Arama sonuçları: *

1. X

15.000k kadar laptop onerisi

Öncelikle mrmerhaba, 15k bütçem var 2 el laptop arıyorum genelde MTA Fivem valorant CS2 gibi oyunlar oynuyorum arada başka oyunlar oynarım önerilerinize açığım.
  2. X

Bu iki laptop dan hangisinin oyun performansı daha iyi.

Öncelikle merhaba, bir arkadaş laptop alçak ve 2 tane bulmuş hangisi performansı daha iyi diye soruyor. Bunlardan biri: "GS65 Stealth Thin 8re: İşlemci: 8th gen. Intel Core i7-8750H 2.20GHz (12 çekirdek) Ekran kartı: NVIDIA geforce® GTX 1060 6 GB GDDR5. RAM: DDR-4 16 GB. SSD: 480GB. Webcam: HD...
  3. X

10k kadar 2 el laptop önerisi

Öncelikle merhaba, 10k bütçem var ve Valorant olsun, CS2 olsun, FiveM olsun, MTA olsun sadece bunları oynuyorum. Bunları açacak bir laptop önerisi istiyorum 2 el.
  4. X

Ailemden yardım istemelimiyim?

Nasıl yanı.
  5. X

Valla saat 5.30 da cikiyorum okuldan ev okul arası 4.5 km yol. Döverse gene iyi çünkü dindarlar ve katılar baya.
  6. X

Genelde 4 bin TL paraya ihtiyacım var ne iş varsa yaparım diyordum sordukları soru kalıcı mı gelicen yoksa parayı alıp gidicenmi ölüyordu bende parayı alıp gidicem diyordum o zaman olmaz diyorlardı. Bize uzun süreli eleman lazım diyorlardi
  7. X

Verirlermi cidden çünkü cafe gibi yerlere sordum ayakkabıcı esnaf lokantası genelde kalıcı işçi olursam kabul edeceklerini söylediler.
  8. X

Çokkkez istedim dedim biryere giriyorum cebim boş. Acil para gerekiyor param yok verdikleri cevap her seferinde aynı. Sürekli sürekli para veremeyiz.
  9. X

Ailem daha çok ablama çalışıyor gibi bir şey. Aldığım 20 TL lik bir çikolata gözlerine batarken ablamın aldığı biner TL lik makyaj laf etmiyorlar.
  10. X

Çok kararsızım. Çok katı olmayan bir ailem olsa aslinda direkt söylerim ama biraz korkuyorum.
  11. X

Oda doğru ama belirttim gibi ailem bana harçlık hiç vermiyor desem doğru olur. Sadece aydan aya faturamı ödüyorlar var ayda 400 TL abonman parasını veriyorlar. Evden okula yurusem desem 4.5 km yurunurmu bilmiyorum dersim sabah 7 de başlıyor. Nasıl para bulurum peki iş vs sordum başta ama herkes...
  12. X

Babaannem ile dedem yok 2 taraftanda.
  13. X

Maddi durum kötü denmez asgeriden yüksek ama ben neredeyse 5 parasizim. Dışarı çıkarım arkadaşlarımla cebimde para olmaz ailem para istedim zaman ise vermezler. Bir çocuktan özendim kupon yapıyordu ve cebi hep doluydu bende o ona özendim ama meğerse yalanmış onun dedileri. Anne ve babasının...
  14. X

Zaten kartımı kırdım bu kadar batağa düştüm daha düşmem. Yukarda yazdim harçlık almıyorum ailem aydan aya faturamı öder abonman odere o kadar yemek vs evden götürürüm. Bayram vs gibi zamanlarda elime geçen 3-5 kutusuda alırlar ondan ne yapacağımı bilemedim.
  15. X

Hocam harçlık vs almıyorum sorun o sadece aydan aya telefon faturamı öderler o kadar. Birde kalkıp 3 bin verecek hiçbir arkadaşım yok. Yemek vs evden götürdüm için otobüs abonman kullandım için ortada kaldım ve ne yapacağımı bulamadım.
  16. X

Evet papara attım ordan siteye. Başta kazaniyordum kendime attım parayı geri atıyordum sonra bu sefer kazanır öderim su sefer öderim derken 3k yakın karttan aldım. Arkadaşlarıma toplasan 800-950 TL borç yaptım. Neredeyse 2 haftadir idare ettiriyorum ama ne kadar daha ederler bilmiyorum. Eğer...
  17. X

Arkadaşlarımdan vs. 1745524083 Bende öyle düşündüm arkadaşlarımı idare ederim ama ailemin kartından aldım nasıl gizlerim bilmiyorum.
  18. X

Elden borç ve bazilarida gizlice ne ailemin kartından aldım. 1745523751 Telefonum pek yeni bir model sayılmaz. Redmi note 10S markası.
  19. X

Öncelikle merhaba, 18 den küçüğüm ve yasa dışı kumar ile 4k yakın borç yaptım. 15 yaşındayım ve bu para bana çok büyük. Aileme soylemek istemiyorum çünkü çok katı bir aile ve dersem evden kova ihitmalleri var. Ne yapacağımı bilmiyorum ve nasil bulacağımı bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım gizleyip...
  20. X

Kulak altı minimal yazı dövmesi ortalam ne kadar

Öncelikle merhaba, İstanbul Avrupa yakası gibi bir yerde kulak altı minimal yazı dövmesi ortalama ne kadar eder?
Geri