Arama sonuçları: *

1. J

Yardım bu iki laptoptan hangisini tercih etmeliyim

bunun ekran bilgisine ulaşamadım ama muhtemelen sorduğun diğer laptoplarla benezer değerlere sahiptir. markalar genelde %100 srg veye dci-p3 oludğunda bunu özellikle belirtiyorlar. işlemcilerde ise r5 5635 daha iyi bir performans cinebench gibi testlerde. buradaki laptoplar birbirine yakın...
  2. J

siz olsanız hangisini alırsınıv lenovo vs huawei matebook

çok teşekkür ederim hocam.
  3. J

Yardım bu iki laptoptan hangisini tercih etmeliyim

hocam hp nin ekran renk değeri %45 ntsc. renklerle işiniz varsa ne kadar işinize yarar bilemem. ama huaweinin ekranı hakkında bir türlü bilgiye ulaşamadım
  4. J

peki hocam ekran kalitesi olarak hangisi daha iyidir. premiere pro ve after effects kullanıyorum ara sıra. bir de kütüphane ve okula götüreceğim için ses sorunu olmaması lazım.
  5. J

arkadaşlar aynı fiyata iki laptop buldum. siz hangisini alırsınız https://www.hepsiburada.com/lenovo-thinkbook-15-g3-acl-amd-ryzen-7-5700u-8-gb-512-gb-ssd-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-21a40037tx-pm-HBC00001FQHVF...
  6. J

Huawei matebook d15 ekran renk gamı bulamıyorum ?

arkadaşlar huawei matebook d15 i5-1155g7 işlemcili versiyonunu almak istiyorum ama hiçbir yerde ekrn özellikleri hakkında bilgiye ulaşamadım. panelinin renk gamı hakkında bilgiye ulaşabilirseniz yardımcı olur musunuz
Geri