Arama sonuçları: *

1. M

Hepsiburada Üzerindeki Tavsiye Sistemler

Çok fazla AAA oyun oynayan biri değilim, CS2, FC26, FM26 gibi işlemciye yüklenen oyunlar için kullanıcam ve monitörüm de zaten 1080p. Bu kriterlerime göre işlemciye ağırlık vermek daha mantıklı geldi ve hepsiburada da şu tür sistemler gördüm. Önerir misiniz?? Ona göre vatan indirimlerinden bir...
  2. M

30-35 Bin TL bandında 12-16 GB VRAM'li toplama bilgisayar önerileri

düşündüğüm işlemci 7500f veya 7600. İntel tarafını pek düşünmüyorum 1758556452 orada da bayağı gezdim ancak dediğim gibi çok kısıtlı
  3. M

minimum 5-6 taksit yapmak istiyorum. İtopyada sistem kolluyorum sürekli bu yüzden. Ayrıca hepsiburada üzerinden de 9 taksit yaptırabiliyorum vade farksız ancak hepsiburada'da düzgün sistem bulabilmek imkansıza yakın. Anca parçaları taksitle alıp kendim toplayacağım da hepsiburada işe yarasın.
  4. M

ben de birkaç haftadır sistemlere bakıyorum en mantıklı seçenek 9060xt gib geliyor ancak bu sefer sistemdeki diğer parçalarda bi tık ucuza kaçmış oluyorum. Eğer intel tarafına geçersem yaklaşık 27-28 civarına bitirebiliyorum. İlk çıktığı dönemlerde arc serisinin oldukça problem yaşattığını...
  5. M

İncehesap!yta yapılan taksitlendirmede vade farkı alması çok can sıkıcı aslında ancak sistemler bayağı f/p gözüküyor.
  6. M

b580'li olanlar çok mantıklı gözüküyorlar. Ekran kartından kısılan bütçe diğer parçalara dağılmış ve gayet iyi parçalar var. Önerilerin için teşekkğr ederim. 1758553866 Güzel günlerde kullanmanı dilerim, ancak sistem benim bütçemi aşıyor. Çıkabileceğim en uç nokta 35 bin.
  7. M

parça kalitesi anlamında baş ağrıtmayacak düzeyde olmasını istiyorum ve nvidia takıntım yok amd ekran kartlarına da açığım. Dediğim gibi asıl önceliğim DDR5 olması ve ekran kartının belirttiğim düzeyde olması. 1758551131 eğer b580 ve a770 içeren sistemler varsa tabii ki düşünebilirim
  8. M

Herkese iyi forumlar, bütçem yaklaşık olarak 30-35 dolaylarında. Ekran kartı hafızası olarak minimum 12 GB sağlayan DDR5 bir sistem arıyorum. İşlemci olarak tabii ki Ryzen 7500f düşünüyorum ancak uygun olması durumunda intel de düşünebilirim. Ekran kartı konusu çok daha önemli benim açımdan, 8...
  9. M

25.000 TL'ye kadar gaming laptop önerisi

Gigabyte a baktım ve işlemcinin aşırı ısınma problemi olduğunu gördüm bayağı büyük sıkıntı benim için bu. Asus da düşünüyorum aslında ancak lenovo daha iyi seçenek gibi duruyo fiyat açısından. Ayrıca daha hesaplı siteler de var armış olduğun lenovo laptoplarda. Aklıma takılan tek soru var...
  10. M

25.000 TL'ye kadar gaming laptop önerisi

Office programları ve tercihen oyunlar için kullanabileceğim bir gaming laptop önerisi istiyorum..
  11. M

Lenovo IdeaPad Gaming 3 i5-12450H RTX3050 Ti alınır mı?

yani amd nin çoğu sistemde fiyat açısından daha avantajlı olduğu bariz ama yine de ben intel tercih edicem gibi duruyor
  12. M

teşekkürler 1694280046 İşlemci olarak intel düşünüyorum. Forumda okuduklarım ve bazı incelemelerde laptoplarda hala intelin bayağı önde olduğu söyleniyor.
  13. M

Yani tasarım benim açımdan aman aman fark etmiyo zaten. Lenovo içime sinen bir marka olduğu için gaming serisine baktım ve soğutma sisteminin iyi olduğu sonucunu çıkardım ayrıca rtx 3050ti bulunan diğer laptoplara nispeten watt değerinin bi tık daha yüksek olması beni kendisine çeken bir özellik...
  14. M

Peki Lenovo karşısında bunu önermenizin sebebi ekran kartı watt değeri mi yoksa başka bir nedeni daha var mı? Ayrıca herhangi bir basit ofis bilgisayarı almaktansa üzerine biraz daha koyup bu ayarda gaming ürün almak sizce daha mantıklı mı?
  15. M

Üniversite öğrencisi olduğum için araştırmalarımda kullanacağım ve arada sırada FIFA, Valorant, CS, FM tarzı oyunlara gireceğim bir laptop arıyordum. Huawei Matebook D16 i7 12700H de karar kılsam da mevcut seçimde oyunlardan feragat edeceğimin farkındayım. Aşağı yukarı aynı fiyatta Lenovo Gaming...
Geri