Arama sonuçları: *

1. Y

Çözüldü✓ klavye d tuşu çalışmıyor

hocam tuşları algılayan plakaya su temas etmiş olabilir o yüzden bir tuş 2 harf yazıyordur su iletken bir bileşendir. klavyeyi söküp plakayı kurutman gerekir zahmetli bir işlem
  2. Y

ome tv cihazlara erişimi engellediniz hatası

bilgisayarda webcamim yok droidcam bağladım discordda falan kamera açabiliyorum fakat ome tvye girdiğimde cihazlara erişimi engellediniz diyor tüm tarayıcılarda tüm kameraya erişim izinlerini verdim vpn acsam dahi cihazlarra erişimi engellediniz diyor internette de bu konu hakkında pek detaylı...
  3. Y

yeni pc aldım ekran kartı fanı pc acıldıgında dönüyor sonra duruyor

çok teşekkürler arkadaşlar rahatladım gerçekten
  4. Y

yeni pc aldım ekran kartı fanı pc acıldıgında dönüyor sonra duruyor

asus rog 6650 xt ekran kartlı sistem aldım fan ilk acildiginda donuyor sonra duruyor
  5. Y

asus rog strix radeon rx 6650 xt vga var mı

ne gibi bi sıkıntı yaşarım bozulmaz di mi 1695289922 dönüştürücü ile mi kullanıyorsunuz
  6. Y

asus rog strix radeon rx 6650 xt vga var mı

monitörümde sadece vga girişi var hdmi vs yok ekran kartında vga girişi var mı yoksa bilgisayarcıdan aldıgım vga to hdmi kablosu işimi görür mü
  7. Y

MERT BAYANTEMUR-RIDE sistemi alınır mı

kasa ne önerirsin hocam
  8. Y

MERT BAYANTEMUR-RIDE sistemi alınır mı

15 18k arası hazır sistem alıcam tek güvendiğim site ve en uygun fiyatlı site itopya bu sistem alınır mı veya fiyat olarak aynı seviyede olan önerebileceğiniz sistemler var mı https://www.itopya.com/mert-bayantemur-ride_h24176
Top Bottom