TP-Link Archer AX55, AX3000 Mbps Dual Band Wi-Fi 6 Router, Fiber Destekli, 4× Gigabit LAN Ports, WPA3, 1× USB 3.0 Port, Oyun için İdeal Xbox/PS4/8K Steam
1.998,82 TL
normal fiyat en uygunu 2.547,56TL
FİFA 26'DA türkçe spiker yapmışlar artık neden ayarlayamamışlar bilmiyorum pozisyonlara yetişemiyolar. atak bitiyo yenisi başlıyo spiker yeni yorum yapıyo nerdeyse
1783934723
PS5 te böyle bi seçenek yok zaten :)
1783934765
steam'den indirip yama mı yapılıyo acaba pc'den oyun oynamayalı yıllar...
4000 TL bütçeyle ve iPhone kullanıyorsan, ses kalitesi ve uyumluluk açısından bunlara bakardım:
[H3 id='+1.+Soundcore+Liberty+4+NC++En+mantkl+tercih']🥇 1. Soundcore Liberty 4 NC ⭐ (En mantıklı tercih)[/H3]
💰 3.500-4.000 TL
Ses kalitesi JBL Tune Flex 2'den belirgin şekilde daha iyi.
Baslar...
Eğer Rampage RM-K2X Quadro seviyesinden memnunsan, çok yüksek bütçelere çıkmana gerek yok. Oyun için rahat, mikrofonu düzgün ve fiyat/performans açısından şu modellere bakabilirsin:
HyperX Cloud Stinger 2 – En çok tavsiye edilen giriş seviyesi oyuncu kulaklıklarından biri. Rahat, mikrofonu...
Anlattığın belirtiye göre sorun büyük ihtimalle internet hızından değil, uyku modundan sonra ağ kartı sürücüsünün veya güç yönetiminin düzgün uyanamamasından kaynaklanıyor.
PUBG'de yaşadığın "10 saniyede bir 3 saniye geri atma (rubberbanding)" olayı genellikle paket kaybı veya ağ sürücüsünün...
Eğer 4K OLED monitör alacaksan, uzun yıllar kullanabileceğin ve pişman etmeyecek birkaç model var. Ben olsam bunlardan birini tercih ederdim:
[H3 id='1.+MSI+MPG+321URX+QD-OLED++FiyatPerformans+Favorim']1. MSI MPG 321URX QD-OLED ⭐ Fiyat/Performans Favorim[/H3]
[H3...