Arama sonuçları: *

1. kaanozcelik

Öneri OYUNCU KOLTUĞU ÖNERİ MAX 8K

hocam kişiden kişiye göre de değişir şimdi. Siz normal bi insana göre daha az terliyorsanız yapmaz ama çoğu kişi forumlarda terleme yaptığını belirtiyor.
  2. kaanozcelik

Yardım Tam Boy Mekanik Klavye Önerisi

@MuratTheFounderOfGariban hocam yardımcı olursa daha iyi olur. Kensisi daha bilgili.
  3. kaanozcelik

xDrive çok iyi bi marka fakat terleme yapıyor diye okumuştum. Onun yerine zio fabric alabilirsiniz.
  4. kaanozcelik

Hocam hawk'dan vazgeçmeyin bence çok güzel bi tercih olur fakat illa farklı bir şey deneyeceğim diyorsanız; Buna bakabilirsiniz
  5. kaanozcelik

Hocam tok bi ses mi istiyorsunuz yoksa daha sakin bi ses mi? Ayrıca alacağınız klavyeyi hotswap olarak alırsanız sizin için daha güzel olur. İstediğiniz vakit switchlerini değiştirip kullanabilirsiniz.
  6. kaanozcelik

Ücretsiz veya indirimli xbox game pass almak?

yok hocam nitrom vardı zaten hediye envanterime gelmiş bugün. Şu an nitro alırsanız gelir mi bilmiyorum.
  7. kaanozcelik

Hocam şansıma bugün discord 3 aylık youtube premium'un yanında 1 aylık xbox game pass üyeliği verdi. Kullanma için vpn ile yeni bi hesap açıp o şekilde aktive etmeniz gerekmekte.
  8. kaanozcelik

REDRAGON KV580 VATA kullanıyorum ve çok memnunum. Tek pişmanlığım keşke red switch alsaydım oldu. O da uzun zaman sonra oldu zaten. Tek sorun klavye şu an 7k fakat ben aldığımda 900tl gibi bir fiyata almıştım. Arada bir kontrol etmeni öneririm indirime gireceğini düşünüyorum.
  9. kaanozcelik

evet vardı geçen sene sona erdi sanırım 1737889111 bulabilirsek çok tatlı olur
  10. kaanozcelik

Merhabalar. Bir zamanlar xbox game pass ücretsiz şekilde alınabiliyordu bazı methodlar sayesinde. O methodlar hala geçerli mi? Geçerli değilse indirimli satın almanın imkanı var mı?
  11. kaanozcelik

Redragon K580 VATA switch önerisi.

Eyvallah hocam çok teşekkür ederim cidden çok yardımcı oldunuz.
  12. kaanozcelik

Çok teşekkürler hocam CIY Asura bayağı hoşuma gitti sanırım onu alacağım. Ayrıca klavyem 3 pinliymiş onu da öğrenmiş oldum sayenizde. 1737887330 bu arada attığınız linkten satın alırsam kaç adet switch gelecek onu göremedim ama
  13. kaanozcelik

hocam çok teşekkür ederim siteye uzun zamandır giriş sağlamıyordum geç gördüm kusura bakmayın. bir sorum daha olacaktı: hocam klavyem hotspaw evet ama hangi switch'in klavyeme uygun olduğunu bilmiyorum. önerdiğiniz switchler klavyemle uygunsa f/p olanını almayı tercih edeceğim.
  14. kaanozcelik

3000 e kadar çıkar
  15. kaanozcelik

Merhabalar. Başlıkta da belirttiğim üzere bir klavyem var. Zamanında heveslenip blue switch almıştım fakat şu an bu durumdan rahatsızım. Önerebileceğiniz uygun bütçeli switchler neler acaba? (Önceliğim brown veya red switch)
  16. kaanozcelik

Hangi monitörü almalıyım?

bütçenizi biraz aşıyor ama bunu önerebilirim https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-c27g2zu-bk-27-0-5ms-freessync-full-hd-curved-oyuncu-fiyati,725123038.html
  17. kaanozcelik

god of warda işlemci 86 derece oluyor normalmi ?

Gayet normal hocam ben Ryzen 5 5600 ile 95'leri gördüm :D Düzenleme: Max ayarlarda.
  18. kaanozcelik

HOGWARTS LEGACY ÇÖKME

Hocam selamlar. Biraz eski bi konu ancak yardım etmek istedim(Eğer çözmediyseniz.). Bir kaç dakika uğraştıktan sonra çözümü kendim buldum. Çözüm; Oyunun save dosyasını (Users\X(Sizin bilgisayar adınız)\Appdata\Local\Phoenix\Saved\SavedGames) bulup silmeniz gerekmekte. Ardından oyuna tekrar...
  19. kaanozcelik

Çözüldü✓ Full Size, Mekanik(Red, Yellow, Brown tarzı switch), RGB Klavye önerisi.

@MuratTheFounderOfGariban Murat Hocam yardımcı olabilir misiniz? 1700570885 Arkadaşlar redragon k580 vata aldım nays ile 1000₺ gibi bir fiyata geldi.
  20. kaanozcelik

Rampage RMK-X2 MIRACLE Alınır mı

bu arada klavyede XINDA Switch kullanılmış. Nasıl switchler?
Geri