Arama sonuçları: *

1. rocyas

Pes 2021 Yön Tuşları Çalışmıyor

Nasıl yani nasıl düzeltilecek hocam
  2. rocyas

1000 tl altı powerbank önerisi

anker 20 000 mah amazonda 999 tl idi prime üyelerine birkaç gün önce aldım bilgin olsunn
  3. rocyas

Yardım RAM Takınca görüntü gelmemeye başladı

Hocam görüntü gelmiyor ki acaba öyle yapınca gelecek mi
  4. rocyas

Yardım RAM Takınca görüntü gelmemeye başladı

Merhaba bugün kötü bir sorun yaşadım, kullandığım ramlerin aynılarını satın aldım, mhz, cl her şeyi aynı ramler modelleri her şeyleri aynı, bilgisayarım eski ramler 2x8 takılıyken çok iyi çalışıyordu, yeni aldığım 2x8 ramleri eskilerle beraber takıp bilgisayarı açınca kasayı açtım direkt çalıştı...
  5. rocyas

Yardım Asus TUF Gaming anakartım quad channel destekliyor mu

çok teşekkür ederim
  6. rocyas

hocam performans konusunda sıkıntım yok, sadece ram yetmiyor o yüzden arttırmak istiyorum
  7. rocyas

teşekkürler tamamdır hocam o zaman ramleri satıp 2x16 vs yapmak daha mantıklı
  8. rocyas

Yok aynı marka aynı mhz her şey aynı sadece 16gb ram 2 adet, uyumsuz olabilirler diyorsanız 4 tane 16 lık takmam gerek o zaman
  9. rocyas

2x16 elimde var satma vs. uğraşmaya değmez benim açımdan 48GB ram yeterli bana, Sizde kaç slot dolu, dediğiniz gibi 2 slotum dolu 8-8 diye diğer 2 slot boş onları aynı ramlerin 16gbleri ile doldursam sorun olur mu
  10. rocyas

Arkadaşlar anakartım Asus TUF Gaming B650-Plus WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 6400(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart Halihazırda içerisinde 2x8 ram var, 2x16 daha alıp takmak istiyorum, quad channel destekliyor mudur bir türlü bulamadım
Geri