Arama sonuçları: *

1. Mr. Ahmet sez

A9 Plus Scroll Rock Sonrası Mouse Önerisi

500 mah bile yeter de artar hocam. Düz a9 u arkadaşım kullanıyor plus ile birebir aynı diyebilirim, şarjı 2-2.5 hafta gibi bir sürede finito oluyor. X1 sky serisi de oldukça iyi bir seri yinede sizin kararınız. 1780313308 Wraithten almamış zaten :D
  2. Mr. Ahmet sez

Teknik servise verdiniz mi garantiye giriyor diye biliyorum Ayrıca Wraith e gelirsek, Mouseyi wraith den aldım firma pimpirikli bu konularda gerçekten. Kutuyu kargo poşetindeyken kamera eşliğinde açtım bir sıkıntı çıkarsa sorun yaşamamak için. İade politikası 15 gün içerisindeydi sanırsam...
  3. Mr. Ahmet sez

Işlemci Yükseltme Önerisi

5600&x
  4. Mr. Ahmet sez

Kanka a9 plus önerecektim ama scroll hatası almışsın o yüzden tekrar önermedim. 2 ay a yakındır kulanıyorum herhangi bir sorunu olmadı bende. Bence şu anda piyasada fiyat performans diyebileceğimiz en iyi moseulardan biri a9 plus olabilir. Mc oynayıp scroll hatası aldıysan bence normal bir...
  5. Mr. Ahmet sez

Draeu a950 bi araştır istersen.
  6. Mr. Ahmet sez

Ekran Kartı Monitör Tavsiyesi

Anakartı daha giriş seviye seçip ekran kartına bütçe ayırabilirdin. Bu bütçeye göre adam gibi ekran kartı rx6600xt var o da 7.5-10 civarında oynuyor
  7. Mr. Ahmet sez

Max Seviye Am4 Mü Min Seviye Am5 mi

Ddr5 Ram fiyatları bu durumdayken anakart maliyetini de hesaba katarsak elinde 5600x am4 sistem olan bir vatandaş için am5 e geçip 7500f sisteme geçmek mantıklı mı bu dönemde ? vereceği fiyata karşılık performans artışı görür mü ? Bu konuyu '' haddinden fazla '' sırf am5 olduğu için 7500f...
  8. Mr. Ahmet sez

Bu Zamanda DDR 4 Sistem Toplanırmı??

Ucuzlayınca derken ? ucuzlayacağını kim söylüyor hocam ya artarsa o zaman arkadaş ne yapacak ? Onun dışında dedikleriniz doğru am5 e yatırım yapılmalı. 16 gb ile mecbur idare edecek arkadaş ram konusunda
  9. Mr. Ahmet sez

Sistemimi Yükseltmelimiyim?

am5 e geçeceksen toplu sat ben am4 ten devam diyorsan ekran kartını mutlaka değiştir o ekran kartı seni ileriki yıllara götürmeyecek.
  10. Mr. Ahmet sez

Sistemi Sattım , Da Sistem Alayım mı ?

Hocam sizi idare eder ama yüksek sitemin tadını bir kere tatmışsınız, ileride illaha değiştirmek istersiniz.
  11. Mr. Ahmet sez

Amd İşlemci Önerisi Fiyat Performwns

7800x3d 9700x den daha pahalı hocam
  12. Mr. Ahmet sez

Kusura bakmayın görmedim hocam.
  13. Mr. Ahmet sez

Xfx Rx 5700 Xt Ekran Gelmiyor

Hocam sağlam bir vga kablosu alın belki hdmi girişi bozulmuştur ekran kartının ne diyorsunuz ? Bende kilerde duran vga kablosu var ama ucunu yaktım evinize kargolatip yardımcı olmak isterdim. Onun dışında farklı monitörde denediniz mi
  14. Mr. Ahmet sez

7500f yerine x3d modellerine geçmek daha mantıklı, ddr5 in giriş seviye işlemcisini sıfır alacağıma ikinci elde fiyat kovalar bi şekilde düşürürdüm 1779526889 İkinci el bakabiliyorsanız ryzen **** x3d modellerine bakmaya çalışın hocam. L3 önbellekleri fazla olduğu için fps artışı sağlayacaktır...
  15. Mr. Ahmet sez

Xfx Rx 5700 Xt Ekran Gelmiyor

hocam benim hd7850 ekran kartım vardı amd kart öldüğünde yine çalışıyordu fanlar falan onunla bir alakası yok bence, bir kaç defa zorladım windows ekrannında pembe çizgiler olduğunu görünce bir bardak soğuk su içmiştim.
  16. Mr. Ahmet sez

İlk Bilgisayarım İçin Kasa Önerir Misiniz?

Yazdıklarınıza bakarsak bilgisayar adı altında amatörce bir yazı olmuş. Türlü türlü oyunlar var ve her oyunda sabit 200 fps almak imkansız. Hikaye tabanlı oyunda 70 alırsın, rekabetçi oyunda 300 alırsın farklılık gösterir. 2. olarak bütçeni söylememişsin, konuya bakacak olan arkadaşlar senin...
  17. Mr. Ahmet sez

İzlediğiniz En İyi Dizi Nedir? ve Bana Ne Önerirsiniz?

İzlediğim en iyi dizi yok Hayatıma yön veren dizi : The O.C ( orijinal medcezir ) En çok sürükleyen dizi : From En fevkalade dizi : The Sopranos
  18. Mr. Ahmet sez

Forza Horizon 6 Alınır mı?

Eleyici oynayacaksan şans faktörü çok aza indirilmiş. Haritadan dolayı iyi bir 4-5 seviye araç 9-10 levele kafa tutabiliyor. Ağaç mekaniği kalkmış sakura ağaçları dışında, araç belli bir hızın üstünde ağaçları parampinçik ediyor, zorlaştıran kısmı haritanın üst ve orta tarafları karanlık ve...
Geri