Arama sonuçları: *

1. DevelopingOne

Delta psular çok uygun fiyatta yeniden stokta

8+8+6 pin ekran kartını destekler mi?
  2. DevelopingOne

Dükkan için Kasa Toplama (8600G iade mi etmeliyim?)

ram ve ssd ateş pahası maalesef... dostum bu ürünü almak mantıklı mı peki? sahibinden 5700g
  3. DevelopingOne

yok dostum dükkanda sadece muhasebe programı için. Biraz uzun ömürlü olsun dedim ama fazla mı açıldım bilemedim. bu işlemci ile am5 f/p kasa toplasak bana kaça patlar? am4 toplasam kaça patlar?
  4. DevelopingOne

Arkadaşlar dükkanda muhasebe programı, chrome vs. için bir kasa lazım. Biraz gaza gelip 8600g aldım. kasayı bu işlemci üzerine toplamalı mıyım? yoksa 2. el bir 5700g alıp öyle mi toplamalıyım. 8600g için bugün son iade günü, tavsiyelerinizi bekliyorum.
  5. DevelopingOne

🔥İndirim RAMPAGE RM-1 2X15W + 34W TF/BT/AUX/USB RGB Gaming Soundbar Speaker 2849TL

Çektim bir tane bakalım, fiyatı 4bindi birkaç ay önce. Galiba içinden aux kablo çıkmıyormuş bu üzdü.
  6. DevelopingOne

Bu ayakkabı orijinal mi?

satıcı superstep, ayakkabı orijinal kardeşim
  7. DevelopingOne

Ofis için sistem tavsiyesi 5700G mi 8600G mi

Arkadaşlar iş yerinde ofis, muhasebe programları için bir sistem toplayacağım.Hangi parçaları toplamak gerekir. Galiba ramlerin dual chanel olması önemliymiş. Önerilerinize açığım.
  8. DevelopingOne

Lolde her maç taşımama rağmen lig atlayamıyorum

kardeşim malesef LoL biraz duo oyunu. euw hesap kasıyorum gold 4 yaptım hesabı. duo bakıyorum bende top mainim.
  9. DevelopingOne

Lassa Lastik Alınır mı?

Kış memleketinde Lassa kışlık lastik kullanıyorum gayet memnunum, bence alınır. Tabii her markanın modeli ebata göre değişebiliyor.
  10. DevelopingOne

🔥İndirim ASUS RT-BE50 Wi-Fi 7 ROUTER 2.199 TL

kaptım bi tane eyw bro
  11. DevelopingOne

Öneri 1.7M-1.8M Civarı SUV Araç Önerisi

Ford Kuga 1.5 Ecoboost St Line Black Package. Alabileceğin en karizma SUV bana göre.
  12. DevelopingOne

Çözüldü✓ Sıvı Soğutucudan Gelen Tıkırtı Sesi

Aynı model sıvı soğutma vardı. Aynı sorunu yaşadım hem de 1 hafta içinde, sıvı soğutmayı kasanın üstüne takınca ses geliyor(yatay), kasanın önüne takınca(dikey) ses kesiliyordu. Büyük ihtimal fanların balansı bozuluyor. Garantiye gönderdim iade aldılar. Sonrasında 360mm ucuz marka sıvı...
  13. DevelopingOne

Öneri S24 FE mi Iphone 14 mü?

tavsiyem 128 gb telefon alma. arkadaşa s24 fe aldık. hız olarak iyi, en ufak kasma yok ama nadir de olsa ısınıyor. kamera performansı da bence yeterli. 14 düz hiç kullanamdım, arkadaşta 14 pro var o da memnun. s24 fe daha güncel bir cihaz 7 yıl güncelleme desteği var ayrıca. ben olsam düz s24...
  14. DevelopingOne

Rtx 3070 Ti sistemim ne kadar eder?

tek tek yerine toplu satmayı düşünüyorum. amacım kar etmek değil değerinde gitsin. ne kadara gider sence?
  15. DevelopingOne

Rtx 3070 Ti sistemim ne kadar eder?

Pcyi satıp ddr5 geçeyim diyorum, aslında sistemden memnunum ama Vram 8 gb olması can sıkıcı. Bir ihtimal işlemci yerine 5900x alıp ekran kartını 5070 ti çıkınca mı güncelleyim? Bu sistemi satsam ne kadar eder sizce? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Sistem parçaları (Hepsi sıfır alındı KFG mevcut) -...
  16. DevelopingOne

🔥İndirim PERFORMAX 360MM ARGB PWM SIVI SOĞUTMA 1.939TL

Beyler bugün aldım bakalım,inşallah iyi bir şey çıkar.
  17. DevelopingOne

Aorus 3070 ti sıcaklık değerleri normal mi?

fan sesinden yana sıkıntım yok hocam çok şükür. Fanların hızlı çalışması kart ömrüne bir etki eder mi endişem bu:unsure:
  18. DevelopingOne

Benim akıma sıvı soğutma geliyor, 2 fan sıvı soğutma 1 de egzoz fan toplamda 3 fan egzoz görevi görüyor. Acaba ekran kartı yeteri kadar hava alamıyor mu? Kasanın önünde 3 fan hava alıyor içeri bu arada.
  19. DevelopingOne

napcaz bu fanları çözüm var mıdır? Kart daha 0 sayılır
  20. DevelopingOne

İyi geceler arkadaşlar, Gigabyte aorus 3070 ti kartımın sıcaklık değerleri normal mi? Bana bi tık sıcak gibi geldi. Kart daha 5 aylık çok fazla kullanmadım. Kasa veya sıvı soğutmanın bir eksisi olabilir mi? Kasa deepcool matrexx 55 sıvı soğutma deepcool le500.
Geri