Arama sonuçları: *

1. H

80k bütçe sistem önerisi

iyi gpu ile belirgin fark atıyor gibi gelmişti bana
  2. H

80k bütçe sistem önerisi

Sadece oyun için alacağım. Peşin fiyatına taksit olan sitelerden olursa iyi olur (itopya olabilir) . İşlemci 9800x3d düşünüyorum fiyat artabilir buna göre ve uzun süre götürecek bir sistem istiyorum . Önerilerinizi rica edeceğim.
  3. H

🔥İndirim Asus ROG Delta S Wireless Kablosuz Mikrofonlu Kulaklık 5.150 tl geri ödeme mevcut.

Ses kalitesi iyi mikrofonu kötü deniyor genelde. Geri ödeme ile birlikte 4k'ya mı denk geliyor şimdi bu?
  4. H

Ergonomik kablosuz kulaklık önerisi

Merhaba, Arctis 7 wireless kullanıyorum uzun süredir ama ilk günden beri kafamı çok sıkıyor hiç rahat değilim. Değiştirme fırsatı bulamamıştım. Max 5-6k'ya kadar gaming (kablosuz) kulaklık arıyorum. Günde 8-10 saat taktığım için en önemli özelliği sıkmaması ve terletmemesi. Mikrofon ve ses...
  5. H

🔥İndirim 🔥 MSI G274QPF-QD Monitör 🔥 9.599 TL 🔥

https://www.hepsiburada.com/msi-27-g274qpf-flat-rapid-ips-2560x1440-wqhd-16-9-170hz-1ms-adaptive-sync-gaming-monitor-pm-HBC000054MOA5 Bu monitör'e bi bakar mısınız? fotoğraflarla ürün arasında uyumsuzluk mu var acaba. G274QPF QD modeli ile aynı model mi anlamadım. Açıklamaları aynı bir şeyleri...
  6. H

Bu monitörler en az kaça düşebilir ki?
  7. H

Anladım hocam ben bunu çekeyim o zaman teşekkürler :D Son olarak sizce 29 ekimde ya da black friday de bu fiyatın altına düşer mi?
  8. H

Valla bi 2k +144hz monitör alıcam ne zamandır, her monitörde bir sorun var. Herkesin iyiliğinde mutabık kaldığı bir monitör bulamadım :D varsa söyleyin lütfen
  9. H

Hocam fiyattaki rakiplerine göre ne durumda sence? vg27aq, g27q gibilerine göre?
  10. H

MSI MAG CORELIQUID E240 RGB 2.250 TL (Cashack)

ryzen 5 5600'e fazla mı olur sizce?
  11. H

27" 2K +144HZ IPS Monitör önerisi

aynı skaladaki rakiplerine göre bi eksiği var mıdır renk vs olarak, yoksa f/p midir?
  12. H

27" 2K +144HZ IPS Monitör önerisi

Selamlar, biliyorum bu başlıkla çok konu var ancak çok kararsız kaldım. 27" 2k +144hz IPS olan bir monitör arıyorum ve hoparlörü de olursa iyi olur aslında. Bütçe 9-9.5k. MSI G274QPF QD Dell G2724D ASUS VG27AQ Gibi modeller sıkça öneriliyor. Monitörler hakkında pek fikrim yok. Monitör...
  13. H

RTX 4070 için R5 5600 vs R7 5700X

Adamın sorduğu soruya bak, bu çocuğun verdiği cevaba bak te Allahım ya :D Fena sıkıntıları var belli :D Bu vasıfsızı forumda neden barındırıyorlar acaba. Soru sormaya ve öneri almaya gelen insanları da kaçırıyor.
  14. H

Ryzen 5 5600 için hangi soğutucuyu almalıyım?

Teşekkürler hocam. @Amanita engelli misin çocuk sen cool mu oldun şimdi ya da kendini bir şey mi sanıyorsun :D tüm mesajlara hahaha atınca noldu zeka fakiri seni.
  15. H

Teşekkür ederim, son olarak Arctic Freezer'dan da daha iyi olduğunu söylüyorsunuz değil mi? Bir arkadaşım onu önermişti de.
  16. H

Benim attıklarım ve sizin bu attığınız arasından en iyisi hangisidir? Fiyatı gözetmeksizin en iyi performans ve DEEPCOOL MATREXX 55 MESH 700W 80+ 3XARGB FAN ATX SİYAH KASA + GSKILL 32GB (2X16GB) RIPJAWS V SIYAH DDR4-3600MHZ CL18 DUAL KIT RAM'lerle kasaya sığacak olan :D
  17. H

Selamlar, Dandik bir şey almak istemiyorum, bozulması ile uğraşmak istemiyorum da almışken bu kadar vermeliyim? Aşağıdakilerden hangisini veya farklı olarak ne önerirsiniz? Arctic Freezer 34 eSports DUO Beyaz İşlemci Soğutucu 1.949,00 TL...
  18. H

❌İndirim Bitti! Rtx 3070 ti aorus master r5 5600 sistem 20k 🔥 ( Stok tukendi! )

@Pycoue hocam bir sorum olacaktı sana. Bu sistem 1080p'de darboğaz yapar değil mi kesinlikle? Şu sıralar oynadığım oyunlar Lol,Valorant,New World,Warzone. Storyli oyunları oynamıyorum. Yardımcı olur musun rica etsem? Ek olarak: İşlemci soğutucusu lazım mı bu sisteme?
  19. H

❌İndirim Bitti! Rtx 3070 ti aorus master r5 5600 sistem 20k 🔥 ( Stok tukendi! )

32gb ram 980 pro ssd yükseltmeleri ile aldım
Geri