Arama sonuçları: *

1. TrollSlayer

🔥İndirim ASUS Dual RTX 4070 Süper 24733 TL

Tavsiye edilen fiyat 25 k civarı 5070 ti için dediğiniz fiyat tavsiye ediliyor piyasada 4000 serisi kalmadığı için bence ya direk bu fiyatlarda satışa çıkacak yada kısa sürede bu fiyatlara düşecek kesinlikle beklemenizi tavsiye ederim
  2. TrollSlayer

🔥İndirim ASUS Dual RTX 4070 Süper 24733 TL

rtx 5070 bu fiyatlarda çıkması bekleniyor çıkışına 1 aydan az kalmışken bence önceki nesil ekran kartı alınmaz çıktığında testleri inceleyin duruma göre değerlendirin
  3. TrollSlayer

🔥İndirim Gigabyte M28U 144HZ 4K IPS - 11.800 TL

6-7 aydır bende kullanıyorum çok memnunum hdmi da siyahlık ayarı var yükseltince oled yakın performance veriyor birde uygun hdmi 2.1 ile 12 bitte 4k 144 hz görüntü aktarabiliyor
  4. TrollSlayer

Masaj tabancası 331 tl

Kargo biraz önce teslim edildi bu kadar kaliteli beklemiyordum bu dönemde 300 tl ye daha iyi bir ürün alamazsınız
  5. TrollSlayer

🔥İndirim IPad Air 5. Nesil M1 eğitim indirimi ile 17.999 TL

Hocam şimdi baktım apple da eğitim indirimi ile ipad air m2 24.6 k ya geliyor zam gelmezse kampanya ile dediğim ipad m2 +pencil pro yu bu fiyata alırsınız
  6. TrollSlayer

🔥İndirim IPad Air 5. Nesil M1 eğitim indirimi ile 17.999 TL

Geçtiğimiz yaz eğitim indirimi ile appledan m2 air 11 inch 128 gb + apple pencil pro 22k ya almıştım daha mantıklı ben kampanya beklerdim
  7. TrollSlayer

🔥İndirim 70mai M310 2K Araç Kamerası 1650 ₺

Hocam satıcıların çoğu dolandırıcı ya yanlış ürün gönderiyor yada hiç göndermeyip göndermiş gibi yapıyorlar ptt de bu konuda hiç yardımcı olmuyor dımdızlak kalıyorsunuz
  8. TrollSlayer

Gözümden kaçmış teşekkürler brom
  9. TrollSlayer

Ptt üzerinden limon sıkacağı almam
  10. TrollSlayer

Darboğaz yaparmı?????

Bence olmaz ama yinede 1-2 hafta bekleyin testler yayınlansın garanti olur
  11. TrollSlayer

Darboğaz yaparmı?????

2k ve üstünde çok yapmaz
  12. TrollSlayer

Windows Açılınca DisplayPort - HDMI Dönüştürücü Çalışmıyor

Ekran kartının driverını tekrar kurmayı dene
  13. TrollSlayer

🔥İndirim Samsung 32" OLED 4K 240 Hz - Eğitim Programı İndirimi - 30239 TL (4 Taksit)

Oled ekranlarda siyahlar harika gözüküyor ancak panel yanığı ciddi problem geçen lg oled tv mizde garanti bitiminden 2 ay sonra yanık meydana geldi 40 binlik cihaz çöp oldu ben bir daha evime sokmam diken üstünde kullanmak insanı yoruyor
  14. TrollSlayer

❌İndirim Bitti! Xbox Controller Mavi (Outlet) 2250TL

2-3 hafta önce siyahı itopyada 2300 tl ye satıldı hiç bulaşmayın bunlara
  15. TrollSlayer

🔥İndirim Nintendo switch oled 9999₺

Hadi birader boş yapma çok biliyorsun her şeyi adamlar açıkladı bütün sızan bilgilerde belli hala vıyvıyvıy konuşuyorsun git ailen ilgilensin senle mi uğraşacağız
  16. TrollSlayer

🔥İndirim Cooler Master 27" Tempest GZ2711 ₺ 21.999,42

Oled işi kumara benziyor her an panel yanığı olabilir 55 inch lg oled tv miz garanti bitiminden 2-3 ay sonra oled yanığı oldu 40-50 k lık tv yalan oldu ben ips yada mini led dışında monitör almam
  17. TrollSlayer

Xbox gamepad garanti süresi sıkıntısı

bende de aynı sorun mevcut itopyadan almıştım müşteri hizmetlerine fatura ile birlikte yazınca düzeltiliyormuş diye duydum ama yapmak için vaktim olmadı bi ara denicem bilginize
  18. TrollSlayer

Cahilliğiniz göz kamaştırıyor az araştırın nvidia ile beraber geliştiriyorlar https://www.webtekno.com/haber/amp/154607
  19. TrollSlayer

8 senelik konsola 10 k para verilmesini savunuyorsunuz ki 10 gün önce switch 2 tanıtıldı 10 kat güçlü dlss ve güncel tüm teknolojileri destekliyor buna rağmen konuşuyorsunuz alacaksanız siz alın ama milletinin parasını bu çöp olacak cihaza harcattırmayın 10 k buna verecek eleman 150 euro daha...
  20. TrollSlayer

Daha yeni switch 2 tanıtıldı aralarındaki fark çok fazla kesinlikle alınmaz
Top Bottom