Arama sonuçları: *

1. xSparkua.

Setupıma Ne Eklenebilir

yani bir tık zevk meselesi panel de hoş durabilir ben katana + figür koydum temudan almıstım toplam 2k ya falan maalettim baya da güzel durdu
  2. xSparkua.

Setupıma Ne Eklenebilir

hocam duvar üstüne raf figür yapabilirseniz bende var hoş duruyor
  3. xSparkua.

1,5-2k ya saat önerisi

https://www.amazon.com.tr/dp/B078Y69CM7?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title bende var memnunum baya her kombinle gidiyor sade ve şık
  4. xSparkua.

350K'ya Sanayiye Uğratmayacak Araba Önerisi

su videoya bakmanızı tavsiye ederim kısa video zaten cok bilgili bir adam
  5. xSparkua.

Yardım Stardew valleyde arkadaşımla oynamak istiyoruz nasıl yapabiliriz

crossplay yok çalışır mı bilmiyorum ama bi ihtimal bluestacks benzeri uygulamadan beraber oynayabilirsiniz emin degilim ama denenebilir
  6. xSparkua.

10k civarına kulaklık önerisi

Genelde oyun icin kullanıcam su an blackshark v2 pro var fakat eski versiyonu 2-3 yıldır kullanıyorum sıkıntı cıkarmaya basladı garantisi de yok harici mikrofonum var o yuzden 10k civarına oyun icin en uygun kulaklık nedir
  7. xSparkua.

HP OMEN 16 5070 Laptop Nasıldır

https://www.trendyol.com/hp/omen-16-ap0014nt-c12cjea-geforce-8gb-rtx-5070-ryzen-9-8940hx-32gb-ram-2tb-ssd-16-inc-wqxga-240hz-p-975943574 arkadaşım üniversiteye gidicek 80k bütcesi var bugün laptop alması lazım bunu önerir misiniz herhangi bir problemi var mı
  8. xSparkua.

TOGG 10X (Uzun Menzil) Önerir misiniz?

yani elektrikli satması zor arkadasın dedigi gibi ama aracın sizi üzecegini zannetmiyorum elektrikli araba rahatlıgı var egerki sarj problem degilse kesinlikle alınabilicek bir araba bence
  9. xSparkua.

200K Hazır sistem tavsiyesi

öneriniz var mı hazır sistem olarak
  10. xSparkua.

çekirdek sayısı lazım link olarak atabilirseniz beyaz sistem şart değil kasa beyaz olsa daha güzel olur
  11. xSparkua.

oyunlarda farm yapiyorum hocam bazen arkada 20-30 tane multiple game oluyor yani güclü bi setup lazım bu bütcelerde
  12. xSparkua.

işim geregi ihtiyac oluyor ya şuanki sistemim yetmiyor
  13. xSparkua.

200k bütce ile kasa önerir misiniz kasa beyaz olursa cok daha iyi olur ssd ve işlemci odaklı olucak
  14. xSparkua.

Spam engelleyici uygulama bilen var mı

hocam bir sürü numara arıyor nedense su aralar 10 farklı ulkeden arıyorlar hatta bugün 0543'lu numaradan aradılar adamlar sistemi cok gelistirmis
  15. xSparkua.

bekliyim bakalım belki baska birinin bildigi yeni bi uygulama vardır
  16. xSparkua.

evet evet her şeyi ücretli yapmıslar su an uygulama hic bir işe yaramıyo filtrelemeyi zaten mesajlardan yapabiliyoruz
  17. xSparkua.

iphone hocam 1773655998 akıllı filtreleme icin aylık ücret getirmisler sadece filtreleyebiliyoruz artık
  18. xSparkua.

Bet sitelerinden günde 10-15 arama ve sürekli mesaj atıyorlar önceden junkman kullanıyordum fakat ücretli yapmıslar benzeri uygulama bilen var mı
  19. xSparkua.

8.000.000 bütçe spor araba

elektrikliye okeyseniz taycan alabilirsiniz bence cok iyi arac bende bmw var inanılmaz iyi hissiyatı var bmw isterseniz yeni kasa 520i ler cok güzel
  20. xSparkua.

70k Bütce laptop önerir misiniz

65-70k arasına laptop önerir misiniz arkadaşım mimarlık okuyor oyun müzik v.b icinde kullanılacak
Geri