Arama sonuçları: *

1. B

Yıldırım koruması için öneri lütfen !!!

evet yakına düşüyor komuşumun da modemi yandı zaten de priz değil aradığım şey 1762892323 buna bi bakmam lazım
  2. B

Yıldırım koruması için öneri lütfen !!!

Arkadaşlar yağmurlu günlerde interneti açmaya korkuyorum artık yıldırım düşmesinden dolayı 5 - 6 kere modemim yandı dışarıdan modeme gelen kabloya akım koruma gibi bir cihaz varmı önerebilir misiniz? ? ben biraz bakındım fakat tam bilgim yok herhangi bir video da göremedim. Yardım pls.
  3. B

Yardım Tost makinesi arıyorum yardım pls

2000 tl civarı olabilir
  4. B

Yardım Tost makinesi arıyorum yardım pls

Arakadaşlar tost makinesi arıyorum bendeki eski olan kırıldı artık yeni bişey arıyorum kullandığınız ve beğendiğiniz ürünleri yazarmısın?
  5. B

bilgisayarımdan elektrik çarpıyor

Arkadaşlar merhaba bu sorunu yeni fark ettim kasamdan çıkan bağlantılarda yani bağlı olan usb kablolarında elektrik kaçağı var sanırım mousenin kablosu ve klavyenin kablosu elektrik çarpıyor varmıdır bunun çözümü ?
  6. B

Çözüldü✓ İşlemci Değiştirdim Açılışta Böyle Bir Uyarı Geldi

Teşekkür ederim korktum bi an yanlış bişey yaptım diye :)
  7. B

Bi sıkıntı yok dimi nedir bu
  8. B

İşlemci değiştirdim böyle bi ekran geldi bu nedir?
  9. B

Yardım Vınn önerisi olan varmı?

Arkadaşlar vınn tarzında net arıyorun varmı bildiğiniz bişeyler
  10. B

Öneri Vdsl modem arıyorum tavsiyeniz varmı?

Yazdım cevap verirse konuşuruz :)
  11. B

Evet güzel de fiyat da bi tık yukarda :)
  12. B

Google de biraz arattım tüm DSL için uygundur gibi bi yazı gördüm ama uyumlu değil diyorsunuz o zaman başka bakayım 1708363679 https://www.incehesap.com/keenetic-carrier-dsl-kn-2111-modem-router-fiyati-62175/ bu nasıl bakabilir misin ?
  13. B

https://www.incehesap.com/tp-link-archer-ax12-ax1500-wi-fi-6-router-fiyati-66273/?gad_source=4&gclid=EAIaIQobChMI8Lr6wPO3hAMV-6doCR2EaQCGEAQYBSABEgKIx_D_BwE. Bu ürün nasıl bakabilirmisiniz ?
  14. B

Teşekkür ederim şimdi bakıyorum hepsine
  15. B

Merhaba arkadaşlar şuan halihazırda ttnet modemi kullanıyorum. Evime 2. İnterneti bağlatacağım için yeni modem almam gerekiyor. Modem önerileriniz varmı VDSL olacak şekilde
  16. B

Yardım Arkadaşlar r7 5800x3d alacağım yardım lütfen

Evet bende öyle düşünüyorum
  17. B

Yardım Arkadaşlar r7 5800x3d alacağım yardım lütfen

Merhaba arkadaşlar bizde hesaplı diye bir sitede uygun fiyata buldum linkten bakarmısınız sizce güvenilir mi alınır mı? https://www.bizdehesapli.com/amd-ryzen-7-5800x3d-8-core-3-40-4-50ghz-100mb-cache-105w-am4-soket-box-kutulu-grafik-kart-yok-fan-yok-urun-RYZEN-7-5800X3D
  18. B

Yardım R5 5500gt alınır mı?

Yok apu değil ilk topladığım sistem apu sistemdi şimdi değiştiriyorum
  19. B

Yardım R5 5500gt alınır mı?

Normalde r7 5800x3d almayı düşünüyorum ama indirime girecek diye düşündüm bunu pek incelemedim
Geri