Arama sonuçları: *

1. xSparkua.

Yardım VALORANT İÇİN NASIL RİOT DESTEKTEN VP ALABİLİRİM

yanlıs bilmiyorsam en fazla 30-40 gibi bisey veriyorlar ama gene destege yazın
  2. xSparkua.

Wunder.com güvenilir midir sizce?

güvenilir ama bazen kargoları çok yavaş olabiliyor diye biliyorum
  3. xSparkua.

Laptop Piyasasından Anlayan Arkadaşlar!

yani piyasaya tam hakim değilim dedigim gibi ama sanırsam evet aceleniz yoksa bu fiyatlarda tutulabilir
  4. xSparkua.

Laptop Piyasasından Anlayan Arkadaşlar!

tam anlamıyorum ama biraz sahibindene baktıgımda 27-32 arası gibi
  5. xSparkua.

1000 tl mousepad önerisi

nesi kötü
  6. xSparkua.

1000 tl mousepad önerisi

yani 90x40 arıyorsunuz ama gene de bilgilendirme amaclı atıyorum cok tavsiye ediliyor fazla fazla hemde https://www.amazon.com.tr/dp/B09SYCNZMJ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
  7. xSparkua.

Kaliteli Wireless Kulaklık Önerisi

sanırsam demek istedigini oyun odaklı ama müzikte de yukarıdaki arkadasın dedigi bass tiz problemlerde sıkıntı yasamayacak bir kulaklık blackshark v2 pro dan baya memnunum fakat 2 yıl once almıstım su an bundan daha iyisi olabilir güncel fiyatına
  8. xSparkua.

Anakart port girişlerine hafif baskı uygulanması

bazen oyundayken cize cize bile taktıgım oluyo hic bir sıkıntı olacagını sanmıyorum
  9. xSparkua.

Yardım Millenicom internet sorunu

bende millenicom kullanıyorum 2 gündür rezalet sizdeki sonucu soyler misiniz yarın bende fesih basvurusunda bulunucam ama islemler ne hızda oluyo ne zaman baska firmadan abonelik baslatmam lazım v.b hic bi bilgim yok
  10. xSparkua.

Yardım Lian-li o11 dynamic evo rgb vs deepcool morpheus hangisi?

valla kasa cidden agır ama dedigim gibi ben gerek görünüş olarak gerek kalite olarak inanılmaz memnunum biraz tercih meselesi
  11. xSparkua.

daha da mı geriden cekeyim bu okey mi
  12. xSparkua.

Asus monitörden civata çıkmadı

normalde yanlıs bilmiyorsam ürünün içindeki bi poşetten cıkması lazım sıfır mı aldınız
  13. xSparkua.

oyuna girdim 10 dakika sonra gondereyuim hocam camları hic acmıyorum işlemcim ryzen 7 5700x3d ekran kartı 3080 kasada hic bi zaman ısınma problemi yasamadım uzun zamandır acıkcasık derece icin uygulama kullanmıyorum ama kullandıgım zamanlar hic ısınmıyordu
  14. xSparkua.

tabi kasa su an cok temiz değil ama atayım 1 saniye 1735995856
  15. xSparkua.

sıvı soğutma fanlar ve sleeve kablolar
  16. xSparkua.

acikcasi lian li kasa aldıktan sonra bütün setimi lian li dizdim çok fazla memnunum
  17. xSparkua.

Sıvı soğutma önerisi

120mm icin genelde kule tipi öneriyorlar hem fiyat hem performans olarak daha iyi
  18. xSparkua.

Pc için Hikayeli oyun önerisi

road 96 chill sakin kafada eglenebileceginiz bir oyun bir bakın isterseniz ayrıca xbox gamepass de vardı enson ama gene uygulamasında 180 tl steamde biraz pahalı
  19. xSparkua.

Yardım Roblox PC'ye nasıl yüklenir?

XKŞLİSAJMGLŞKXADSLŞKGJHN nasıl konuyu degistiriyosun :D saat gece 3 haberin olsun 1735861511 Neyse boş ver Roblox'a dünya'nın en büyük platformu diyorsun ben ne anlatıyorum ki😁 kendi kelimeniz eğer ingilizceniz yoksa türkce olarak araştırma yaparak su an aktif olarak en büyük platformun roblox...
  20. xSparkua.

Yardım Roblox PC'ye nasıl yüklenir?

XŞKİASJGİLŞKXAJMGİKLAJXHSNG kanka senin iq 5 den düsük oldugu kesit yapay zeka sana diyorki kesinligi olmayan bilgi sen internetteki tüm kaynaklardan ögrenebilirsin gercekten atamın tek haksız oldugu konu türk halkı zekidir olabilir anlıyorum chatgpt bile sana diyorki bilgi kesin olmayabilir...
Top Bottom