Arama sonuçları: *

1. O

Bilgisayarım açılmıyor

Bilgisayarımı 2-3 gündür kullanmıyordum şimdi açayım dedim hiçbir şekilde açılmıyor güç tuşuna basınca fan dönmeye başlıyor 1 sn dönmeden hemen duruyor daha sonra ne kadar güç tuşuna basarsan basayım hiç tepki vermiyor sizce neyden kaynaklı olabilir? Hiçbir işlemde yapmadım
  2. O

ITOPYA iptal talebi Hk.

Merhaba itopya'dan 15.09.2023 tarihinde havale ödeme sistemi ile verdiğim sipariş hafta sonu sebebiyle ödeme onaylanmamıştı siparişi pazar günü iptal etmeye çalıştım ama iptal olmuyordu niye bilmiyorum. Bu sabah mesai saatleri içinde tekrar iptal edeyim derken baktım ödeme onaylandı yazıyordu...
  3. O

ASUS GERİ ÖDEME MANTIKSIZLIĞI

Bunun mantığı nedir hazır sistem içinde kullanılan malzemelerde de geçerli mi ve ne kadar cashback yapıyorlar
  4. O

Tavsiyelerinizi bekliyorum kararsız kaldım..

Diğeri de 16gb ram 3200mhz ama
  5. O

Tavsiyelerinizi bekliyorum kararsız kaldım..

Merhaba DA-G7 ürününü 18.000₺'ye satın aldım bekliyorum (iptal edebilirim) https://www.itopya.com/da-g7amd-ryzen-5-5600msi-geforce-rtx-4060-ventus-2x-black-8gb-oc16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdgefo_h24143 PC kolik sitesindeki ayni özelliklere sahip sadece tek fark Gainward marka 4060ti ekran...
  6. O

Tavsiyelerinizi bekliyorum

Merhaba DA-G7 ürününü 18.000₺'ye satın aldım bekliyorum (iptal edebilirim) https://www.itopya.com/da-g7amd-ryzen-5-5600msi-geforce-rtx-4060-ventus-2x-black-8gb-oc16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdgefo_h24143 PC kolik sitesindeki ayni özelliklere sahip sadece tek fark Gainward marka 4060ti ekran...
  7. O

.

1 haftadır arayış içerisindeyim bişey bulamadım..
  8. O

.

Çözüldü
  9. O

İtopya havale ile ödeme onaylamadı

Hocam 1 saat uğraştım banka kartiyla ödeme bulamadım kredi kartı ödeme ve havale gözüküyor kredi kartına banka kartı bilgileriyle ödeme yapınca taksit sayısı secmediniz diyor taksit seçme kısmını bulamadım tek çekim sececektim o da yoktu havale yapayım dedim
  10. O

Haftasonu mesai saatleri dışıymış çok saçma.. şimdi hem sipariş iptal olacak hemde para 1 haftadan erken iade olmayacak
  11. O

Merhabalar itopya'dan dün sistem siparişi verdim havale ile ödeme seçeneği kullanarak. belirtilen IBAN adresine ödeme yaptım fakat acele ile sipariş numarasını havale açıklamasına girmedim. Şimdi itopya'ya mail vs attım dekontlar ile birlikte onaylanması için acaba onaylanır mı?
  12. O

Ana Konu 💥 GELDİ D.A. İMZALI F/P KRALI DDR5 SİSTEM GELDİ 💥

Aynı işlemci ve ekran kartına sahip DDr5 sistem 1 haftadır sinerjigen üzerinde 24999 TL ye satışta bekliyordu tükenmemişti. Bugün tükendi daha ucuz olur bu sistem gelirse 23 civarında olur
  13. O

Kafaya koydum bu sistemi almam lazım kaçırmak istemiyorum banka kartı ile ödeme yapmaya uğraşıp red alırım diye korkuyorum daha önce baska bir alışverişte banka kartımla 15-20k alışveriş yaparken güvenlik nedeniyle kartınız kullanıma kapatıldı tarzı hatalar almıştım bu yüzden havale ile ödeme...
  14. O

Bence arkadaşın verdiği sistem önerisi pahalı diye verdiği bir cevap ayrıca DDr5 sistem fp krali diyip 34k olmaz diye düşünüyorum
  15. O

Arkadaşlar banka kartı ile alışveriş yaparken sorun yaşar mıyım ? Havale ile ödeme yapmam mantıklı mı sizce? Havale ile ödeme seçeneği yapsam sipariş edilmiş gibi onaylanır mı anında
  16. O

Kablosuz kulaklık arıyorum

En fazla 1500₺ bütçem var kablosuz kulaklık önerisi verebilir misiniz teşekkürler
  17. O

34 değildir bence DDR4 fiyatına fp diye bahsederken 34 çok diye düşünüyorum ryzen 7500f işlemcili rtx 4060ti ekran kartlı bişey bekliyorum 24k civarında
  18. O

Video yayınlanırken anında satışa çıkıyor mu sistem yoksa belli bir saati mı olacak kaçırmak istemiyorum
Geri