Arama sonuçları: *

1. V

Laptop Önerisi ve ne zaman almam gerektiği

"Oyunlarda sorun çıkarmayacak" ve "fan sesi düşük olsun" ifadeleri birbiriyle çelişiyor hocam. Bir oyuncu laptopu boşta bile ısınır, işlemci ekran kartı çok güç çekiyor, premium laptoplarda bile böyle. Tavsiyem eğer sessiz olması ve batarya senin için çok önemliyse Macbook ya da Huawei Matebook...
  2. V

Android Tablete Sürüm Atma Ücreti

Valla doğru hocam, o para için kolumu bile kaldırmam. 250 iyi gibi. Teşekkürler katkınız için 🙏
  3. V

Pahalı değil hocam, cihaz değeri yaklaşık 1500 lira, benim de kafamda 250 TL gibi bir miktar vardı, uygun o zaman?
  4. V

Merhaba arkadaşlar, biri yazdı bana eski bir tablete root twrp sürüm yükseltme fln yapıcam. Bunu kendim sürekli yapıyorum ancak başkasına hiç yapmadım. Ne kadar ücret istemem lazım bilmiyorum, sizce nasıl bir fiyat çekeyim?
  5. V

Üniversite Öğrencisi İçin Para Kazanma Yolları

Hocam önsatış şansa bağlı, bir ara baya katıldım da çıkmadı. Testnet için de yine yatırım lazım. Bu Binance mega drop olayı hoşuma gitti, ne sıklıkla oluyor?
  6. V

Aynen o da patladı ya
  7. V

Hocam var işte, söylemezler evet
  8. V

Hocam hisse işi sıkıntı, düşer çıkar belli olmaz. Benim bahsettiğim daha çok para emcükleyip çıkmalık olaylar, şimdi hisse bir düşer uzun vadeci yapar bizi.
  9. V

Merhaba arkadaşlar. Üniversite öğrencisi olarak çok vakit harcamadan internetten para kazanma yolları var mı? Mesela halka arz, kripto ön satışları, airdrop gibi şeyler? Miktarı çok önemli değil, aylık 100 lira bile getiren bir kaynak olsa olur, işe girip çalışmak gibi vakit gerektirmesin yeter...
  10. V

Ulusal Staj Programı Hakkında Sorular

Hocam arkadaşlara da soruyorum onlara da gelmemiş. Bir de neden bu kadar geç başladı acaba bu olay? Zaten derslerin bitmesine birkaç hafta kaldı.
  11. V

220 mi hocam? 2.2 diye bir puan yok ki
  12. V

Up Hocam bu arada oradaki puana göre mi acaba? Sizin puan kaç?
  13. V

0 alan Traş makinesi önerisi

Siz kullanıyor musunuz, memnun musunuz hocam, benim de aklımda bu model
  14. V

Öneri Yazılım İçin Laptop Önerisi (50K)

Merhaba arkadaşlar, yazılım için laptop arıyorum. Bütçe 50K ama hepsini harcamak zorunda değilim, işimi görecek bir laptopu 35-40K'ya bulursam da alırım. *Genel olarak yazılım için kullanacağım ancak sadece yazılım değil, bazen tasarım nadiren de oyun. *Günlük kullanımda birçok programı aynı...
  15. V

Paranızın değerini korumak için hangi yatırım aracını tercih edersiniz?

Döviz alıyordum onu bıraktım çünkü dövizde de enflasyon var, şu an %75 Altın, %25 Kripto alıyorum aylık. Borsaya girmedim çünkü TL üzerinden işlem yapılıyor, Amerikan borsasına girsem orda da vergi olayı çok. Gayrimenkul alacak kadar param yok. Mevduatı zaten konuşmuyorum bile.
  16. V

Yardım İntelmi amdmi tercih etmeliyim

Neden hocam? Ben hiç amd kullanmadım ama alabilirim diyordum.
  17. V

30.000 TL'ye fp laptop önerisi

Hocam bu nadir gelen bir şey mi yoksa 33 civarına 4060 Lenovo vb. markalar var mı? Ben hep Acer ve HP görüyorum.
  18. V

30.000 TL'ye fp laptop önerisi

Rezerve
  19. V

Öneri HP Victus vs Acer Nitro

Soğutma laptopta en önemli olay hocam, eğer böyle bir durum varsa direk Victus o zaman.
  20. V

Öneri HP Victus vs Acer Nitro

Hocam bilgi için teşekkürler. HP Victusu bu aralar abartısız HER YERDE görüyorum :) Hafiften gıcık olmaya başlamadım değil :D Sizce gerçekten almaya değer mi? Acer Nitro'nun tasarımı daha çok hoşuma gidiyor şahsen, RGB klavye olması fln da güzel gibi, malzeme kalitesi hakkında fikrim yok tabi...
Top Bottom