Arama sonuçları: *

• Users: krsd
  • Order by date
  1. K

Dar bogaz yaparmi siparişi ona göre iptal edecem

Hoc Hocam hiç bir şekilde dar boğaz yapmayacaktır bizzat kullanıyorum.
  2. K

Yanlış mı tıraş oluyorum?

Yıllardır günlük traş olan birisi olarak o elindekini asla kullanma 3 bıçaklı mach 3 yada daha yeni nesil bir traş bıcağı edin kendine ve bıçaklarıni da periyodik olarak değiştirmeyi ihmal etme.
  3. K

🔥İndirim ThermalRight Frozen Horizon 360mm Sıvı Soğutma 2999 TL

Ben kullanıyorum karşılaştirabilecek tecrübem yok ama genel olarak memnunum pompa ve fanları benim diğer fanlarıma göre oldukça sessiz.
  4. K

son güncellemeden sonra AMD sizde de sapıttı mı

6700 xt için güncelledim iki oyun oynuyorum bu aralar sniper elite 5 ve DCS World her hangi bir problem görmedim.
  5. K

Çözüldü✓ 90K ya böyle bir bilgisayar topluyorum, yoruma göre sipariş vericem

Merhaba, öncelikle ben olsam o sisteme hdd sokmazdım secili m2 yi 2tb almak ya da 2. Bir uygun fiyatlı ssd takmak daha mantiklı geldi bana. Kasa konusunda 5000 serisine de bakabilirsiniz. Anakart için ben genelde ust modellerden yanayım tasarım daha fazla usb beni cezbediyor anakarta bakmadım...
  6. K

❌İndirim Bitti! AMD Ryzen™ 7 5700X 3.4GHz ( 4.548,97 ₺ )

Hocam ne yazık ki bir çok firma aynı beni de sinerji rezil etti arızalı işlemci hususunda. 1704817253 6 ay elde arizalı işlemciyle süründüm.
  7. K

Topladığım pcye yorum yapabilir misiniz?

Hocam Hocam psu atx 3.0 mı bilmiyorum umarım öyledir 1050w bu sistem için çok abartılı olmuş ama ileride 4090 yada belki daho sonra çıkabilecek 4090ti 5090 gibi bir karta geçme düşünceniz varsa avantajınıza olabilir. Ram konusunda expo olan düşük cl li ve yüksek frekanslı ramler muhakkak ki...
  8. K

Topladığım pcye yorum yapabilir misiniz?

Rocam ramleri aynı almanızı tabsiye ederim. 1050w psu ya gerçekten ihtiyacinız var mı? Son olarak fury renegade 1 tb mı tek iki tb alsanız ikinci slotu doldurmamanız açısından daha avantajlı olur. Anakartın ikinci m2 yuvası gen 4 desteklemiyorsa ikinciyi gen 3 te alabilirsiniz.
  9. K

AMD Ekran Kartları Alınır Mı??

Onu kontrol etmedim edeceğim.
  10. K

AMD Ekran Kartları Alınır Mı??

Hocam merhaba, Geçen sen kasım indirimlerinde önce kendim sapphire pulse 6700 xt aldım daha sonra da memnun kalmam üzerine 3 arkadaşıma sırasıyla xfx 6700 xt markasını hatırlamadığım 6700 ve son olarak asus dual 6750 xt aldırdım. Bu kartı tercih etmemdeki amaç bütçeyle alakalı eğer 3080 veya...
  11. K

Çözüldü✓ Merhaba bilgisayarımı satmak istiyorum tahmini ne kadara gider

Hacam parça parça uğraşırsa 20 civarı satabilir. Yoksa sonuna kadar haklısınız.
  12. K

arkadaşlar arada kaldım hangi kartı alayımm

4070 almak varken sadece ısıklı mışıklı diye 4060 ti alınmaz.
  13. K

Çözüldü✓ G9 Daki İşlemcim Arızalı çıktı?

Bir şey değişmeyecekti aynı muameleyi yapacaklardı.
  14. K

Sonunda geldi bee hasret sona erdi

Hayırlı olsun güle güle kullanın
  15. K

Çözüldü✓ İncehesaptan aldığım colorful rtx 4060 ti ekran kartı bozuk çıktı.

Geçen bir tane düdük vardı sanki batı avrupada yaşıyor gibi yorum yapıyordu o nerede acaba? Iade alıyorlar falan diyordu.
  16. K

🔥İndirim Samsung 49 inç ultrawide monitör (17,998₺ + vade farksız 12 ay taksit + 1000tl indirim )

Hocam masa çok iyiymiş sehim yapar gibi bir his oluşturuyor mu?
  17. K

Hangi psu almalıyım hangisi daha iyi

Hocam en üstteki fiyat aralığına cıkıyorsanız geçen hafta msi 750w 80+ gold full modüler atx 3.0 pci ex 5 güç kaynağını 300 lira geri indirim hariç 3000 liraya aldım hangisi daha uzun ömürlüdür bilmiyorum ama bahsetuiğim psu bu aralar bu fuyatlara düşüyor bilginize. 1700838003
  18. K

Msi Gaming trio RTX 4090 bu fiyata alınır mı? ?

Başka var mıdır acaba 4070 ti falan uygun fiyatlı?
  19. K

Çözüldü✓ Gaming Gen TR 4070TI'lı hazır sistemi alınır mı?

Merhaba seçtiğiniz ram ve anakart yerine isterseniz ssd yi pro seçebilirsiniz.
Geri