Arama sonuçları: *

1. E

Yardım SAHİBİNDEN DEN EKRAN KARTI ALDIM SİZCE NASIL İADE EDEYİM Mİ?

msi afterburner fun otomatik ayarda olacak şekilde fun mark teste sokun. Kendiniz manuel girip teste sokmanız sağlam değeri vermez
  2. E

2. El 3070ti 10k dan aldım ho go

70 derece için %80 fan fazla hocam . Isı değeri normal şartlarda örnek vereyim 75 76 derece için fan %55 60 ı geçmemesi lazım. Tavsiyem imkânınız varsa vazgeçin. 11 ila 12 arası 3080 bulabilirsiniz. Aldıysanız da hayırlı olsun. Mutlaka termal macun (mx4) ve termal pad (ice dragon) bakımı yapın...
  3. E

Gb-2719fqhd-27 Gameboosterın bu monitörü alınır mı ?

Bütçeme uygun du aldım bugün . Sizin gibi bende bir çok yer gezdim ama inceleme videosu paylaşım vs göremedim. 0.5 ips 180 Hz bilinen markalara 15 20 den aşağı fiyat yok. Gelsin bakalım inşallah bir sürpriz çıkarma. Düzeltme... Siparişi servis garanti iade ve değişimler de markada problem...
  4. E

🔥İndirim Zoko Amiral DK431 Siyah ARGB Bilgisayar Kasası 1649 TL

Mantiken aslında içeri hava vermesi daha iyi olabilir doğru çünkü önden içeri giren havayı direk dışarı çekiyor. Haklı olabilirsiniz. Ben alttan ve önden içeri hava akışı varken sadece 1 egzoz ve sıvı soğutma 4 fan yeterli gelmeyebilir düşüncesi ile 2 fanıda dışarı çevirdim. Denerim tşkler
  5. E

Duyulmayacak kadar diyemem ama rahatsız etmez sizi. Boş kasaya takıp satmıştım.
  6. E

E ATX kasa arayanlara tavsiye ederim. F/P ürünü. Kendi fanlarıda sessiz lakin ben hepsini çıkarıp kendi fanlarımı taktım. Soğutma konusunda mükemmel bence.
  7. E

🔥İndirim Darkflash DK431 Stoklar Geldi. Siyah 1718 TL Beyaz 1843 TL

Bu fiyata alınabilecek en mantıklı kasa .
  8. E

Ryzen 5 5600 3.8GHz de çalışıyor 4.2GHz'ye çıkamıyor

5 5600 Asus B550 anakart ta 360mm sıvı soğutucu ile yükte 60 dereceyi geçmiyor . 4.6 yıda denedim onda ısı 65 oluyordu.
Geri