Arama sonuçları: *

1. S

Gamepad Onerisi Macos

Baldur's Gate 3 oynamak icin gamepad önerisi istiyorum, MacBook kullanicisiyim. PS5 ve 2 tane kol var ama MacBook icin ayri bir gamepad arıyorum. Daha onceden macte xbox 9th gen kullanmistim hades oynarken sorunsuzdu ama galiba farkli üreticilerin de urunleri var. Butce sorunum yok ama tabi bir...
  2. S

❌İndirim Bitti! Sıfır Orijinal SAMSUNG 4TB 990 PRO Heatsink - 20.3k ₺ - Garantili - Kutusuz

Bende yazma vs sıfırdı ama calısma 8 di eğer ben pcyi ac kapa yapınca onları saymadıysa benden önce çalıştırılmış demektir. Okuma hızı da 6600mb cıktı ps5 pro ölçümünde. Yani bir test yapın değerler iyiyse kullanın hocam çünkü çok çok ucuza satılan bir ürün zaten. Önemli olan faydası diye...
  3. S

❌İndirim Bitti! 🔥2099 TL - Skechers Summits Erkek Gri Spor Ayakkabı

43 olsa yerdim ama yok maalesef
  4. S

❌İndirim Bitti! Sıfır Orijinal SAMSUNG 4TB 990 PRO Heatsink - 20.3k ₺ - Garantili - Kutusuz

Deneyeyim direkt aygıt yöneticisi ve bios da görmüyor onların görmesi gerekmez miydi? Eşit: hallettim yerlerini değişince iki ssdnin şuan ikisini de görüyor.
  5. S

Şimdi arkadaşın laptopa taktım ssdyi kırmızı ışığı yanıyor ama bilgisayar görmüyor. Ne aygıt yöneticisi ne bios ne de disk yönetiminde var. Ama ışığı yanıyor baktım anakarttan (laptop)
  6. S

Bende ps5 pro var zaten onun için aldım da ona taksam sadece okuma yazma hızını göreceğim, detaylı bilgi bakmak istiyordum :D
  7. S

Ben bu SSD'yı nerde deneyebilirim acaba kasam ve laptopum yok. Neredeyse herkese sorunsuz gelmis zaten ama bi bakmak istiyordum kullanmadan önce.
  8. S

Ben de satıcıya sordum soğutuculu model gönderilecekmiş harika o zaman.
  9. S

Çektim ben de 1 tane gelince nasıl test yaparım bilmiyorum takabileceğim pc yok çünkü ama mutlaka bir bilgisayar bulup denerim :D
  10. S

Orijinal mi bu alıcam ona gore 1771849411 Soğutuculuysa ps5 proya oluyor mu
  11. S

❌İndirim Bitti! Kahve Dünyası Lavi Antep Fıstıklı Çikolata 1.2KG 🔥549₺

Tam sepetteyken stok bitti arkadas
  12. S

Ucuz 4tb ssd nerden alabilirim

Nerde
  13. S

Ucuz 4tb ssd nerden alabilirim

Ps5 proya takmak için ucuz 4tb ssd lazım ama nereyi kovalamak lazım bunun için Amazon geçenlerde 16 bine 990 pro satmış diye gördüm, yine oraya mı bakmak gerekir en sık nerde düşüyor fiyatlar?
  14. S

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Hocam peki nasıl kontrol ettiniz? Bot falan var dediniz.
  15. S

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Hocam kaça aldınız acaba ben de bakıyorum 4tb ssd ps5 pro için
  16. S

Güvenilir Ps5 Satıcısı

İbanla aldım kargo yaptı bana sorun çıkmadı
  17. S

Ps5 pro için Bluetooth adaptör önerisi

Saçmalıkmış, o zaman monitöre takabilecegim bir adaptör almam lazım. Öneriniz var mı?
  18. S

Güvenilir Ps5 Satıcısı

Kahraman konsoldan geçtiğimiz günlerde aldım başarılı satıcı.
  19. S

Ps5 pro için Bluetooth adaptör önerisi

Dostlar selam bendeki hiç bir kulaklık ps5 proya bağlanmıyor, acaba bir Bluetooth cihazı alıp type c ile taksam sorunu çözebilir miyim redditte böyle yapanları gördüm. Airpods pro 2 ve sennheiser momentum 4 sahibiyim ikisi de bağlanmıyor
Geri