Arama sonuçları: *

1. C

DEEPCOOL LE360-V2 360mm Siyah Sıvı Soğutma 3219₺

Zoko dk 431 alabilirsin. Sadece fan masrafın olur ama arctic 360 bile sığar kasaya. Darkflash üretimidir.
  2. C

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 6.799TL

Evet hocam ben kapatmıştım win eski monıtörden acık kalmıs ayarladım. Lenovo Displayi de kurdum. Çok şükür bana iyisi geldi. Bir de Osd menusunun nasıl açıldığını bulursam ufak bir video ile foruma atarım . Ama şuanlık monitör hoşuma gitti. Eski monitörüm Gn 800 dü.
  3. C

Arkadaşlar bugün monitörü teslim aldım. Herhangi bir problem yok. Ölü piksel çıkmadı ve hdr acık ve kapalı şekilde parlaklığı ortalamanın üzerinde. Çok detaylı inceleyemedim fakat ghosting İps panele göre çok iyi. Sadece Color settingsi açamıyorum Onada bakacağım detaylı ayar için. Yine yardım...
  4. C

Hocam şöyle cevap vereyim fiyat olarak karşılaştıramayız ama muadil monitörlerle arasında minimum 2000 lira var. En önemlisi satıcı güvenilir zaten aksi bir durum olursa peş peşe iadeler açılır.
  5. C

Daha demin satın aldım hiçbir problem olmadı taksit olayını bankadan yapmak daha mantıklı gibi. Msi mag 245r dan geçeceğim. Ne zamandır kovalıyordum 2k monitör. Konu için teşekkürler hocam.
  6. C

Çözüldü✓ Bu bütçedeki en iyi 2.el ekran kartı

Ben kendim kullandım hocam. Bütün 6000 ve 7000 serisi destekliyor.
  7. C

Çözüldü✓ Bu bütçedeki en iyi 2.el ekran kartı

Uzun vadeli düşünüyorsan yerinde olsam rx 6700 veya 6700xt alırım. Fsr 3 ve amd fluid motion frames Destekliyor. Rt performansıda kötü sayılmaz. Açılmamış garantili bir kart bulursan tadından yenmez.
  8. C

R5 5600 Sistem Kasa Önerisi

https://shbd.io/s/uoAoATiM satan benim arkadaşım. Kasa gayet iyi ve büyük. Sadece 1 set kaliteli fan alıp kullanabilirsin .
  9. C

❌İndirim Bitti! 🔥DarkFlash DK431 E-ATX KASA 1292 TL 🔥 STOK GELDİ

Sahibinden üzerinden satan var hocam . Mesajımı okuduysanız zaten link bırakmadım. Konuyu hortlatmak değil derdim , derdim insanların fikir edinmesi.
  10. C

❌İndirim Bitti! 🔥DarkFlash DK431 E-ATX KASA 1292 TL 🔥 STOK GELDİ

Kasayı daha geçen hafta bir tanıdığımdan aldım açılmamış kutu olarak.İçine sistem topladım , kasada Toplam 11 adet fan var önceki kasam Mesh olmasına rağmen dk431 de 5 derece sıcaklık düşüşü yaşadım. Alacaklar varsa düşünmeden alsın. Resimleri müsait olduğumda yükleyeceğim.
  11. C

🟢 Xbox Game Pass Zamlandı!

Bendr aynı şekilde uzattım. Vay be zamanında 900 liraya 3 sene yapmıştım. Yazıklar olsun bizi bu hale getirenlere. 1 sene içerisinde zamanında 3 yıllık aldığımız gamepass için neredeyse 6 aylık fiyatla aynı oldu. Umarım uzun bir süre zam gelmez.
  12. C

FSR 3 BALONU PATLADI !!!

Tercih meselesi ama Amd tekel Nvidia ya ve tekel İntel'e kafa tuttu. Bu bile büyük bir başarıdır. Eksikleri çok fazla orda haklısın ama daha düne kadar amd alınmaz yanıyor diyorduk o sorun düzeldi. Eminim ki yazılım da rx 8000 serisinde gerek rt gerek fsr olarak çok iyi hale gelecekdir.
  13. C

FSR 3 BALONU PATLADI !!!

Beğenmediğiniz AMD Nvidia kartlara bile hem de nvidia'nın gözden çıktığı kartlara fsr 3 getiriyor Sonuçta yeni bir yazılım eksikleri illaki olacak ve siz tebrik etmek yerine aşağılıyorsunuz Peki sorarım size Nvidia bu kadar büyük firma olmasına rağmen neden kendi çıkarttı kartına bile sahip...
Geri