Arama sonuçları: *

1. canayyildizx3

Öneri Çift el Kullanımına uygun mouse

bol şans
  2. canayyildizx3

Bence biraz tribe sokmuşsun kendini bu işler çalışma ve tekrarla gelişir zamanında çok cs oynadım lem'dim şimdide valorant oynuyorum 7000 sıralamam lolde gm bazı şeyler kafada biter kasma bu kadar
  3. canayyildizx3

Yardım Kulak İçi Kulaklık Önerileri

Seni o kadar iyi anlıyorumki özellikle sıcak yaz günü normal kulaklık kullanmak çok meziyetli ama başka çarede yok sana arayışında bol şans XD
  4. canayyildizx3

Gaming için kulakiçi kulaklık hiç uygun fiyatlı değil malesef dolayısıyla pek o bilgiye sahip değilim
  5. canayyildizx3

Bende solağım fakat fareyi çok rahat sağ elimle kullanabiliyorum neden milimetrik hareketlerde sıkıntı yaşadığını düşünüyosunki
  6. canayyildizx3

KZ kulaklıklarını önerebilirim herhangi bir model söylemicem onu kendi bütçene göre ayarlayabilirsin kulaklık kablosunun değiştirilebilmesi ömrünü çok uzatıyor oyunlar için pek kullanamdım müzik için harika
  7. canayyildizx3

Nasıl Futbolcu Olunur?

Futbolla ilgili fikrim yok ama ağırlık altına gireceğinde dipten yükselmeni öneririm her hafta üstüne biraz ekleyerek gitmeyi dene
  8. canayyildizx3

Ekranda çizgiler çıkıyor

Sıkıntı kabloda olabilir görüntü aldığın
  9. canayyildizx3

GamePower BUL T10 ekranda sarı çizgi var

Herkesin markadan uzak durucak bütçesi yok bendede aynı markanın ürünü var yıllardır kullanırım bazen şanssız olabiliyor insan iade edip yeniden sipariş et
  10. canayyildizx3

Arkadaşlar ekranda böyle bir çizgi var bu ne bilen var mı

leke sert bir şekilde bir şey denk geldiyse biraz silmesi zor olabilir
  11. canayyildizx3

Asus Rog Strix G15 Klavye aşınması

Merhabalar klavyeme vakti zamanında kola dökülmüştü güzelce temizledikten sonra 2 yıl sonunda artık klavye 10 yıllığa benziyor ve bu tuşları değiştirmek istiyorum fakat müşteri hizmetlerine danıştığımda klavye takımını komple değiştireleceği için astronomik rakamlardan bahsettiler bunun için...
  12. canayyildizx3

Yardım Kasa fanları dönmüyor

RGB ve Güç kabloları farklı öyle bir hataya benziyor
  13. canayyildizx3

HD Tune performanslarını yorumlarmısınız ?

Valorant SSD'de sorun yok Arena Breakout İnfinite SSD de %1 ve %0.1 çok düşük PUBG HDD'de aynı şekilde %1 ve %0.1 çok düşük
  14. canayyildizx3

HD Tune performanslarını yorumlarmısınız ?

Merhabalar oyunlarda drop sorunu yaşıyorum ve herşeyi denedim artık hdd ve ssd'den şüpheleniyorum bunları analiz edebilirmisiniz ? SSD HDD
  15. canayyildizx3

Tüm bilgisayar parçalarını tek tek yenilediğim halde bulamadığım FPS drop sorunu

Elinizde link varmı acaba bakabileceğim merak ettim
  16. canayyildizx3

Tüm bilgisayar parçalarını tek tek yenilediğim halde bulamadığım FPS drop sorunu

%1 ve %0.1 fps'in düşük olmasının monitörle bir bağlantısı olabilir mi ki ?
  17. canayyildizx3

Çözülür sandım :/ Monitörüm:GPR241MS144 Gamepower 1 MS 144 HZ 24 inç
  18. canayyildizx3

Gelen ramleri geri gönderip SSD'ye dönebilirim benimde 2 seçeneğim kaldı zaten ya prizle alakalı bir sorun var yada depolama
  19. canayyildizx3

SSD'ye kurulu olanda var HDD'yede spesifik olarak PUBG'yi Önce HDD'de sonrada SSD'de kurdum denedim sonuç gene drop ve düşük %1
Geri