Arama sonuçları: *

1. IhateyouIalwayshateyou

Kıyamet sonrası dizi - film önerisi

İnto The Night ve Yakamoz S-245 ikisi de aynı evrende geçen farklı hikayeleri anlatan netflix filmi, dizinin sonunda iki film de bağlanıyor
  2. IhateyouIalwayshateyou

Sistemim nasıldır önerilerinizi bekliyorum ilerisi için.

Sistemin çok güzel güle güle kullan
  3. IhateyouIalwayshateyou

Rtx 3050 6gb vs 1660 süper 6gb

ikisinide önermiyorum
  4. IhateyouIalwayshateyou

Çözüldü✓ Ryzen 7 9800x3d 90 derece normalmidir

stok fan ile o dereceleri görmeniz lazım fakat sıvı soğutmada en fazla 60 dereceleri görmesi gerekiyor. Sıvı soğutucu iyi montaj edilmiş mi acaba ? ve piyasadaki çimento macunları işlemciye sürmeyin hocam kaliteli marka kullanın 1747816312 Ben anlamadım adam hep üst segment parçalar kullanmış...
  5. IhateyouIalwayshateyou

15K Bütçeye Ekran Kartı Önerisi

5060 ın 16 gblik modelini bulabilirseniz kaçırmayın 8 gb modelinden uzak durun 4060ti 8 gb modeli iyidir ancak 2k da sizi yüksek grafikli oyunlarda üzebilir onun dışında kart 1080p canavarı
  6. IhateyouIalwayshateyou

İphone Xs Dokunmatik sorunu

Arkadaşlar selamlar uzun zamandır pili değiştirilmiş olarak aldığım telefonum oyun oynarken saçma sapan yerlere tıklıyor kapat aç yapıyorum düzeliyor ve bu olay ara sıra oluyor. İnstagram reels izleyemiyorum çünkü saçma sapan postlar dokunmatik yüzünden çok defa beğendim Wild rift oynuyorum ara...
  7. IhateyouIalwayshateyou

RTX 3070 aldım hata mı yaptım?

Kesinlikle 3070 iyi bir tercih olmuş fakat 4060 berbat bir kart değil, 1080p için güzel bir kart
  8. IhateyouIalwayshateyou

Abimle Aram İstediğim Gibi Değil

Eyvallah kardeşim eğer büyüksende de ağabey. Dertsiz kul olmaz derler inşallah seninde önüne güzel kapılar açılır.
  9. IhateyouIalwayshateyou

4K Oyun ve Kurgu Sistemi İçin Parça Önerileri

Hojam 2k gitsin alsın ne bileyim 1080p alsın bende biliyorum o fiyatlara yok 4k 60 fps yerine 1080 yada 2k daha üstü hertz alma taraftarıyım Gösterdiği monitörde zaten ghosting büyük olasılıkla olucak g serisinden bahsediyoruz 69 fps ve 165 fps nin 240 fps nin verdiği haz arasında dağlar kadar...
  10. IhateyouIalwayshateyou

4K Oyun ve Kurgu Sistemi İçin Parça Önerileri

200k lık sistemde en az 240 hertz monitör olması lazım seçtiğiniz parçalar iyi parçalar değil Amd tarafından 9 9x3d ve 5090 ın altına düşmemeniz gerekiyor arkadaşın da dediği gibi sonuçta 200k yani monitörler olmamış bu bütçeye kıyasla
  11. IhateyouIalwayshateyou

Çözüldü✓ Msi rx 470 8pin istiyor psuda 6pin var ne olur

Çok ısınan bir işlemci
  12. IhateyouIalwayshateyou

Ryzen 5 5600x için ekran kartı önerisi

İşlemcim ryzen 5 5600 Valorant ortalama 350-470 fps arası alıyorum 1745685106 Hocam bilgisayarı toplayacaksanız mutalaka kule tipi soğutucu alın, cs2 gibi oyunlar işlemci bazlı oyunlar ve işlemci bu oyunlarda daha fazla ısınıyor. Ben sıcak bölgede yaşıyorum stok fan bir yere kadar idare ediyor...
  13. IhateyouIalwayshateyou

Ben 165 hertz ve 1080p kullanıcısıyım, gainward ın rtx 4060 ghost oc versiyonunu kullanmaktayım. Kart çok keyifli bir kart. Beni hiç üzmedi şimdiye kadar. 3-4 yıl götürsün yeter zaten 5060 da var fakat 8gb lik modelini asla tavsiye etmiyorum.
  14. IhateyouIalwayshateyou

1080p oyuncusuysanız 4060 iş yapıyor fakat 8 gb bazı güncel grafikli oyunlarda 2k ya aldığınızda sorun yaratabilir . amd tarafında 7700 xt var
  15. IhateyouIalwayshateyou

Valorant ping sorunu

Kablo kullanmalısınız hocam başka çaresi çok fazla yok, çekim hılandırıcı adaptörler var ama derdiniz çekim gücü değilde modemin wifiden verdiği kısıtlı internet olabilir Valo oynarken başkaları da internete giriyorsa wifiden sıkıntı çıkabiliyor İnternet hız testi yapıp hızına bakar mısınız ?
  16. IhateyouIalwayshateyou

ben 19 um o da 23 yaşında 1745681333 Hocam afedersiniz sınava köpek gibi çalışıyordum son haftalarda saldım Sayısalım tyt 80 civarı ayt 30 civarı, sayısla geç başladım önceden eşit ağırlıkltım. Çalışmaktan başka çarem yok zaten, sınav senesi kötü bir ameliyat ve o zamanlar kız arkadaşımın götüme...
  17. IhateyouIalwayshateyou

Bilmiyorum arkadaşlar, abimi ölesiye severim, hep ona özenirdim, saçlarımı onun gibi yapardım millette abimin gözüyle bana baksın isterdim, seneye evleniyor allah izin verirse kendisi, artık daha uzak olacağım kendisinden çünkü araya artık başkaları da dahil oluyor. Onun adına mutluyum umarım...
  18. IhateyouIalwayshateyou

GA-970A-DS3 Fx 6100 lü sistem 2. el ne kadara gider ?

Arkadaşlar selamlar Elimde Gigabyte GA-970A-DS3 Amd fx 6100 4+2 Gb ram var Toplam olarak 2. el piyasasında kaç tl ye gider ?
  19. IhateyouIalwayshateyou

İlişkide geçmişi kafaya takmak

Sizde geçmişte kendinize ait hatalar yapmışsınız, yani demem o ki sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz. Empati kurmuşsunuz, geçmişte olmuş bitmiş şeylerin üstünü tekrar açmaya gerek yok
Geri