Arama sonuçları: *

1. andrea bertolacci

Sporda gelişememe sorunu

En ufak değişim göremiyorsan ya diyetin sorunludur, ya da yaptığın antrenman. Belki de her ikisinde problem vardır. İlk önce aldığın kalori yaktığın kaloriden az mı bunu bir kere kesinlikle hesaplaman lazım. Sporda bir hoca eşliğinde cidden ağır bir şekilde çalışıyor musun? Haftalık yapmış...
  2. andrea bertolacci

Bilgisayar mühendisliği branş seçimi?

2 kere ingiltereye başvurdum, çok köklü bir firmayla çalıştım ve her şeyi profesyonelce yaptık. Fakat 2 kere ret yedim. Ret sebeplerindeki en önemli 2 madde ise Pound/TL ve ülkene geri dönmeme ihtimalin vs vs :). Tr simülasyonunda sıkıştık anlayacağın.
  3. andrea bertolacci

Bilgisayar mühendisliği branş seçimi?

cloud computing öneririm veya bilgisayar ağları öneririm. Bu sektörler çok ciddi elemana ihtiyaç duyacak. Onun haricinde ben yapay zeka üzerine kendimi geliştirdim ama maalesef ülkemizde bu alanlarda iş yok denecek kadar az...
  4. andrea bertolacci

🔥İndirim HyperX Cloud Alpha S 2197₺

Arkadaşlar Alpha uyumlu kulaklık padi nerden bulabilirim bilen var mı? Hyperx e mail attım, bölgenize hizmet vermiyoruz dediler.
  5. andrea bertolacci

Cidden kilom fazla mı?

Hayır kardeşim, fazla falan değil. Zaten bu vücut kitle endeksi algoritmasının saçmalığı dağları aştı. 2 insan var ikisi de 1.80 olsun. Birinin yağ oranı %30 birinin %15 olsun. Vücut kitle endeksi bu iki adama da kilolusun diyor, Şahısların kas vs oranlarını dikkate almıyor. Dolayısıyla yağ...
  6. andrea bertolacci

Steam hasabım çalınmış. Ve bakiye boşaltılmış.

Yukarıda yazdığım gibi cihazlarını taratıp sıfırlarsan sıfırladıktan sonra şifreleri de değişirsen bir problemin kalacağını düşünmüyorum.
  7. andrea bertolacci

Yani birçok yerden hesabın patlamış olabilir. Öncelikle güvenilir bir virüs uygulaması indir, ardından bilgisayara TAM TARAMA yap. Eğer bilgisayarda bir problem yoksa, muhtemelen telefondan patlamışsındır. İkisi de değilse google şifre yönetici vs gibi bir uygulama kullanıyorsan o patlamış...
  8. andrea bertolacci

Google Play Storedaki en büyük problemlerden biri, ne idiği bilinmez uygulamaların yayınlanması ve indirilebilmesi. Çok güvenilmez uygulamalar var haliyle. İnfluencerlarla ilgili gerçekleri yukarıda arkadaşlar söylemiş zaten, geçmiş olsun. 1696151081 E sen yukarıda yazmadın mı ne olduysa o...
  9. andrea bertolacci

Fitness'a üst üste gitmek zararlı mıdır?

Ben de yukarıda yazdığım üzere bana kanıtlı makale sun dedim zaten. Bunu 8 yıldır yapıyorum en iyi bilen benim demedim. En iyi bilenleri, araştıranları okudum. Üzerine kendim de araştırdım, üstüne 10 larca metodu üzerimde tecrübe ettim. Arkadaş kendi üzerinde deneyerek bir problem olmayacağını...
  10. andrea bertolacci

Yeni başlayan sedanter bir bireyin ilk 2-3 ay haftada 3 gün full body 2 gün de kardiyo olacak şekilde yapması en sağlıklı antrenman sistemlerinden olacaktır. Sonrasında ise birçok antrenman sistemi görüşü/inanışı var. Bunlardan biri antrenman sistemini itiş-çekiş günleri olarak bölmek, başka bir...
  11. andrea bertolacci

8 yıldır uğraşıyorum bu sporla. Bana haftada 5 gün full body yapan adamın ne gibi problemler yaşayacağını kanıtlı olarak anlat. Senden özür dileyeceğim. Adam full body yapsa da her bölgeyi 2-3 hareket çalıştırıyor. Bunun kas üzerinde yıpratıcı bir etkisi yok. Olamaz da! Acilen fikrin olmayan...
  12. andrea bertolacci

Haftada üst üste 5 gün bile gidebilirsin, hiçbir problem olmaz. Tabi eğer bir hastalığın veya ekstra bir durumun yoksa. 24 saat kasların dinlenmesi için yeterli bir süre. Zaten 2-3 ay sonra alışıyorsun hamlık ağrıları vs bitme noktasına geliyor.
  13. andrea bertolacci

Saç Dökülmesi İçin Ek Takviye Ocean Capillus Men

Maalesef henüz problemi kabullenme sürecine girmemişsin. İlk önce problemi kabullen ondan sonra çözebilirsin ancak. Ben 6 yaşımdan beri saçlarla ilgili problemler yaşıyorum ve gitmediğim doktor kalmadı. İngilizce makaleler okuya okuya advanced oldum. Dediğim gibi öyle adamlar var ki 10 kere...
  14. andrea bertolacci

Saç Dökülmesi İçin Ek Takviye Ocean Capillus Men

Neredeyse bebeklikten itibaren saçlarından dolayı binlerce doktora gitmiş ve onlarca ilaç ve vitamin takviyesi kullanmış biriyim. Seni temin ederim ki genetik saç dökülmesinin bir tedavisi yoktur. Yalnızca bunu geciktirebilirsin. Saç ekimi en kalıcı çözümdür ve iyi bir klinikte yapılırsa daha...
  15. andrea bertolacci

Bilgisayar açılması ama ekran gelmemesi

BIOS pilini çıkar ve tak. Bir değişme olacak mı bir görelim.
Geri