

Süre olarak ne kadar oluyor ve tek ya da çift sim olunca süresi değişiyor mu
  14. WesajReiss

Asıl telefonum İphone 12 mini Tr cihazı yd 16 Pro Max almayı düşünüyorum bazıları Avrupa cihazı çift simli falan diyorlar hangisi daha iyi olur birde Türkiye’de toplam kaç ay açık olur hat her yılbaşında sıfırlanıyor süre değil mi? Ayrıca Türkiye’de e sim kullanabiliyor muyuz?
  15. WesajReiss

Cs2 Seçkin Almak Mantıklı mı?

Teşekkürler, 1 hafta içinde yaklaşık kaç maç atarsam düşürebilirim kasayı?
  16. WesajReiss

Cs2 Seçkin Almak Mantıklı mı?

Seçkin almayı düşünüyorum fakat çokta iyi bir oyuncu değilim. Yaklaşık kaç maçta düşüyor kasalar ve sizce almak mantıklı mı, kâra geçirir mi?
  17. WesajReiss

Sıfır Tıraş İçin Tıraş Makinesi Önerisi

Teşekkürler peki ya sizce bu nasıldır, başlıksız 0a yakın sakal bıyık kesimi yapılabilir mi? https://app.hb.biz/vkRQb8Y1GYbv
  18. WesajReiss

Sıfır Tıraş İçin Tıraş Makinesi Önerisi

0 ya da 0a yakın kesebilecek bir tıraş makinesi arıyorum. F/P olan ve fiyatı uygun, düşük olan bir şeyler arıyorum önerilerinize açığım.
  19. WesajReiss

1000 TL Civarı Kulaklık Önerisi

1000 TL civarında kablolu veya kablosuz kulaklık arıyorum. Rozetin bu kulaklığı iş görür mü? https://app.hb.biz/oZCr3945JSRN
  20. WesajReiss

Attack Shark X11 Alınır mı ?

Kablosuz mouse alacağım. Attack Shark X11 almayı düşünüyorum daha önce kullanan ya da bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Geri