Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ DİSPLAY PORT VE HDMİ PORT SNO SİGNAL HATASI

Kral onu nasıl çözdüm biliyomusun eğer kasayı başlattığında klavye mouse çalışıyorsa anakartın bios ekranı tuşu var f12 delete tuşu bende delete tuşuydu bastım windows kurulu olmadığı için pc başlamıyormuş flash belleğe şnternet kafeden eindows attırdım sonra bios ekranında flash bellek filan...
  2. S

Çözüldü✓ Bios güncellememmi lazım ?

Hocam çok sağolun halletim sayenizde
  3. S

Tamamdır şu format flas işini halledeyim buraya tekrardan yazayım
  4. S

Anladım internet cafede filan kendim yapamazmıyım bu format işini kolay olacaksa
  5. S

Var arkadaşım ben pek bilgisayardan anlamam yani ana bileşenler dışındı ona ne söylemem gerekiyo açıkça anlatırmısın
  6. S

Ssd ye değilmi ? Dorğumu anladım hocam peki format attıktan sonra yeniden freedosla aynı hatayı verme gibi bir durum olurmu
  7. S

1695554211 Hocam ssd ye nasıl windows kurabilirim ki
  8. S

Altta başka bir şey gözükmüyor disk kısmı filan
  9. S

Yok ama sorununun ssd olduğuna eminmisin hocam
  10. S

Nasıl atabilirrim ?
  11. S

Hayır yüklü değil freedos olarak aldım
  12. S

Pc açar açmaz bios’a atıyor ana menüye dönmek istediğimde displayport veya hdmi no sinyal diyor sistem sıfır alındı ne yapmam lazım
  13. S

Çözüldü✓ DİSPLAY PORT VE HDMİ PORT SNO SİGNAL HATASI

Arkadaşlar dün hazır sistem aldım kurdum ancak monitörde hdmi no signal yazıyor display portu takıyorum aynı sorun devam ediyor ekran kartını çıkarttım anakarta taktım fakat aynı şekilde hata veriyor monitör sıfır aldım kablolarda yanındaydı bozuk olma ihtimallerini düşersek sorunu halen...
Geri