Arama sonuçları: *

1. C

2.el monitör almayı düşünüyorum

2.el monitör almayı düşünüyorum maksimum 6k bütçe ile ne almam gerek bir bilgim yok ve hangi monitörler 2.el alırken sorun çıkarmaz
  2. C

ATK Blazing Sky Z1 Wireless Ultra almayı düşünüyorum

Ürünün iadesi olmadığı için alıp deneyemedim. Bütçem maksimum 4000 e çıkarım bildiğiniz farklı daha iyi bir model veya bu model hakkında bilginiz var ise yardımcı olun Ayrıyetende mousepad alcağım sizce wraithten mi almayalım yoksa steelseries QCK L mı almayalım
  3. C

ATK Blazing Sky Z1 Wireless Mouse alınır mı

Hocam memnun musun bende alacağım
  4. C

Arkadaşımıza nargile hediye alıcaz

evet tütüncülerde satılıyo ama biz kaliteli bişe almak istiyoruz onda ztn hali hazırda var
  5. C

Arkadaşımıza nargile hediye alıcaz

nargileyi çok seven arkadaşımıza nargile hediye alıcaz ama ne tür iyi ve neler olması gerek hiçbir fikrimiz yok. Genel olarak ondan duyduğumuz şiresi akmayan fln nargileler varmış nasıl oluyo bilmiyorum. Bilen varsa önerilere açığım
  6. C

27 inç 2k monitör düşünüyorum

bunu baya beğendim sanırım bunu alcam
  7. C

27 inç 2k monitör düşünüyorum

aklımda olan 27 inç 2k ama farklı güzel model önerileriniz varsa onlarada okeyim öyle hardcore fps oyunu oynayan biri değilim ha oynarım ama çok önemsemem bütçe olarakta 10k düşünüyorum hani çok iyi olursa 12 13k da verilir asus tuf öneriyolar genelde
  8. C

burdan offline steam hesabı myth wukong alınır mı

kardeşim oynayabildin mi bende aldım 2 farklı satıcıdan hep hata veriyor
  9. C

dara aksesuar sitesi güvenilir mi

https://daraaksesuar.com/urun/samsung-galaxy-a50-zebana-standli-astronot-silikon-kilif-renk-acik-yesil şu kılıfı alıcam fiyat ne kadar çok pahalı olmasada bu site güvenilir mi
  10. C

ssd %100 kullanıyor donuyor

fornite güncellerken ssd yi bi anda %100 kullanıyor ve bilgisayar donuyor diğer hiçbir şeyde olmuyor sadece fornite güncellerken hatta fortnite i yüklerken bile olmuyor format attım bir sürü kez sil yükle yaptım ayrıca dosyaları doğrularkende aynı sorun oluyo
  11. C

Laptop a ek monitor almam istiyorum

Monster oyuncu laptop u kullanıyorum ve ekstradan monitör almak istiyorum oyun oynarken ana ekran olarak kullanmak için Ayriyeten twicth yayınları açarken kullanmak istiyorum 240hz düşünüyorum ama genel olarak pahalı ne almaliyjm sizce
  12. C

asus tuf vs hp victus

he yazılım için hem oyun için bilgisayar almak istiyorum ve beni iyi bir şekilde sorunsuz götürsün istiyorum sizce...
  13. C

Abra A7 V13.3.4 vs Asus TUF Gaming A15 FA507NV-LP023

evet öyle ama inceleme videolarını izlediğimde asus aşırı derecede ısınıyor aynı oyunlarda aynı ayarlarda asus daha çok ısınıyor bu sorun yaratmaz mı
  14. C

Abra A7 V13.3.4 vs Asus TUF Gaming A15 FA507NV-LP023

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a7-v13-3-4/ monsterda şuan 4500 indirim var ve bu yüzden arada yaklaşık 8k bi fiyat farkı oluyo asus bu fiyat farkına değer mi bir de çevremdeki çoğu kişi monster alma diyo sizce ne yapmalıyım...
Geri