Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Tws kulaklık önerisi

2.5k ile 3.5k arasında tws kulaklik onerirmisiniz aklimda anker soundcore liberty 4 anc vardi fakat fiyati cok artti eger bu fiyat bandinda fiyat perfonmans kulaklik bulmazsam mecburen onu alicam önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
  2. S

Laptop touchpad driverı kendi kendine siliniyor ve çalışmıyor

merhaba arkadaşlar hp victus 16-s0000 laptobum servisten yeni geldi ve sıfır kurulum yapıldı fakat laptop uyku moduna yada kapatıp açtığımda touchpad driverı siliniyor ve aygıt yöneticisinde gözükmüyor tekrar kurduğumda da bazen geliyor bazen gelmiyor bu sorunu çözmem için ne yapmam lazım
  3. S

Kablosuz kulaklık önerisi yaparmısınız

Görünüş olarak tatmin etti duruma göre bakacagim
  4. S

Peki kanka sence https://www.trendyol.com/steelseries/arctis-7p-ps5-wireless-gaming-kulaklik-kayipsiz-2-4ghz-ps-3d-audio-destekler-beyaz-p-217552099?merchantId=968 Bu mu yoksa senin attigin mi
  5. S

Bende iade etmek istiyorum falat max butcem 4k
  6. S

Merhabalar medimarkt’tan logitech g435 siyah renk almıştım ve mikrofonundan memnun degildim kulaklıkta bir arıza oldu ve calismadi onarima gönderdim ve bana ucret iadesi teklif ettiler bende kabul etmedim ve bana mavi ve beyaz rengini onerdiler bu renkleri istemiyorum sizce bu kulaklık yerine...
  7. S

Yardım laptop için tüketici hakem heyetine şikayette nasıl bulunurum

merhabalar hepsiburada üzerinden aldığım hp victus ürünümün klavye kısmı ekranıma hasar verdi ve bdh bilişime gönderdim fakat kullanıcı hatası diyerek fahiş fiyat verdiler. aynı zamanda çok yavaş ilerledikleri için tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum. bu durumda nereyi şikayet etmem...
Geri