Arama sonuçları: *

1. RiZZoN

❌İndirim Bitti! Goodyear Kış Lastiği 205/55/16 Ultragrip 8(2024 üretimi) adedi 1745₺

Aracın çekişi de bi tık artar hocam.
  2. RiZZoN

S24 ultra alıp server kayıt

S24 kayıtları bir süredir yapılamıyor diye biliyorum. Sebebini bilmiyorum. S23'ler aktif olarak yapılıyor. Yine de çift hatlı ise her yıl 8 ay sıkıntısız kullanılabiliyor.
  3. RiZZoN

🔥İndirim Deep Fresh Pamuklu Kulak Temizleme Çubuğu 300'lü Paket 3 Adet 89,90 TL :D

Trendyol bedava kargom bittiği için ürünü almıyorum yoksa güzel fırsatmış :D . Malum sarı forumda aşırı kategori oldugu için bu forumu kullanıyorum. Basit benim için iyidir.
  4. RiZZoN

🔥İndirim Dark Freezer X123 DUO 559 TL (Sadece İstanbul Tuzla Civarından Elden Alacaklar İçin)

tek fanlısını 7500f'de arkadaşım kullanıyor kesinlikle yeterli olur. Başka bir şeye fazla para vermeyin
  5. RiZZoN

Akın Dil (yds.net) sahibi olup hesap paylaşabilecek var mı ?

Yökdil sınavına gireceğim. Arkadaşımdan aldığım akındil (yds.net) kitaplarına sahibim ama ücretli hesabım olmadığı için vidyolara erişimim yok. Fiziksel kurs alan kullanmayan veya ders satın alıp girmeyen varsa paylaşabilirse memnun olurum. Discord: rizzon7
  6. RiZZoN

❌İndirim Bitti! MSI 27 G274QPX IPS 2K 240HZ 1MS Gaming Monitor 13K

9 ekim 2023den beri kullanıyorum. Parlaklığı yeterli, kaliteli, menüsü güzel . Akran monitörlerle fiyatı yakınsa evet alınır (güncel 2k 240hz fiyat bilgim yok).
  7. RiZZoN

❌İndirim Bitti! MSI 27 G274QPX IPS 2K 240HZ 1MS Gaming Monitor 13K

İndirim değil de piyasa fiyatına geri dönmüş diyelim
  8. RiZZoN

❌İndirim Bitti! HS80 WIRELESS 4550₺🔥🔥🔥🥵🥵🥵

hs80 mikrofonunun harika olduğu yorumlarını birçok kez farklı kaynaklardan okumuştum.
  9. RiZZoN

BaracudaXi bende sattım. Cloud core 2 wirelessten önce 3 sene razer kraken x kullandım. Razer kraken x e göre özellikle fps oyunlarında ses kasma konusunda çağ atladığımı belirtmek isterim. Sesler çok daha net. Ses düzeyi yeterli, hiç yetmediği olmadı. 50 gün kullanıp ilk defa bu gün şarj ettim...
  10. RiZZoN

Bekle bekle bekle bekle derken 1 tane Razer Baracuda X 1 tane HYPERX Cloud II Core Kablosuz aldım. Şimdi de ben almıyorum arkadaş.
  11. RiZZoN

🔥İndirim I7 12700F - RX 7800 XT - B760 - 24 GB RAM - 1 TB M2 36.499₺

Bazen gezerken bu sistemleri kim alıyor bu fiyatlara diye merak ediyordum :D
  12. RiZZoN

Akrabam oğluna linkteki bilgisayarı alacak sizce nasıl?

Orada bir yönlendirme yok. Okuma yazmanızı kullanıp okursanız anlarsınız. yazdığım yazıyı da idrak etmeniz lazım sadece linki değil.
  13. RiZZoN

❌İndirim Bitti! 7800X3D Tray İşlemci 18.216 TL

tabii ki daha iyi hocam ona itirazım yok, bende CS2 oyuncusuyum. Bu yüzden 7800x3d sahibiyim zaten. Lakin her şeyi fiyatına göre değerlendirmek gerekiyor. Şu anda sistem dizecek olasam 18K bu işlemciye vermem açıkçası. Almayı düşünen kişilere fikrimi belirtmek istedim.
  14. RiZZoN

500hz monitör kullanmayan birisi için gerekli olduğunu sanmıyorum.
  15. RiZZoN

Hiç araştırmadan diye yazdım zaten. Hangi kısmını idrak edemediniz ? Daha iyisini araştırıp atın, konu sahibi faydalansın.
  16. RiZZoN

Hiç araştırmadan 4060 laptop yazıp 4k üstüne msi marka buldum. Ürün fahiş fiyatlı demekki...
  17. RiZZoN

5K daha ucuza 9700X den devam. 7800x3d sahip olmama rağmen artık parasını hak etmeyen bir işlemci.
  18. RiZZoN

🔥İndirim 199₺---Classone 15.6" Notebook Sırt Çantası

yağmur altında çok benzer bir modelle 10 km motosiklet sürdüm. Cidden 1 gram bile geçirmedi.
  19. RiZZoN

PrimeX Plus Termal Ped 99.90 ₺

Boyutu çok ufak, uygun sayılmaz o yüzden. normalde 10x10 satılır bunlar. Normalin %14ü boyutunda.
  20. RiZZoN

🔥İndirim Glorious XL Beyaz Mousepad (41x46cm) 199 tl

Ben siyahı zor temiz tutuyorum millet beyazı nasıl tutuyor merak ediyorum.
Top Bottom