Arama sonuçları: *

1. MorticianS

Hazır sistem işlemci yükseltme

işlemci 9600x olabilir ram bütçe kısıtlıysa ilk başsa 1x16gb patriot viper venom 6000mhz c30 ile guncellenip ilerki zamanlarda ayni ramden 1 adet daha alip 2x16ya yükseltilmeli. İşlemci sogutucu sagotep mu th6 ya yükseltilebilir (2 fanlı olduğu için daha iyi sogutma performansi göstereceğini...
  2. MorticianS

İşlemciyi 7600x yaparsan işlemci sogutucunu da 700tl farkla çift kule olan en uygun sogutucuyla değiştirmeni tavsiye ederim. Azicik daha fazla isinan bir model cunku. (Bu arada 2 işlemci arasinda fps farkı tek haneli sayilardan olusuyor buyuk oranda)
  3. MorticianS

İşlemcide dramatik bir performans farkı yok, ama aynı şekilde fiyat farkı da ahım şahım değil. AMA KESİNLİKLE ram'i patriot viper venom 6000mhz cl30 ram ile değiştirmeni öneririm. Bütçen varsa 16x2 li versiyonu, yoksa şimdilik 16x1 alip ilerde ayni ramden 1 tane daha alip 16x2 e yüksektmeni...
  4. MorticianS

50 bin tl civari iş laptopu tavsiyesi

Selamunaleyküm. İş/üretkenlik için laptop tavsiyesi arıyorum. Bütçem 50.000tl. Benim için önemli olan hususlar: - Mac olmaması :) Windows bir laptop arıyorum. (freedos olabilir) - Oyunlarla işim yok, taş gibi bir masaüstüm var zaten. (Taş çatlasın minecrafta bi selam çakarım o kadar.) - Daha...
  5. MorticianS

Steam Hesabıma Biri Girmiş Olabilir mi?

hocam çok teşekkür ederim yazı için. Lakin ayarlar keşke defaulta dönmüş olsa da dert etmesem :D tüm güvenlik önlemlerini aldım (ki zaten hemen hemen hepsi zaten vardı steam guard kullanıyodum tabii ki) yazılan çoğu şeyi yaptım, şifreyi de değiştirdim ama 1 saat önce yine ayarların değiştiğini...
  6. MorticianS

yok hocam default değil bas konuş mouse 4 olmuş mesela (bende mouse 4 yok :D) 1755988500 kaldırdım telefonu hocam pek emin olmamakla birlikte ama teşekkürler
  7. MorticianS

aynen hocam şifreyi değiştirdim ne olur ne olmaz. Linke de tıklamadım zaten bilgisayar da yeni E-devletten belge bile indirecek olsam temkinli davranıyorum bakalım inşallah bi sorun yaşamam :)
  8. MorticianS

Selamunaleyküm. Geçtiğimiz günlerde CS2 de ilk bıçağımı almıştım. Bugün oyuna girdiğimde bas-konuş tuş atamasının değiştiğini, komut ile aktifleştirdiğim scroll ile zıplama özelliğinin kapanmış olduğunu, Dürbün hassasiyet ayarımın da değişmiş olduğunu farkettim. (bunlar benim farkedebildiklerim...
  9. MorticianS

Ses tekerlekleriyle başım belada.

şuan için bilgisayar açıldıktan sonra kulaklığın wireless şeysini çıkar tak yapınca sorun düzeliyor ama yine de bi deneyeyim
  10. MorticianS

neyi efenim?
  11. MorticianS

Cooler Master ck721 model bir klavyem var. bu klavyenin ses tekerleği ile sesi arttırmaya çalıştığımda windowsun ses düzeyini gösteren barı aşağıda beliriyor ve animasyon süresi bitene kadar bir sonraki işleme geçmiyor. Yani ses tekerliğini 3 kademe döndürmüşsem ses barı ortaya çıkıyor sonra...
  12. MorticianS

Monitörümün sağ ve alt kısımlarında boşluk var.

Merhabalar başlıkta da belirttiğim üzere monitörümün sağ tarafında ve alt tarafında bariz gözle görülür siyah boşluklar mevcut. Görüntüyü ekrana nasıl sığdırtabilrim? -AMD Radeon 9070xt -Samsung G61SD 240hz 2k 27' AMD Adrenalin üzerinden "Ölçekleme Modu"nu tam panel yaptım şuan boşluklar...
  13. MorticianS

9070xt , 9600x Sistemde darboğaz sorunu.

Selamunaleyküm. Yeni topladığım sistemde GTA ile aldigim degerler beni biraz rahatsiz etti. FPS cok drop yiyor. direk resimi koyuyorum yorum ve çözüm önerinlerinizi bekliyorum. 9070xt GPU 9600x CPU 6000MHz 16x2 RAM 1tb 7300/640p SSD 850w PSU
  14. MorticianS

Çözüldü✓ Asus anakart driver güncelleme ve sorunlar.

aç kapa / tak çıkar / ayarları tek tek kontrol ededururken bianda düzeliverdi :D teşekkür ederim
  15. MorticianS

Çözüldü✓ Asus anakart driver güncelleme ve sorunlar.

Selamunaleyküm. Asus B650M-K anakartımın internet sitesinde bulunan sürücülerini indirip tek tek kurmayı deniyordum. Oyunlarda drop sıkıntım vardı. Güncelleme sonrası bu sorunların geçmemesinin üstüne bir de SES GİTTİ. Audio sürücülerini de güncellemiştim şuan bilgisayarda ses yok. Lütfen yardım...
  16. MorticianS

Yeni Aldığım Sistemde Performans Sorunları

105w expo resizebar evet. diğeri için de bios ayarlarından kasıt ne ona bağlı
  17. MorticianS

2K 1752197493 allcores ile optimizasyonu tamamladı bi tık daha iyi gibi geldi bana ama hala devam ediyor droplar yoğun bir şekilde 1752197511 testleri yarın yapmayı denicem
  18. MorticianS

tum parcalari yazdim all cores optimize ediliyor suan test edip donecegim
  19. MorticianS

yok hocam çözülmedi
Geri