Arama sonuçları: *

• Users: Trexi
  • Order by date
  1. T

Yardım M2 ssd önerisi

Hocam okuma yazma hızı bu kadar düşükken neden bu ssd yi öneriyorsunuz ekstra başka bir şeyi mi var bilmediğimden soruyorum?
  2. T

SSD İle Alakalı System Thread Exception Not Handled Mavi Ekran Hatası

Kingston kc2000. Başka bir pc ye takıp denedim. Yine aynı hatayı verdirdi. Öncelik sırası sonda olmasına rağmen. Bir şekilde sıfırladım. Kendi uygulamasını indirdim. Ssd firmware update yaptım ve ssd wear indicator %75 gözüküyor. Sanırım yenisini alma vakti geldi.
  3. T

SSD İle Alakalı System Thread Exception Not Handled Mavi Ekran Hatası

Selamlar! Oyun oynarken birden bire sistem kitlendi kaldı ve sonrasında bilgisayarı yeniden başlattığımda "System Thread Exception Not Handled" hatasıyla karşılaşmaya başladım. İlk başta internetten araştırdım ve bu hatanın genellikle ekran kartıyla ilgili olduğunu öğrendim. Ancak, benim durumum...
  4. T

Ryzen 7 5800x3d Sıvı Soğutucu Önerisi

LS720 ile aralarında sadece rgb farkı var sanırım fiyat farkıda yok
  5. T

Ryzen 7 5800x3d Sıvı Soğutucu Önerisi

Merhaba Arkadaşlar Yeni almış olduğum Ryzen 7 5800x3d için Güncel olarak (2023.11) 360mm sıvı soğutucu arıyorum. Kasa olarak Aşağıdaki Masterbox Mb520 kullanıyorum Ramler (4x Corsair RGB PRO) üst tarafın 3de1 ini kaplıyor tam uyacak mı emin değilim. Birde PWM pompa ile normal pompa arasında ne...
  6. T

❌İndirim Bitti! SAPPHIRE RX 7900 XT 21.849TL 🔥

An itibari ile hala indirimde fakat 23 bin olmuş
  7. T

Rtx 4070ti vs Rx 7900xt Hangisi Alınmalı ?

Rtx 4070 ti alacağım sanırım anket oylarında da aynı şekilde üstünlük var. :peepokalp:
  8. T

Rtx 4070ti vs Rx 7900xt Hangisi Alınmalı ?

Merhabalar Öncelikle şuan asus rog strix rx 580 kullanıyorum. Monitörüm 1080p 244 hz ve yüksek fps almama rağmen sanki arada takılmalar oluyor laglı gibi hissettiriyor. Oyunlara da yetersiz gelmeye başladı o yüzden şuanki düşüncem Rx 7900xt veya Rtx 4080 ti almak. Fiyatları hemen hemen aynı...
Geri