Arama sonuçları: *

1. Y

Ios android ve bütçe kısıtı

Arkadaşlar öncelikle sa aklım şu sıralar kafam çok karışık telefon almaya taktım. aklımda küçük telefonlar var hali hazırda takoz gibi telefon kullanıyorum. düşündüğüm modeller s25 256 , ip 15 256, ip 13 256, ip16 128, ip16e 128. s25 in incelemesini mağazada yaptım kamera falan çok yapay geldi...
  2. Y

1500-2500 tl arası kulaklık önerisi

Arkadaşlar 1500-2500 tl arası bütçem var. 2500tlye çok yaklaşmazsa benim için güzel olur. Corsair SS Hyperx Logitech Razer gibi markaları önerirseniz sevinirim. ilk önceliğim kablosuz olması ama kabloluda olur. Önerinizi bekliyorum
  3. Y

Asus tuf gaming m2 gen 2 vs rival 3

arkadaşlar maks 600 700 bütçem var üzerine çok az çıkabilirim ikisi arasında kaldım araştırmalarıma göre rival3 bi tık önde ama setupumda anakartım ve monitörüm asus bende bi tık asustan yanayım sizce hangisini tercih etmeliyim
  4. Y

Rampage blink nasıldır

Arkadaşlar benim setup ful siyah mouse almayı düşünüyorum maks bütçe 700 1 kuruş fazla veremem rampage blink almayı düşünüyorum sizce nasıl mouse beyazı çok hoşuma gitti siyah setupta çok sırıtırmı vede siyahla beyaz arasında 100 tl farkeditor fiyat farkına değermi
  5. Y

2.el iphone almak istiyorum

Arkadaşlar maks 8.5k bütçem var iphone 8 alcaktım se 2 yi gördüm içim ısındı 2.elde 7.500'e se 2 almayı düşünüyorum dolandırılmaktan korkuyorum ekran değiştiğini falan anlayamam ben yardımcı olursanız sevinirim
Geri