Arama sonuçları: *

1. E

Yardım Direksiyon seti onerisi

hocan yatiyom uyucam simdi sabah 5te kalkcam yarin yazarim
  2. E

hocam vitesi dediginz gibi taksitli alırım f1 kulakcıkları bile yeter aslında ama h vites farklıdır gece ev halkı uyurken uyanma durumu olurmu 1770672702 direksiyondaki sesten dolayı
  3. E

hocam simdi benim max 15k bütçem var ne alayım 1770672065 evet stokta ne zaman gelcegi belli degil
  4. E

vites kac paradır ki hocam v10 pro alıp yanına vites alsak aynı paraya denk gelirmi
  5. E

hocam v10 ultrada debiryaj yok ama daha pahalı nasi iş
  6. E

hocam bide düz v10 var o vitesli 16k civari o nasıldır
  7. E

hocam v10 pro ile ultra arasında ne fark var
  8. E

hocam vd6 biraz pahalı 1770671570 https://www.akakce.com/direksiyon-seti/en-ucuz-pxn-vd6-bundle-fiyati,1334268581.html
  9. E

arkadaşlar henuz bütçe belirlemedim ama 15kdan cok olmasın olabildigince ucuza cozmek istiyorum beamng ets asseto filan oynarım oneriniz varmı
  10. E

Öneri 15 bin tl telefon onerisi

sorucam hocam baska oneri varmi
  11. E

Öneri 15 bin tl telefon onerisi

arkadaslar annemin telefonu kirilmis acilinden 15kya kadar telefon lazim ne onerirsiniz
  12. E

Öneri Max 2 bin tl mouse onerisi

arkadasım icin 2kya kadar mouse arıyoruz oneriniz varmı
  13. E

Yardım Valorant düsük fps sorunu

normalde fps 200 altına inmezdi suan yer yer 130 140 fps oluyor bazen drop giriyor windowsum güncel malwarebytes ile taradım 1 tehdit buldu onuda sildim arka planda medal bide valorant tracker acık acaba medal yüzünden olabilirmi sistemim imzadaki sistem
  14. E

2250-2500 TL mouse önerisi

hocam sen bilirsin r1de gayet iyi mouse ama daha iyileri vardır diye soyledim
  15. E

Mesem'e gecmelımıyım

hocam benimde seninle benzer bi durum oldu 10. sınıfta bende meseme gectim meseme geç ama hangi işe gircegine dikkat et
  16. E

2250-2500 TL mouse önerisi

1 yıldır r1 pro max kullanıyorum gecen masadan assa dustu hicbisey olmadı saglam mouse ama bence daha iyileri vardır o fiyata
  17. E

Çözüldü✓ 1300 LİRA ALTINDA KASA

uzay sistem yap daha iyi hocam 1300tl cebinde kalsın
  18. E

Yardım Roblox kimlik dogrulama

kimlikte sadece fotograf yok yeni kimlik
  19. E

yok hocam yas tutuyor 1768816203 roblox selfiede yasimi 15 buldu zaten
  20. E

arkadaslar robloxta sesli sohbet icin kimlik dogrulicam ama kimligimin fotografini cekip atinca surekli kimligini okuyamadik benzeri birsey diyor kimligimde fotograf yok oyuzden olabilirmi ?
Geri