Arama sonuçları: *

• Users: Conan
  • Order by date
  1. Conan

Acer nitro 16 R7 7840 RTX 4070 WİN10 kurma?

teşekkür ederim, iş görür bu
  2. Conan

Acer nitro 16 R7 7840 RTX 4070 WİN10 kurma?

arkadaşlar selamlar, başlıkta yazan ürünü geçen hafta aldım, ile kurulum denememde win10 ile kurmaya çalıştım ama wifi ve bluethot driverlarını kuramadım. sonrasında başka driverlarında eksik olabileceğini düşünerekten çok kurcalamadım ve win11 kurulumu gerçekleştirdim. şuanlık bir yok ama ben...
  3. Conan

Acer leptop Nitro 16 AN16-42 vs AN16-41

dostum selam, 2. ürünü aldım ben 64 gb lik modeli aldım, sebebini ufak bi fiyat farkı var diye performans olarak ta biraz daha iyi (1. link) . ama 1. daha yeni bir işlemci ve bütçen varsa 64 gb al bla bla
  4. Conan

Acer nitro 16 vs hp omen 17 help

arkadaşlar selam, bu iki ürün arasında kaldım, yorum ve değerlendirmelerinizi dinliyorum (fan sesi hakkında ek bilgi olursa sevinirim) acer nitro 16...
  5. Conan

Acer nitro 3D ve gaming için Laptop tavsiye istiyorum.

teşekkür ederim
  6. Conan

şunu belirtmeyi unuttum özellikle hepsiburada sitesinden alma sebebim 12 aya peşin fiyat kampanyası olması
  7. Conan

selamlar atacağım linkler arasında kaldım tavsiye öneri ve yorumlarını bekliyorum https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-16-an16-42-amd-r7-8845hs-32gb-1tb-ssd-rtx4060-8gb-dos-16-wqxga-165hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qskey-002-pm-HBC00006XPT3G...
  8. Conan

silentstorm cool zero 850w

silentstorm cool zero 850w Msi 4080 super için uyumlu mu? Sual etme sebebim PSU'larda pcıe5 olayını tam anlamış değilim...
  9. Conan

yeni nesil intel işlemcilerde WİN10 problemi

kuzenimde asus tuf bir laptop var hatta i7 12700H win 10 yükledik sıkıntı verdi... sonra servise yolladığımızda ise win11 kullanmamızı söylediler. biz dinlenmedik yinede yükledik sonra anakart arıza verdi..
  10. Conan

yeni nesil intel işlemcilerde WİN10 problemi

arkadaşlar intel işlemcili bir sistem kurdum i5 1240f, ben tercihen win10 seviyorum ama arkadaşlarım intelin yeni nesillerinde win10'un bazen sıkıntı çıkardığını söyledi. AMD tarafında böyle bi sorun yokmuş. olayı tam anlayamadım gerçekten olaya vakıf olabilecek birini burada bulabilirdim uzun...
  11. Conan

Çok Sessiz Sıvı Soğutma Önerisi

selam, benim biraz ses takıntım var, sistem için sıvı soğutma almak isitiyorum thermaktake denedim ama sesi yüksek geldi msi denedim ondada titreme sorunu yaşadım. bi 5 model önerisi alabilirim çift fanlı tercihimdir kasa mini çünkü ryzen 7 5800x3D (8k ya aldım işlemciyi linç yemiyim)
  12. Conan

MSI RTX 2080 TI SEA HAWK

açıklayabilirmisin çok bilmediğim konular
  13. Conan

MSI RTX 2080 TI SEA HAWK

MSI RTX 2080 TI SEA HAWK model ekran kartı var elimde. PCI-E çıkışı haricinde ekran kartının diğer tarafında daha küçün bir çıkış daha var. yeni fark ettim msi kapakla kapamış orayı ne işe yaradığını bilen varmı.
  14. Conan

microsoft suface win 11 den win 10'a geçişte dokunmatik

microsoft suface pro cihazında. win 11 den win 10'a geçişte dokunmatik ile ilgili sorun yaşarmıyım yada başka bir aksamında sorun oluru. tablet laptop karışımı cihaz win 11 ile geldi ama ben hakim değilim ve beğenmiyorum 11'i geçiş yaparsam sorun yaşarmıyım
  15. Conan

2x8 1x16 ram farkı cis

merhaba arkadaşlar. 2 adet 8gb ram mi kullanmak 1x16gb ram mi kullanmak daha mantıklı olur
  16. Conan

MSI GeForce RTX 2080 Tİ Sea Haw

kart kötümüki yad kötü yanı ne olur 1703803012 9k sınır
  17. Conan

şöyle bende hazır sistem vardı ekran kartı 2070 işlemcide 5800x3d vardı. ekran kartım bozuldu vs. işlemci duruyo şu anda. ikinci el kullanılmamış 9k ya buldum 2080ti durum bu şekilde
  18. Conan

bu ekran kartı hakkında bilgi verirmisiniz stok ürün buldum ve alıcam sistemim için. yanında 5800x3D kullanıcam ne dersiniz.
  19. Conan

M2 SSD değişimi ile Direk kurulum

laptoptaki ssd yi çıkarıcam. o zaman sorun olur mu
  20. Conan

M2 SSD değişimi ile Direk kurulum

windows nasıl bi sorun yaratabilir
Top Bottom