Arama sonuçları: *

1. A

2 monitörüm var 1 tanesi belli süre sonra kapanıyor

işe yaramadı maalesef
  2. A

bana da öyle geldi
  3. A

2 adet monitörüm var birisi eski 1400x900 60hz ana monitörüm de msi 24 g2412f.Ana monitörüm Belli süreden sonra kapanıyor. ana monitör dpiyle bağlı eski monitör de vga to hdmi ana monitörüm kapanıyor bir çaresi var mıdır bunun
  4. A

yeni windows driver kuramama sorunu

yeni format attım driverlerı yüklemeye çalışırken bu hatayı alıyorum
  5. A

Win 11'e geçtim Realtek audio kurulumu yapamıyorum

Realtek audio sürücüsü kurulumu yapılamadı hatası alıyorum 0001 yardımcı olabilir misiniz?
  6. A

Steelseries kulaklık

Kulaklığım genişledi pedleri tam oturmuyor nasıl eski haline getirebilirim öneride bulunur musunuz
  7. A

Rtx 3060 8gb mı rx6650 8gb mı ?

Hocam şu an herkes farklı şeyler söylüyor cevaplarınızı daha detaylı yazarsanız ben ve diğer arkadaşlar daha iyi anlar benim gibi olanlar sonradan okuyacaklar için daha açıklayıcı olacaktır
  8. A

Şimdi iki tarafta yazılımsal olarak sorunlar olduğunu söylüyorsunuz o halde ne anlamı var performansın kullanamadıktan sonra
  9. A

Eski AMD bileşenleri çileden çıkarıyordu yazılımsal olarak beni şu an durum ne bilmiyorum ama bu dönemde hala öyle miyidir ki
  10. A

Neden pek bilgim yok maalesef
  11. A

Hazır sistem almak istiyorum spidermen witcher tarzı oyunlardan hoşlanırım genel olarak arada sıra da online batağına da düşeriz tabi 15-16k Max bütçem var bana sistem önerir misiniz?
Geri