Arama sonuçları: *

1. S

REDRAGON KLAVYE ALINIR MI?

Benzer modelini kullanıyorum gayet iyi sadece yay sesi var çok sessiz ortamda kulaklık yokken duyuluyor onun haricinde fiyat performans malzeme kalitesi fena değil bende baya araştırmıştım bütçeme en uygun o klavyeydi
  2. S

BU SİSTEM SİZCE UYGUN MUDUR?

Vatan da güzel indiirmler oluyor takip etmeni tavsiye ederim
  3. S

🔥İndirim Glorius model d mouse 730tl

Alınır mi
  4. S

500-800₺ Arası TKL Mekanik Klavye Önerisi

O paraya yok hocam :) redragon önerebilirim biraz bütçe arttırırsan
  5. S

🔥İndirim Havit Gamenote H2002D 499₺ | Kargo Bedava

Alınır mı nasıl kulaklık 1719317636 Mor beyaz vardı stokta
  6. S

mpk işlemci ne demek

Bende 5-6 ay önce mpk aldım sadece kutusu yok fanı felan var hazır kurulu geliyor.
  7. S

steel series prime fps plus takılma sorunu

herkese selam baslıkta belirtiğim mouse arada bir takılıyor cıkarıp takılınca duzeliyor sorun şu ki sadece mouse padde takılıyor (steelseries qck ) takıp cıkarınca mouse padde de takılmıyor normal tahta yuzeyde hıc bır sekılde takılma olmuyor umarım anlatabilmişimdir mouse u yeni aldım sizce...
  8. S

SteelSeries Prime+ Plus alınır mı?

Ben aldım bazen takılma oluyor çıkarıp takınca düzeliyor ve bu takılma ilginç bir şekilde mouse pad de oluyor(stelseries qck) test ettim takıldığı zaman tahtanin, A4 kağıdının üzerinde test ettim hiç bir sıkıntı yok takıp çıkardıktan sonra da mouse padde de sıkıntı olmuyor bir kaç günde bir...
  9. S

Pubg mobile için mouse pad

pubg mobile için mouse pad önerir misiniz? 300-350 tl limitim var böyle komple masayı kaplayanlardan istemiyorum orta boy f/p ürünü varsa önerirmiseniz çok anlamiyorum bu pad işinden teşekkür ederim şimdiden
  10. S

Driver kartı rar(zip) dosyası olarak iniyor

kurdum sonuç aynı setup seklinde kuramıyorum
  11. S

Direkt acilmiyor klasörler vs gözüküyor açınca
  12. S

Ses kartı driver rar dosyası olarak iniyor nasıl kurulacak bu yada kurulabiliyor mu asusun resmi sitesinden indiriyorum
  13. S

Beyler bütçem baya kısıtlı şöyle bişey buldum anlayan arkadaşlar bakabilir mi ?

Üstteki arkadaşın attığı ile ayni mi bu hemen hemen mpk ne oluyor ki 😁
  14. S

Hocam çok anlamiyorum bu daha iyi sanırım arasındaki fiyat farkına değer mi alayım mi bunu :)
  15. S

https://www.incehesap.com/strife-oyuncu-bilgisayari-fiyati-45792/ Mal bu beyler rahat bir şekilde pubg mobile oynayabilirmiyim birde fiyat nasıl teşekkür ederim önerilerinizi bekliyorum
  16. S

15k toplama PC önerisi

Banada lazım bulabildin mi 😁
  17. S

Hazır sistem arıyorum bütçe 10-15 bin

Arkadaşlar 10-15 bin tl bütçem var ağırlıkla pubg mobile oynayacağım sadece kasa alacağım hazır sistem önerebilecek olan var mi kampanya vs 😁
Geri