Arama sonuçları: *

1. B

❌İndirim Bitti! Ps5 dijital 18.500 TL

Tamamdır eyvallah
  2. B

❌İndirim Bitti! Ps5 dijital 18.500 TL

Kanka bende ne zaman baksan 22 görünüyor. 3 farklı cihazdan baktım değişmiyor.
  3. B

30k bütçe ile komple sistem önerir misiniz ?(kasa-monitör-klavye)

Merhaba, 30-32 k bütçem var. Taksitle alabileceğim şekilde kasa, monitör ve klavye önerebilir misiniz ? Uzun zamandır takip etmiyorum piyasaya hakim değilim.
  4. B

🔥İndirim Axe Erkek Deodorant & Bodyspray Epic Fresh 150 ML 2 adet 112,00 TL

88 çekmiş karttan hediye çekim varmış ordan kesmiş gerisini
  5. B

🔥İndirim Axe Erkek Deodorant & Bodyspray Epic Fresh 150 ML 2 adet 112,00 TL

81tl iki adet aldım sağol 😇😂
  6. B

🔥İndirim Zigon Sehpalar %50 İndirimde🔥🔥

2 sene önce 100 tl gibi bi fiyata aldım hala kullanıyorum. Kullanmadan kötü demeyin. Herhangi bir kabarma soyulma söz konusu değil. Kesinlikle bedava
  7. B

🔥İndirim amazon 6 ay ücretsiz prime

Konu açıldı.
  8. B

❌İndirim Bitti! AmazonTR 6 Ay Prime Üyelik Hediyesi - Bitmeden Yakala

Yok mu benimle aynı sorunu yaşayan ben de kod görünmüyor
  9. B

❌İndirim Bitti! AmazonTR 6 Ay Prime Üyelik Hediyesi - Bitmeden Yakala

kod kopyalamadan kayboldu tekrar alma şansım var mı ?
  10. B

🔥İndirim Turkcell yeni abonelere özel faturalı paketler 10GB 129₺/15 GB 142₺/20GB 152₺

Ben de redli fırsat 30 kullanıyorum. 2 ay oldu yenileneli 270 tl oldu fatura. 2 ay önce ben de 170 civarı ödüyordum. Şuan önerilen tarifeler sınırsız paketler 470 den 630a kadar var
  11. B

SneaksUp Güzel indirimler yapmış

Yani hepsine anlık bakarak bu kararı verdin hemen helal. Aldığım ayakkabıyı uzun süredir takip ediyorum. En ucu geçen hafta hepsiburadada z bir satıcı da gördüm. Güvenemediğim için almadım. Şimdi orda gördüğümden daha uygun bir fiyatta olduğu için burdan aldım. Sen eğer diyorsan ki güvenilir...
  12. B

SneaksUp Güzel indirimler yapmış

https://www.sneaksup.com/sezon-sonu-indirimi Ayakkabı alacağım için takip ediyordum. İndirime girmiş güzel ayakkabılar mevcut. Ben bir adet forum low beyaz aldım.
  13. B

🔥İndirim North Bayou 2 li Monitör Kolu 1481 TL

bunu naysla alınca 200 tl indirim oluyor mu yine hiç kulanmadım nays daha önce
  14. B

Rainbow indirme butonu yok

Ps5 plus üyeliğim var içerisinde Rainbow görünüyor ama indirme görünmüyor. Oyun kaldırıldı mı yoksa ücretli mi
  15. B

🔥İndirim Milka oreo bar tanesi 7 TL çök çök çökkk!!!

Kullanılabilir kod var mı bununla
  16. B

❌İndirim Bitti! 🔥🔥JACK&JONES JACBASIC LOGO TENNIS ÇORAP 5 ADET 100TL 🔥🔥

Ben de 300 tl görünüyor nasıl 100 TL'ye düşüyor
  17. B

❌İndirim Bitti! Gündoğdu Taze Kaşar Peynir 700gr 3'lü 366 TL

Sepete ekleyince 488 oluyor düşmüyor
  18. B

🔥İndirim Xprime Oyuncu Koltuğu İndirimleri 3799₺ Cool, King, Omega Modelleri

Ürünün yıpranmamış 2. Ellerine bakabilirsin. 10 yıl garantili şuan 3500-4000 ikinci el var. Ben de satıyorum bi tane markus istersen fotoğraflarını atarım. 1697394833 Neyi kötü dostum tam olarak ? Evet fiyat olarak fazla ama ucuz bi şey kaldı mı ?
  19. B

hazır sistem tavsiyesi

https://pckolik.com/urun/tron-v3-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-3070ti/ Linkteki ürüne benzer bi hazır sistem arıyorum. bunu almayı düşünüyordum fakat kaçırdım maalesef. Tavsiye edebileceğiniz bi hazır sistem var mı ?
  20. B

Acil kaliteli mousepad lazım

Sadece fps oyunları oynuyorum. Mümkünse düz bir mousepad düşünüyorum. Camların fps oyunlarındaki performansı hakkında bilgim yok. Daha iyi olur diyorsanız deneme amaçlı almayı düşünebilirim. aktif olarak steelseries qck kullanıyorum. sürtünmesi daha az olan bir şeyler arıyorum.
Geri