Arama sonuçları: *

1. M

AMD BANA İŞLEMCİ GÖNDERDİ

kutusunu ben açtım ayrıca fatura garanti belgesi falan da göndermişler yanında adamlar kendi parasıyla gönderdiği işlemciye fatura kesmiş yanında da hediye geldi zaten yanında 120mm kule soğutma falan da göndermişler
  2. M

Çözüldü✓ Ekran kartı ve pc ile bilgisi olan yardımcı olabilirmi

Verde ekleşelim kral steam den
  3. M

reis ya varmı steam hesabın ekleşelim
  4. M

3090 ve 3000 serisi teknolojik oalrak çokta geri şöyle düşünme ya teknoloji ne işime yarayacak mesela alan wake 2 baya kallavi sistem gereksinimi ile çıktı ve dlss 2.5 özelliği var içerik üretiyorsan da ve yayın yapıyorsanda farklı bir teknoloji ile yayınlarda çok daha iyi görüntü veriyorsun...
  5. M

Öneri 2000tl altinda kart onerisi

dolap uygulamasına falan bakabilirsin güzel kelepir kartlar denk geliyor
  6. M

3090 SUPRIM X fps sorunları

o karta o işlemciyi niye taktın ki
  7. M

yine denk geldik kral
  8. M

rx 580 ne kadar ki ona bakabilirsin 2.el olanlara
  9. M

adamlar sıfırı ile değiştirmeyi yanlış anlayıp daha iyisini gönderdiler çok mutluyum şuan ya :D
  10. M

eğer özelliklerine bakarsan 7600x çok çok daha iyi bir işlemci 7500f e kıyasla
  11. M

ilk etapta üzülmüştüm ama sonradan kafama dank etti niye amd ye mail atmıyorum diye .D
  12. M

asıl üzücü olay şu türkiyeden destek alamayıp taaa amerikadan göndermeleri yani distiribütör diye geçinen firma yardımcı olmadı adamlar bizim hatamız diyip amerikadan ücret talep etmeden daha iyi bir işlemci gönderdi :D
  13. M

Burada bir satıcıdan r5 7500f aldım ve işlemcide bir sorun vardı herahngi bir yamukluk yoktu ancak işlemci çalışmıyordu satıcıya gönderdiğimde 17 gün sonunda kullanıcı hatası diyip geri gönderdiler bende amd ye mail attım benden bir kaç fotoğraf ve test istediler günün sonunda kargo parasını...
  14. M

İtopyadan Klavye Kaç günde Gelir?

İtopyadan pc parçaları almıştım 10 günde gelmişti şuanda piyasanın baya altında fiyatlar var ama korkuyorum almaya açıkçası 10 gün sürecek gibi hissediyorum ne diyorsunuz
  15. M

Oyun arkadaşı arıyorum

yolladım reis
  16. M

Oyun arkadaşı arıyorum

dc ni atar mısın
  17. M

Oyun arkadaşı arıyorum

yolladım
  18. M

Oyun arkadaşı arıyorum

amante6919 DC byrası istersen ekle oradan konuşalım