Arama sonuçları: *

1. T

5g iptv almak istiyorum

Hocam bana da gönderir misiniz lütfen
  2. T

RGB fan renkleri değişmiyor

Merhaba, PC çalıştırırken normal tüm renkler dönüyor daha sonra turkuazdan kırmızıya geçerken bu şekilde kalıyor başka da değişmiyor renk niye acaba Videosu Bazen 1-2 saat çalıştıktan sonra düzeliyor tekrar renk seçeyim diye tuşuna basıyorum renk değiştirirken yine turkuaza gelince öylece...
  3. T

Çözüldü✓ İptal

Konu iptal
  4. T

R5600, 4060ti sistem aşırı ısınıyor

Anladım hocam 120mm yeterli mi bu sistem için? Ona göre sadece macun süreyim yoksa sıvı soğutma mı yükselteyim
  5. T

R5600, 4060ti sistem aşırı ısınıyor

5600 işlemci, 4060ti ekran kartlı sistem 120mm sıvı soğutma da var bu pc niye bu kadar ısınıyor bilen dostlarım var mıdır.. PC ilk geldiğinde fan çalıştıramadım sıvı soğutmayı söküp geri takmak zorunda kaldım macun özelliği gitmiş olabilir mi? Macun yenilesem çözülür mü? Buna nasıl bir çözüm...
  6. T

10-12K bütçe hazır sistem arıyorum

Fazla oyun oynanmayacak sadece iş üzerine kullanılacak Max pes 2021 felan oynatacak hazır sistem PC önerisi verebilir misiniz Bütçe monitör vs dahil 12-13k felan
  7. T

Bilgisayarıma 2. İşletim sistemi kurmam gerekiyor

Hocam şuan parçalaycam ama Windows 38gb limit veriyor bunu yükseltemez miyim?
  8. T

Bilgisayarıma 2. İşletim sistemi kurmam gerekiyor

Merhabalar Windows 10 1809 sürümünü kullanıyorum özel sebeplerden dolayı üst sürüme geçemem. Aynı zamanda bu sürümde Bazı programları kullanamadığım için windows'un en güncel sürümüne de ihtiyacım var bunun için bilgisayarıma 2. İşletim sistemi yada sanal makina kurmayı düşünüyorum sizce...
  9. T

Havit Gamenote fuxi h3 kullanan var mı?

Merhaba havit Gamenote fuxi h3 kulaklığa sahibim Bluetooth ile nasıl bağlantı kuracağım bilgisi olan var mı ne yaptıysam Bluetooth görmüyor
  10. T

Yardım..Yeni sistemin egzoz ve öndeki 3 RGBli fan çalışmıyor

Merhabalar arkadaşlar pckolikten ghost v3 satın aldım dün kurulumunu yaptım kasanın sadece sıvı soğutma fanı çalıştığını gördüm diğer öndeki 3'lü fan ve egzoz fanı çalışmıyor. Sebebi ne olabilir acaba anakart içindeki söketleri kontrol ettim CPU fan ve CHA1fan kısmına pinli söketleri takılı...
  11. T

Hazır sistemi çalıştırdım fanları çalışmıyor.

Merhaba arkadaşlar hazır sistem kurulumu yaptım sıvı sogutucu fan hariç diğer fanlar çalışmıyor çalışması gerekmiyor mu? Ön 3 fan ve arka fan çalışmıyor. Destek olabilecek biri var mı? 1695669744 Söketlerini söktüm taktım ama bir değişiklik olmadı.
  12. T

Yeni sistem kurdum kendiliğinden kapandı açılmadı.

Pek anlamıyorum hazır sistem olarak geldi kasa içi görseli bu şekilde
  13. T

Bios ayarları bu şekilde bir sorun görüyor musunuz ? 1695666228 63 derece suanda
  14. T

Az önce yeni sistemi kurdum 1 saat çalışma sonrası CPU 70 gördü kapandı kendi kendine bu hatayı verdi soğutucu fanı çalışıyor ama yardımcı olabilir misiniz
  15. T

Kablosuz kulaklık önerisi

2k fiyata kablosuz kulaklık önerebilir misiniz abartı olmasına gerek yok Logitech g435 alınır mı?
  16. T

Ghost v3 aldım tavsiye

Aynen sipariş verdim zaten umarım yarın kargoya verirler, teşekkür ederim
  17. T

Ghost v3 aldım tavsiye

1695415098 24inc olsa daha iyi olur sanki
  18. T

Ghost v3 aldım tavsiye

Ghost v3 4060ti ekran kartlı PC aldım bu PC'e gidecek 4-5k bandında monitör arıyorum 165-170hz monitör önerebilir misiniz
  19. T

İki monitör arasında kaldım hangisi?

https://www.itopya.com/msi-238-g2412-170hz-1ms-hdmi-dp-freesync-premium-fhd-ips-gaming-monitor_u23574 https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-238-vg249q1r-165hz-1ms-2xhdmi-dp-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monitor_u11885 Bu ikisi arasında kaldım hangisi daha iyidir? Yada bunlardan iyi...
  20. T

Monitör önerisi arıyorum

Niğde'de maalesef böyle bir seçeneğim yok
Geri