Arama sonuçları: *

1. M

Fifine AM8 Dinamik mikrofon özelliğinin çalıştığı nasıl anlaşılır?

Bu arada ürün 15 metre uzaktaki seside net bir şekilde alıyor yani az gidiyor ses doğal olarak ama mikrofon bunu net bir şekilde aldığı için ne söylendiği anlaşılıyor.
  2. M

Fifine AM8 Dinamik mikrofon özelliğinin çalıştığı nasıl anlaşılır?

İyi forumlar yakın zamanda Fifine AM8 dinamik mikrofonu satın aldım ancak şu anda dinamik mikrofon özelliğini yapıyor mu yapmıyor mu karar veremiyorum bilgimde olmadığı için buradaki bilgili kişilere sormak istedim. Öncelikle görsellerde ilk konuşma dalgalarının mikrofonun önüne doğru...
  3. M

Yardım 7 Bin TL'ye Kadar Mikrofon Önerisi Yardım Ederseniz Sevinirim

Beymenden AM8 aldım hocam ben başka bir ürün bulunmuyort gibi zaten fp olarak https://www.beymen.com/tr/p_fifine-am8-usbxlr-dinamik-rgb-beyaz-studyo-mikrofonu_1474972
  4. M

hocam çok profesyonel işi aramıyorum ses kartı gerektiricek kadar shune MV6 gibi ürünlerede baktım ancak hala karar veremedim tam olarak videolardada çok anlaşılmıyor naısl bir performans vericeği ben direkt kendi duyduğum sesimi aynı şekilde duymak istiyorum bunun için çok profesyonel...
  5. M

hocam ürün öneriniz için teşekkürler ama aktif kullandığım kulaklık havit ve yüksek bir mebla ödemiş(hyperx cloud 2 wireless fiyatı) olsam bile ürünün firmware'i bile bulunmuyor ve kulaklığın mikrofonuda 5-6 ay içinde durduk yere bozuldu bir daha havit kullanmamaya yemin ettim o zamandan beri...
  6. M

Direkt konuya gireceğim beyaz bir masaüstü mikrofonu bana uzun süre dayanabilecek, oyunlarda Discord'da falan kullanacağım bir mikrofon bir de uzun bir kolu olursa çok iyi olur. Ben Fifine TAM8 düşünüyordum ama buralara da bir sorayım dedim. Fiyatları da bilmiyorum ama ciddi bir F/P ürün...
  7. M

E scooter önerisi 30KTL

İstediğim şeyler hemen bozulup kırılıp dökülmesin güçlü 25-40 km\h olabilir (sınır olarak) fark etmez süspansiyonu olsa kaldırımdan falan indirirken sorun çıkartıcak bir ağırlığı olmasa ve katlanabilse güzel olur 1755541053 Batarya olarakta tek açılışda full hızında 8saat dayansa güzel olur
  8. M

E scooter önerisi 30KTL

Elektrikli scooter arıyorum ama hiç bir bilgim yok ne alıcağım konusunda
  9. M

Wave Virüs mü ? VirusTotal sonuçları

peki sizce şu anda kullansam daha sonra bu virüsü formatsız kaldırabilir miyim ?
  10. M

Wave Virüs mü ? VirusTotal sonuçları

İyi günler yakın zamanda Wave adlı roblox exploitini indirdim ancak virustotal sonuçlarına kurduktan sonra baktım fotoğraftaki gibi trojan malware falan tespit etti ancak 3.yazılım parti bir uygulama olduğu için böyle olduğunu düşünüyorum siilmeli miyim ? ya da silmeyip kullanıp daha sonra...
  11. M

A1 ehliyet için Elektirikli motor önerisi

Bilgisi olan biri var mıdır ?
  12. M

A1 ehliyet için Elektirikli motor önerisi

Merhabalar yakına 16 olucam A1 ehliyet alıp elektirikli motor almayı düşünüyorum(benzin pahalı diye az benzin içen bir motor varsa onuda önerebilirsiniz) benim istediğim motor tarzı şık görünsün bide125cc ve ya 11kwlık bir elektirikli motor istiorum çok bilgim yok bu konularda o yüzden buraya...
  13. M

250W atv ehliyet gerektirir mi ? kaç yaşında olunmalı ?

peki A1 ehliyet alıp elektirikli motor olarak ne alabilirim sizce
  14. M

ve atv olmasıda önemli değil 2kişilik olsun yeterli 1699706345 anladım peki herhangi bir elektirikli iki kişilik bir şey önerebilir misiniz
  15. M

Merhaba bir aralar elektirikli scooterım vardı sonra 15 yaş diye bi yasaklama gelmişti galiba o zamanlar 13 yaşındaydım bende satmıştım şu anda atv almak istiyorum https://www.yukimotor.com.tr/product-details/afacan-elektrikli-atv/ böyle bir atv buldum ama kaç yaşında olunması gerekiyor ehliyet...
  16. M

Bluestacks 10 how to root/nasıl rootlanır

Biliyorsunuzki bluestackse yeni bir güncelleme geldi ve bluestacks x oldu bluestacks x olunca bluestacks 5v teki gibi root atılmamaya başlandı ben uzun süredir bi çözüm yolu bekliyorum hiç kimde bi çözüm bulamadı galiba çünkü ben göremedim yardımcı olabilicek biri var mı diye buraya sormaya geldim.
Geri