Arama sonuçları: *

1. F

Çözüldü✓ Gaming kulaklık önerisi

sağlık olsun hocam teşekkürler
  2. F

hocam fiyatın biraz daha düşük olması iyi olur.
  3. F

Hocam kablolu olursa iyi olur
  4. F

Kulaklığım bozulmaya başladı. Yeni bir kulaklık lazım. 2.5k-3k bandında arıyorum. Çok bir fikrim yok. Ses kalitesi ve mikrofonu bu fiyat bandında iyi olan bir şey almak istiyorum. Mikrofonum yoktu, laptopun kendi mikrofonunu kullanıyordum ve doğal olarak iletişimde çok zorlanıyordum.
  5. F

Çözüldü✓ Bütçe 3k, klavye önerisi istiyorum

Hocam teşekkür ederim f75'te karar kıldım.
  6. F

Hocam ben yanlış mı baktım, yoksa amazon fiyatı mı garip? aula f75 için yorum vs görmedim gaming gen'de. amazon'dan alasım vardı ama dikkate alacağım sizi
  7. F

Piyasaya hakim değilim hocam, bilindik markalar nelerdir? 1757929965 Uzun kullanımda vs. tuşların basılı kaldığı söyleniyor hocam f75 için. Bu arada ak980 bütçemi aşıyor, şimdilik bakamam ona
  8. F

switchler hakkında pek bilgim yok ama daktilo gibi sesinin çıkmasını istemem hocam, önceliğim kullanım konforu
  9. F

wraith w60 , MCHOSE Jet75 , wraith w75 v2 , Ajazz AK820 Max Plus , Ajazz AK650 , MCHOSE Ace68 Air , MCHOSE X75 %75 , ATTACK SHARK X68 HE , AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine buyrun hocam baktıklarım bunlar. unuttuklarım vardır elbet ama bu markalardan başka öneri gelmedi
  10. F

Kafam çok karıştı. Bİr süredir klavye araştırıyorum ve bir sürü farklı öneri gördüm. A markasına yöneliyorum onun tuşlar sorunlu deniyor, iyi B markasından alayım diyorum onun hissiyat kötü diyorlar. Aldığım zaman beni üzmeyecek bir klavye önerirseniz sevinirim. Bir de f tuşları iyi oluyor...
  11. F

Çözüldü✓ Çok sessiz klavye arıyorum.

hocam wraith hakkında ne düşünüyorsunuz? doğru düzgün, güvenebileceğim bir inceleme görmedim. Wraith w60 veya w75 v2 güzel gibi geldi. İleride sorun çıkarırlar mı?
  12. F

Bunlar iyi görünüyorlar. Sesleri arasında çok fark göremedim. Zevkime hitap edeni seçerim galiba. Teşekkürler hocam
  13. F

Hocam switchler arasında çok fazla ses farkı olur mu? 1757305405 Öneriler için teşekkür ederim. Ülkenin durumu malum fiyatlara bir şey diyemem ancak şimdilik bu fiyatlara çıkmam sanırım
  14. F

Marketten aldığım kalitesiz bir klavye kullanıyorum. Klavye aslında çok sorun değildi benim için ama gece klavyeyi kullandığımda odama gelip ''sessiz ol la artık! n'apıyon şık şık'' şeklinde sözlere maruz kalmaya başladım. Almışken hem sessiz hem de bendekine nazaran daha kaliteli olsun diye...
  15. F

Laptop wi-fi bağlanmıyor.

hocam ilgilenirsen sevinirim. sebebi ne olabililr?
  16. F

bağlanmıyor, bağlansa bile çok düşük sinyal gücünde çalışıyor, internet kullanılmıyor. 1 sene oldu laptop alalı. hangi driverlerı güncellemem lazım? tek sıkıntıyı modeme bağlanmaya çalışınca alıyorum. telefona bağlanınca sorun olmuyor.
  17. F

Laptop dünden beri bağlanmıyor modeme. telefonuma bağlanıyor veya modeme kablo ile bağlayabiliyorum fakat wi fi ile modeme bağlanınca sorun yaratıyor.
  18. F

❌İndirim Bitti! Offline oyun önerileri...

Daha çok AAA oyunları seviyorum ama teşekkür ederim.
  19. F

❌İndirim Bitti! Offline oyun önerileri...

Teşekkür ederim destek için.
  20. F

Çözüldü✓ Mavi ekran hatası alıyorum.

Laptop siyah ekranda donup kalıyor, mavi ekran veriyor, titreme gibi garip sesler geliyor, wi fi sürekli kopuyor, kamera çalışmıyor, performans modu açınca kafayı yiyor... Hataları say say bitiremem bilgisayarcıya gönderdim o da bulamadı tekrar bi windows kuralım düzelir gibi boş boş konuşuyor...
Geri