Arama sonuçları: *

1. efeklnc

NVIDIA DLSS 5 Duyuruldu!

Çok yapay ya az daha doğallık lazım
  2. efeklnc

MSI PRO A620M-E vs B650M-E vs B840M-B

B650 alabilirsiniz
  3. efeklnc

30K ya Telefon önerisi

Teşekkürler hocam
  4. efeklnc

30K ya Telefon önerisi

arada 3k fark var hocam alabilrim ama benim kafamı düz s24 yordu biraz
  5. efeklnc

Mouse mousepad önerisi

Hocam mousepad olarak ben güncel olarak spirit of aim pro kullanıyorum normalle arasındaki tek fark boyutu. ben speed yüzey aldım ama speed olmasına rağmen uçup kaçmıyor çok güzel ayarlamışlar kontrol edilebiliyor. ama tabi longtengi bilmiyorum
  6. efeklnc

30K ya Telefon önerisi

Düz s24 nasıl olur
  7. efeklnc

30K ya Telefon önerisi

Arkadaşlar dün telefonum içine su girmesi sonucu bozuldu ben de hem almamdan uzun süre geçmiş olması hem zaten telefonun ömrünün neredeyse bitmek üzere olduğunu anladığım için yaptırmak yerine direkt yeni telefon almaya karar verdim. 30k civarında ios vs farketmez uzun süre götürecek bir telefon...
  8. efeklnc

Sistem upgrade önerisi

Ekstra 1tb ssd alırsın anakart değişebilirsin
  9. efeklnc

Yeni toplayacağım kasa için tavsiye verir misiniz ACİL YARDIM 💥💥

Asiahorse stok bulursan öneririm hem fiyat anlamında baya avantajlı çıkarsın
  10. efeklnc

PSU bakıyorum bunlardan hangisi daha iyi

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1akCHL7Vhzk_EhrpIGkz8zTEvYfLDcaSpZRB6Xt6JWkc/edit Bu tier listi kullandım hocam piyasadaki neredeyse tüm psu lar genel ayrıntılarıyla değerlendirilmiş
  11. efeklnc

Yardım 6K BÜTÇEYE 1080P MONİTÖR ÖNERİSİ

Daha çok rekabetçi oynuyor o yüzden küçük farklar önemsiz kendisine iletirim bunları teşekkürler
  12. efeklnc

Çok teşekkürler hocam
  13. efeklnc

PSU bakıyorum bunlardan hangisi daha iyi

Tier liste göre aralarında en iyisi lian li sonra asus prime en son msı
  14. efeklnc

cl26 almana gerek yok çok pahalı ayrıca anakartta da arkadaşın attığı x870 aorus pro veya aorus elite sana fazlasıyla yetecektir ki aradaki 100fps farkı da hissetmezsin bu arada oc yapınca.
  15. efeklnc

9850x3d almana gerek yok 9800x3d ile arasındaki para farkına değecek bir değişiklik yok
  16. efeklnc

@Tayfunns
  17. efeklnc

Arkadaşlar yakın zamanda bir arkadaş alacak 6k bütçesi var 24 inç olacak ve Ips panel istiyor. Sorunsuz kroniksiz bir model olması gerekiyor teşekkürler şimdiden (1080p)
  18. efeklnc

AKKO Fun 60 pro Model farkı

Doğru söylüyorsun bende biraz araştırdım cidden fark yok aralarında neredeyse çok yanlış fiyatlandırma yapılmış
  19. efeklnc

Ciddi ciddi keycap farkından 1k fark mı vermişler fiyata. Hele ucuz olan türkçe iken
  20. efeklnc

https://www.gaming.gen.tr/urun/865530/akko-monsgeek-fun60-pro-black-hall-effect-glare-manyetik-switch-8k-hz-argb-kablosuz-hotswap-turkce-mekanik-gaming-klavye/...
Geri