Arama sonuçları: *

1. xSparkua.

Araç plakasını nasıl elimde tutabilirim

bende onu tam anlamadım plakayı satmayı hic istemiyorum benim icin aractan daha manevi degeri var o yüzden
  2. xSparkua.

Araç plakasını nasıl elimde tutabilirim

Yakın zamanda aracımı satışa çıkaracağım özel plaka var ve bende kalmasını istiyorum sattıktan yaklaşık 5-6 ay sonra yeni araba alıcam ne yapabilirim internette net bir şey bulamadım chat gpt noterde bunu söylersen plaka 1 yıllıgına bana tescillenir yazıyor bilgisi olan varsa sevinirim
  3. xSparkua.

Vatandan bu pc alınır mı

valla nvidia bakınıyordum acikcasi bu bütcede baska tavsiyeniz var mı
  4. xSparkua.

Vatandan bu pc alınır mı

Arkadaşıma pc topluyoruz 40k bütcemiz var bunu bulduk bu fiyata alınır mı sizce https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-5060-a620m-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html
  5. xSparkua.

5000-6000tl arası hangi monitörü alabilirim

bir de yan monitör olarak kullanılacak o yüzden pek şekli v.b önemli degil
  6. xSparkua.

5000-6000tl arası hangi monitörü alabilirim

samsung g3 modelini alıyordum fakat monitörün 3.yanışı ve acil 2.monitöre ihtiyacım var işim için vatan , mediamarkt , teknosa dan 5-6k arası pivot ve en az 100hz monitör önerir misiniz
  7. xSparkua.

Playstation 5 ne kadara satabilirim

Playstation 5 fat kasa cdli versiyon 1 tane kolu var ne kadara satabilirim piyasasını bilen var mı kutu var fatura garanti yok fiyat konusunda ilana girebilecegim bi fiyat yazabilirseniz sevinirim acelem yok
  8. xSparkua.

Öneri 1.5 Milyon Bütçe İle Otomatik Vites Araba Önerisi 2. El

Yorumları biraz okudum cherye sallanmış saglamlık konusunda fakat euro ncap de 5 yıldız aldı yanlıs anlamayında şuan hangi aracın sikayetinvarına girseniz her arabanın airbag acmayan problemi var önmeli olan darbenin nerden yedigi takla atıp airbag acmayan arabada var mantara carpıp airbag acan...
  9. xSparkua.

Öneri 1.5 Milyon Bütçe İle Otomatik Vites Araba Önerisi 2. El

chery kullanıyorum 1 yıldır cok memnunum acıkcası
  10. xSparkua.

3800 TL Civarına kablosuz gaming kulaklık önerir misiniz

yani en mantıklısı hocam teşekkürler
  11. xSparkua.

tamamdir biraz zor ama bakınayım
  12. xSparkua.

Genel olarak mikrofonu iyi olursa daha iyi olur oyun icin kullanılacak bu bütcede en mantıklı secenek nedir
  13. xSparkua.

32k civarına bu laptop alınır mı sizce

peki hocam 40k ya kadar 0laptop önerme sansınız var mı taksitle alabilirim
  14. xSparkua.

32k civarına bu laptop alınır mı sizce

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-asus-tuf-140w-rtx-4050-i7-12700h-512-gb-ssd-16-gb-ram-15.6-144hz-1244917444/detay ne düsünüyorsunuz fiyat/performans acısından
  15. xSparkua.

70K TL Laptop Öneriri yapar mısınız

hocam hangisi mantıkl fp olarak
  16. xSparkua.

70K TL Laptop Öneriri yapar mısınız

60-70K Civarına laptop bakıyoruz arkadasıma oyun ve iş için kullanılacak bu bütcede en mantıklı laptopu önerir misiniz gaming icin
  17. xSparkua.

🔥İndirim Nothing Headphone (1) 8.499 TL

ürün cok iyi de tasarımı cok kötü bence ya
  18. xSparkua.

🔥İndirim Razer Barracuda X Wireless (2022) 3050TL

baslik mi yanlıs ürün 3550tl siparis kısmında 3050 oluyormus
  19. xSparkua.

Yardım İphone 15 pro alınır mı

hocam 15 pro vardı cok memnunum valla 1 yıldır kullanıyorum tek sıkıntısı sarj onun dısında on numara boncuk
  20. xSparkua.

En iyi ve avantajlı banka hangisi ?

valla devlet bankası olmaması daha iyi acıkcası tesekkür ederim deniz bankı deneyeceğim
Geri