Arama sonuçları: *

1. enessefayavuz

ASUS TUF F17 HX199 HK.

Merhaba , Asus TUF GAMİNG F17 HX199 model numaralı cihazımın temizliğini gerçekleştireceğim. Gerçekleştireceğim esnada bilgisayarın VRAM'lerinin de bakımını yapmak istiyorum. Sorum ise şu ; Bu bilgisayar i5 1650Ti modeli. Bu bilgisayar VRAM lerinin üzerinde Termal Ped mi yoksa Termal Macun mu...
  2. enessefayavuz

1000TL civarı gaming Kablosuz mouse önerisi

Kullanmana çok sevindim kanka , soru sorabileceğimiz birisi olması iyi oldu. Artı ve eksilerinden bahseder misin , skatesleri nasıldır ? Sensörü , kopma sorunu var mı , pili nasıl gidiyor , kablolu ve kablosuz bağlantı durumu nasıl ? Örneğin pil bittiği an kablosunu bağlayarak daha iyi bir...
  3. enessefayavuz

1000TL civarı gaming Kablosuz mouse önerisi

ben de aynısını arıyorum , furylevel z1 bu mouse kafama yattı inceleyebilirsin.
  4. enessefayavuz

KABLOSUZ MOUSE ÖNERİSİ

kutusu açıldıktan sonra atıyorum iade nasıl mümkün olucak ?
  5. enessefayavuz

KABLOSUZ MOUSE ÖNERİSİ

bazı incelemelerde takılma donma vs yaptığı yazılmış. MCU'su için de iyi olmadığı söylenmiş bir fikrin var mı kanka ?
  6. enessefayavuz

KABLOSUZ MOUSE ÖNERİSİ

bu biraz kafama yattı gibi keşke RGB'si de olsaymış.
  7. enessefayavuz

Nintendo Switch Alınır mı

Öncelikle oynamak istediğin oyunlara göre seçim yapmalısın. Steam deck büyük oranda steam oyunlarını desteklemeye çalışıyor. Switch ise kendi oyunlarını destekliyor. Aradaki farka dikkat etmelisin.
  8. enessefayavuz

KABLOSUZ MOUSE ÖNERİSİ

Merhaba dostlar , uzun süredir mouse arıyorum. Genel durumlarda ben bir makine mühendisiyim , oyun da oynamayı seviyorum. Gelelim konuya ; İhtiyacım olan şey şu : Gerektiğinde kablosuz bir şekilde mousemi kullanayım. Şarjı bittiğinde veya gecikmeyi düşürmek istediğimde kablolu şekilde...
  9. enessefayavuz

AC : VALHALLA İÇİN TÜRKÇE YAMA ÖNERİSİ 2024

Merhaba dostlarım ; AC Valhalla için en azından ücretsiz olmasını tercih ettiğim bir türkçe yama arayışındayım. MC Yama Yükleyici oyunu türkçeye çeviriyor , fakat bilgisayarı her açıp kapattığımda oyun dosyaları doğrula yapmak zorunda kalıyorum , akabinde de oyunun türkçe yaması oyun üzerinden...
  10. enessefayavuz

İşlemci pininde kurumuş termal macun

Merhaba , IPA yani Isopropil Alkol bunu yumuşatacaktır. Diğer arkadaşların da dediği gibi minik minik kürdanla o macunu ordan kaldırırsın
  11. enessefayavuz

REDMİ NOTE 13 PRO PLUS KAYIT İŞLEMLERİ VE ÖNERİ

Arkadaşlar merhaba ; YD olarak 13 pro plus almak istiyorum. Alacağım kişi facebook'tan bir kişi en azından güvenilir olduğunu düşünüyorum. 12/512 için 329 dolar fiyat talep ediyorlar. Direnç kayıtlı olduğunu söylüyor. Cihaz hakkında yorumu olan , cihaz yerine gerek yd gerek tr cihaz tavsiyesi...
  12. enessefayavuz

Snapchat günlük 500+ skor alandan olurmu ?

