Arama sonuçları: *

1. T

Klonlama ve wattman??

Anakart:Gigabayte B450m S2H İşkemci:Ryzen 5 2600 Ekran Kartı: Rx570 Ram:Corsair Ssd:Kioxia Öncelikle herkese merhabalar; Daha öncede konu açmıştım wattman hatasından dolayı ama şuan Klonlama hakkında bilgi için yazıyorum. Şimdi benim sistemimde bir tane hdd bi tane sata ssd vardı ben bu...
  2. T

GPT yada MBR wattman hatası verdirebilirmi?

Ekran kartının driverinı kaldırmaya çalıştığımdada çok fazla uzun sürmüştü bende sonradan vazgeçtim aceba dediğiniz gibi driver sürümündenmidir? Ama daha öncesindede aynı sürümüde kullanıyordum 🤦‍♂️ Ben en sağlam flash belleğe tekrar windows 10'u MBR olarak yazdırıp tekrardan format atsam sizce...
  3. T

Dediğim gibi şuan için çalışıyorum driver sürümünede erişimimim yok sadece aklıma çok fazla takıldı bilgi almak için konu açmıştım galiba konuyuda yanlış yere açmışım mazur görün. 🤷‍♂️ Ama indirdiğim driverlar şu şekildeydi;
  4. T

Şuan çalışıyorum Eve geçince atayım kusuruma bakmayın Şuan sistem GPT , msinfo32 de formattan önce Bios mode Eski yazıyor idi... Ama Alakası yoksa sata ssd ike harddisk'i kullanırken hiçbir sıkıntı yaşamıyodum hatta elimden gelse overclock yapmayı düşünüyodum şuan ekran kartı darboğazından...
  5. T

Öncelikle herkese merhabalar Sistemim; Gigabyte b450m s2h anakart Amd rx 570 ekran kartı Amd Ryzen 5 2600 işlemci Ben bu sisteme Format atacaktım rufus üzerinden windows'u yazdırırken rufusun otomatik seçtiğini düşünüp direkt yazdırmıştım Rufus üzerindede disk bölüm düzeni GPT olarak seçiliydi...
  6. T

H110m-rx580 için işlemci önerisi?

Anakart:h110m İşlemci:i3-7100 Ekran kartı:Shappire Rx580 nitro 8gb Ram:8g ddr4 Ssd:500gb sandisk Ps:750w 80+ Tam modüler Sistemde işlemcinin Darboğaz yapacağını düşünüyorum bu karta uygun darboğaz olmayacak işlemci önerilerinizi bekliyorum veya anakartı yüksetmelimiyim yükseltsem ne almalıyım...
Geri