Arama sonuçları: *

1. J

OPERA GX Mikrofon sesi kısıyor

Opera GX'de mikrofon kullanılırken ses otomatik bir şekilde kısılıyor Twitter space odaları gibi yerlerde konuşurken sesi otomatik bir şekil de kısıyor.
  2. J

Türk Telekom Dolandırıcı Numara

Tamamdır hallettik hocam
  3. J

Arkadaşı tekrardan aradım diyor ki bina da çoğunluk yakalamamız lazım fiber altyapı döşeyebilmek için ben de kendisine söyledim ben zaten kayıt açmışım beni neden arıyorsun teyit etmek için bina da alt yapı için bina yöneticiniz ile konuştum diyor
  4. J

05XX ile bir numara aradı beni alt yapı için ve ben adımı ona söylememe rağmen adımı biliyordu ve açılan kayıt annemin adının üzerineydi arkadaş "Evet Onaylıyorum" dememi istedi ve bildiğimiz gaz çıkararak konuşuyordu dolandırıcı olabilir mi?
  5. J

GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE vs GIGABYTE GeForce RTX 4060 Gaming OC

Alırsam ram olarak XPG almayı planlıyorum, Thermaltake S200 TG 650W kasanın kendi PSU ile geliyor, 4060 ile 3060 ti arasında kalmıştım onu sormuştum 1700348200 Sağolasın hocam bir gözden geçireceğim attıklarınızı şu an karar verme aşamasındayım hala.
  6. J

Hocam hazır sistemler de "goodram" gibi markalar koyuyorlar veya tanınmadık bir marka koyuyor yani haliyle bu ileride arıza yapabilir tanındık markanınkide yapabilir ama sana daha çok güveni daha çok sıklıkla "corsair" gibi ram satan işlemciler daha cazip gelir ve güvence altında hissedersin bir...
  7. J

Hocam yok da ama mesela olucaksa ram corsair olsun veya kasanın ısınma problemi olmasın veya tanındık bir marka olsun işlemcisi Ryzen tercih ederim.
  8. J

Hocam biraz görsel de önemsiyorum ama 7500F koyuyor en rezalet ram'ı koyuyor ve rezalet bir kasa koyuyor içerisine benim şu anki kasam da bu durumu yaşıyorum kasa rezalet diğerleri güzel ama kasa leş gibi ısınıyor.
  9. J

Hocam 30 bin civarı bütçem ama hazır sistemler de istediğimiz işlemci ram kasa veya anakart gibi şeyleri koyamadığımız için hazır sistem toplamayı düşünmüyorum
  10. J

Hocam yeni bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum 0'dan DLSS büyük ihtimalle kullanırım.
  11. J

Hangisi alınmalıdır performans açısından?
  12. J

Discord hesap devre dışı bırakıldı.

Hocam yazdım zaten ama neden bilgi "ifşalamaktan" ban yediğimi merak ediyorum en son arkadaşıma bir numara atmıştım ondan olabilir mi?
  13. J

Discord hesap devre dışı bırakıldı.

Merhaba. Hesabım birisinin bilgilerini ifşalamaktan dolayı devre dışı bırakıldı. Ama kimsenin bilgisini ifşalamadım nasıl oldu bu iş? Ve hesabı nasıl geri alacağım?
Geri