Arama sonuçları: *

1. E

🔥İndirim Rayban Erika Bej Unisex Güneş Gözlüğü Trendyol 1741TL

Hocam sahteliğini nasıl anladınız? Püf noktası varsa gelince kontrol edeyim.
  2. E

Bence de benziyor hocam ama satın aldım belki düzgün durur.
  3. E

Geçen Justin modelinin polarize olanı indirime girmişti. Orijinallik konusundan emin değilim ama satıcı Trendyol. Sepette 35tl kargo ücreti de çıkıyor. Erkekte duruşunu aşağı ekledim. https://ty.gl/wjo4b21tgc
  4. E

Öneri vergi indirimli laptop veya tablet önerisi

Everest EverBook EB-15R03 i5-1135G7 16GB 500SSD 15,6'' FullHD FreeDOS Taşınabilir Bilgisayar… https://amzn.eu/d/2G4wYoc Hocam bu üründe olabilir. Ara sıra indirime düşüyor. Ben 1 hafta önce 9499tlye almıştım. İndirimde denk gelirse yapıştırın.
  5. E

🔥İndirim Case 4UCase 4U 2x Type-C + USB-A Çıkışlı 65W GAN Şarj Cihazı 399'TL

20v 3.25a veriyor mudur? Bilgisayar için kullanacağım.
  6. E

❌İndirim Bitti! Xiaomi Buds 3T Pro, Siyah 999 TL!!!

Hocam jelatin vardı üzerinde kutusu üzerinde. Case etrafında ve içinde de bir çok jelatin vardı. Büyük ihtimalle iade ürün.
  7. E

Yardım Hangi kulaklığı önerirsiniz?

Bu kulaklıklar açısından bilgim pek yok ancak yakın zamanda çıkan Galaxy Buds FE modelini de incelemenizi öneririm. 100 dolar fiyatla çıktı 1 2 hafta önce. Ülkemize 1700tl fiyat ile gelmiş.
  8. E

Çözüldü✓ Samsung 970 Evo Diske Yazma Hatası

Hocam benim anladığım SSD sorunlu değil ancak tam kavrayamadığım için bilmiyorum açıkcası. Çünkü şu an taş gibi ve sorunsuz. Ancak 1 ay öncesine kadar illallah ettirmişti. Bilgisayar değiştirdikten sonra sorunum kalmadı. Belki de oturmasıyla alakalı bir durumdur. Vidayı bekleyin eğer hala sorun...
  9. E

Yardım Aldığım Ramler Dual Olarak Çalışırmı ?

Anakartın kullanım kılavuzunu incelerseniz dual kullanım için 1-3 mü yoksa 2-4 slotlarının mı iyi olduğu yazıyordur. Büyük ihtimalle 2. ve 4. slotlara takmanız daha iyidir. Aynı modeli aldığınız için aynı frekans ile çalışıyorlar bir sıkıntı yaşamazsınız. Farklı olsa da zaten düşük olan hızda...
  10. E

Çözüldü✓ Samsung 970 Evo Diske Yazma Hatası

Hocam bende birebir aynı sorunu yaşıyordum Lenovo IdeaPad Gaming 3 ile. Yine vida yoktu anakart üzerinden tam olmayan rastgele bir vida ile oturtmuştum. Sonrasında bir çözüm bulamadım. Ben amazondan alalı 1 ayı geçmişti o yüzden iade vs bakmadım bile. Bilgisayar slotunu denedim sorun yoktu...
Top Bottom