Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ 2 bin tl mouse önerisi

hocam arkadaş almıs bile a9
  2. E

arkadas a9 plus almis bile
  3. E

hocam r1den önce bunu alıcaktım ama suan r1 alması daha mantıklı a9la aynı fiyat ve nordic mcu
  4. E

Gta 5 ne zaman indirime girer?

Epic Games Store Oyun Ödülleri İndirimi 2025 - 5 Aralık - 7 Aralık Epic Games Store Yılbaşı İndirimi 2025 - 12 Aralık - 2 Ocak 2026 hocam bu 380tlye kadar düsebiliyo bide %20 cashback var
  5. E

Sizi hayata bağlayan şey nedir ?

arkadaşlarla dısarı cıkmak ve ailemle zaman gecirmek bisey için yasamıyom ilerde napıcam bilmiyorum çok param olsa cok keyif alırım ailemden herhangi birini kaybetsem
  6. E

arkadasım mouse alıcak 2 bin tl bütçesi var ben wraithten a9 plus önerdim baska alınabilecek mouse varmıdır
  7. E

Bilgisayar nasıl update ederim ?

hocam bide yeni işlemci alınca ekstra bisey kurmaya gerek varmı yoksa hersey kaldıgı gibi devam mı
  8. E

Yardım SEPETİMDEKİ ÜRÜNLER NASIL

hocam bi fikrim yok ama su konuya bak istersen https://forum.donanimarsivi.com/konu/mchose-klavye-alinir-mi.1087378/
  9. E

hocam kullanmadım bilmiyorum ama genel olarak iyi diyolar inceleme videosuda var. benimde aklıma bunu almak var. zaten wraithte kotu urun zor
  10. E

tamam hocam 14400 alıcam maas yatınca 1762966021 hocam bide işlemciyi evde kendim takabilirmiyim zormudur
  11. E

hocam ozaman öncelikle islemci ve depolama ilerdede arc a750 satıp 5060 alırım gibi cunku nvidia yazılımda baya iyi bunların yerine kasayı satıp para ekleyip yeni pc alsam?
  12. E

https://wraithesports.com/products/wraith-w75-analog-klavye-founders-edition-on-siparis
  13. E

hocam anakart izin verirmi ? 1762965706 hocam zaten beamng valo filan oynuyom
  14. E

sagolun hocam baska nasıl bisey yapabilirim
  15. E

hocam klavye % kaç olmalı ?
  16. E

hocam 14400 alsam daha iyi gibi baya fark var performansta. bide fan yine stok kalsınmı yoksa almak lazım mı
  17. E

peki 14100f alsam arada baya fiyat farkı var galiba
  18. E

hocam m2 zaten ama 512 az geliyo biraz 1762898788 hocam nasıl bi performans artısı olur
  19. E

Arkadaşlar bilgisayara ufakta olsa update yapmak istiyorum şuan arc a750 ekran kartı i3 12100f stok fan var 16 gb ram 512gb ssd msi pro h610m-e anakart
  20. E

Küçük çocukların bilgisayarınızla oynaması

benim projem var hocam esporcu yapcam cocugu oyuzden 5 6 yasından sonra baslar gibi
Geri