Arama sonuçları: *

1. warrioromer

Yardım Black desert beceri kısmını kapatma

Arkadaşlar şu karakterin yanında duran becerileri nasıl yapıcağımızı gösteren şeyi nasıl kapatabilirim yardımcı olur musunuz
  2. warrioromer

Yardım rx 470 aliexpress te nereden alınır?

bilgilendirmelerin için çok teşekkür ederim :)
  3. warrioromer

mining yapıldığında ne oluyor tam bilmiyorum da açıklar mısın?
  4. warrioromer

arkadaşlar aliexpress ten ekran kartı almayı planlıyorum bildiğiniz veya daha önce satın aldığınız bir satıcı biliyor musunuz? rx 470 almayı düşünüyorum eğer anlıyan varsa aliespressten bir linki atabilir mi?
  5. warrioromer

windows 10 a geçtikten sonra ekran kartımı görmüyor

arkadaşlar merhaba yakın zamanda 1 tane daha windows 10 sıkntısı için yardım istedim bu da ikincisi. windows 10 a geçtim ve aygıt yöneticisine girdiğimde ekran kartım gözükmüyor. görüntü bağdaştırıcısı kısmında microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı yazıyor ve dxdiag da ekran kartım gözükmüyor...
  6. warrioromer

windows 10 a geçtikten sonra directx 11 kurulumu işe yaramıyor

arkadaşlar windows 10 a daha bugün geçiş yaptım ve directx 12 yüklü olarak gözüküyor. ve microsofttan directx11 ile ilgili ne varsa indirmeme rağmern directx 11 isteyen bir oyunu açamıyorum. bi bakar mısınız?
  7. warrioromer

ramde ddr4 ddr5 arasındaki fark

teşekkür ederim gddr5 yazıyormuş :( küçük bi okuma hatası
  8. warrioromer

ramde ddr4 ddr5 arasındaki fark

Arkadaşlar laptopta ddr4 ram ve ddr5 ram arasındaki farklar nelerdir?
  9. warrioromer

Laptopta Aniden kapanma sorunu

bence de ama sana tavsiyem bilgisayarcı onu yaparken yanında dur en garantilisi pek güvenmiyorum bilgisayarcılara
  10. warrioromer

Laptopta Aniden kapanma sorunu

fanları falan kontrol ettin mi fazla pislikten tıkanmış olabilir bu yüzden işlemcin fazla ısınıp pc nin kapanmasına sebep olabilir. eğer uzun zamandır temizlenmiyorsa içini açıp bi temizlemeni öneririm.
  11. warrioromer

Oyun için AMD mi yoksa İntelmi?

f/p ve oyun performansı olarak kendi bilgilerime ve araştırmalarıma dayanarak amd ryzen işlemciler diyebilirim.
  12. warrioromer

Yardım Bilgisayar Hata Verip Oyundan Atıyor

Belirli bi hata olmadığınden bende bilmiyorum oyunarken league of legends çalışmayı durdu diyor ve atıyor yeniden bağlandığımda devam edebiliyorum.
  13. warrioromer

Yardım Bilgisayar Hata Verip Oyundan Atıyor

Arkadaşlar oyunlarda genel olarak bi süreden sonra bilgisayar hata verip atıyor. Sonradan tekrar bağlanabiliyorum ama o aradaki 2 dakika gidiyor. Genel olarak league of legends da karşılaşıyorum. Bi çözümü olan varsa anlatabilir mi ?
Geri