Snapchat kullanandan da Instagram'ı deliler gibi aktif kullanıp reelsler postlar paylaşandan da olmaz. Kendini yer bitirirsin , 3 senelik ilişkimin son 1 senesini bunlarla baş etmeye çalışarak geçirdim. Sonucunda kendimi içten tükettim. Akıl sağlığını düşünüyorsan bu kızlardan uzak dur.
  13. enessefayavuz

Hangisi daha mantıklı ?

Kule tipi fan modelinin seni en azından sıvı soğutma satın alana kadar idare edeceğini düşünüyorum. Adana gibi sıcak bir şehirde yine de sıvı soğutma almak için elini çabuk tutman senin faydana olabilir. İyi bayramlar dilerim
  14. enessefayavuz

Çözüldü✓ GTX 1650 Ti kod: 43 hatası için uygun driver

Merhaba ; benden daha deneyimli ve tecrübeli abilerim ve kardeşlerim daha uygun yorumlar yapacaklardır ama , ben GeForce Experience'ın ekran kartlarını yavaşlattığını duymuştum. Biraz da kendi düşüncelerimle bu duruma yaklaştığımda gelen güncellemeler ekran kartına ait driver güncellemelerinden...
  15. enessefayavuz

[BULUNDU] ADINI BULAMADIĞIM OYUN

Merhaba Shyankh ; Aradığım oyun tam da bahsettiğin oyundu , zamanını ayırdığın ve cevapladığın için sana teşekkür ederim. Hayırlı bayramlar dilerim , iyi forumlar.
  16. enessefayavuz

[BULUNDU] ADINI BULAMADIĞIM OYUN

Arkadaşlar merhaba saatlerdir arıyorum ama bulamıyorum ; kurbağa benzeri iki karakterimiz vardı, kuzenimle beraber iki kişilikte oynayabiliyorduk. Kaset benzeri bir alet takıyorduk konsola , çok küçüktüm ne konsolu ne kaseti hatırlıyorum. Yeşil ve Mor benzeri bir renkte iki kurbağa ellerinde...
  17. enessefayavuz

Güzel bir gamepad önerisi

biraz foruma göz gezdirirsen ps5 - xbox konusunda insanlar xbox'ı tercih ettiğini ediş sebeplerinden birinin de ps5 kolunu bilgisayara bağlamak için 3.parti yazılımlara ihtiyaç duyman olduğunu göreceksin. Xbox için bu söz konusu değil bluetooth ile bağladığın an sistem hazır olmuş oluyor. Xbox...
  18. enessefayavuz

Güzel bir gamepad önerisi

Zamanında gamepad ararken F710 denemiştim hatta bununla ilgili hoşlanmadığımız yönlerini forumca tartışmıştık eski bir yazımda ; çokça gamepad denedim bugüne dek çünkü hikaye / macera tarzı oyunları rahat bir biçimde oynamayı seviyorum. Eğer ben düzgün bir ürün alayım , ürün beni üzmesin sorun...
  19. enessefayavuz

YURT DIŞI İMALATI İÇİN YARDIM

Merhaba kıymetli abilerim ve kardeşlerim ; Yaklaşık 2010'dan beri Türkiye iç piyasasında metal işleme sektöründe işler yapıyoruz , fakat uzun süredir yurt dışına şirketimi açıp artık yurt dışındaki şirketlerle çalışmak istiyorum. Firmam EDM adı verilen Tel Erozyon makineleri ile metal işleme...
  20. enessefayavuz

Çözüldü✓ 1500-2000 TL İÇİN EN İYİ TWS

Merhaba arkadaşlar ttec Airbeat Duo kullanıyordum. Kutusunu kaybettim , değiştirmek zorunda kaldım. Sesi bunu aratmayacak en azından artık ANC , Uzun soluklu kullanıma açık , Güzel bir uygulaması olan bağlantı sorunu yaşamayacağım bir kulaklık önerir misiniz. TWS olması benim için önemli hayırlı...
Geri