Arama sonuçları: *

• Users: emksr
  • Order by date
  1. emksr

65" Televizyon Önerisi

Merhaba, 65" televizyon almayi düşünüyorum da öneriniz ne olur? Genel olarak tv izlenecek ve arada sırada youtube ve bein connect uygulamaları kullanilacak
  2. emksr

Güncel PLA Filament Önerisi

Merhaba, ender3 v3 se aldım. Güncel f/p filament önerisi verir misiniz. Acemiyim bu nedenle tıkanma yapmayacak filament olursa daha iyi olur
  3. emksr

Creality Ender-3 V3 KE

Hocam bütçem yaklaşık 8-9k 2. eller de olabilir fark etmez hangi cihazı önerirsiniz
  4. emksr

Ender 3 V2 Hala Alınır mı?

İlk defa yazıcı almayı düşünüyorum. 2. el bir makine buldum sizce şuan alınabilecek bir düzeyde mi?
  5. emksr

Fabrika Kurma Geliştirme Oyunu

Arkadaşlar merhaba, car manufacterer tarzı oyun öneriniz var mı? Ücretsiz olursa daha iyi olur ya da crack olan oyunlar
  6. emksr

En Uygun Tarife Önerinizi Bekliyorum

Arkadaşlar merhaba, şuan türkcell deyim yakında taahhüttüm bitecek uygun fiyatlı faturalı tarife öneriniz var mı? (internet 15gb dan az olmasa daha iyi olur)
  7. emksr

eSim Kullanımı Nasıl?

hocam güzel uygun tarife bulursan bana da yazar mısın
  8. emksr

eSim Kullanımı Nasıl?

dakika aşımında 250dk 60 TL oluyor 1722588628 turkcell in eSim tarifesini göremedim sitede
  9. emksr

eSim Kullanımı Nasıl?

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/esim-20gb-tarifesi eSim olursa buna gececeğim 1722585834 tamamdır bakacağım 1722585932 çekim gücü olarak ne düşünüyorsunuz çünkü turkcell bile şuan full çekmiyor 4diş çekiyor
  10. emksr

eSim Kullanımı Nasıl?

ben şuan turkcell kullandıgım için maalesef ben yapamıyorum bu tarifeyi
  11. emksr

eSim Kullanımı Nasıl?

Merhaba arkadaşlar, turk telekomda eSim tarifesi uygun oldugu için eSim tarifesi almak istiyorum ama çekim konusunda sıkıntı çıkarır mı dezavantajı nedir?
  12. emksr

S23 vs iPhone 12 (256GB)

Hepinize çok teşekkür ederim. S23 Amazonda şuan indirimde 30.299TL fiyatı da güzel şuan amazondan almayı düşünüyorum.
  13. emksr

S23 vs iPhone 12 (256GB)

hocam bence o kullanmadan kullanmaya göre değişiyor. daha önce 2 android telefonum oldu (asus zenfone 5 ilk versiyon - xiaomi redmi note 8) ikisinde de sıkıntı yoktu. şuan telefon donma kasma yapıyor ama giriş seviyesiydi ve telefonda hiç yer yok telefondaki uygulamarı silince normale dönüyor...
  14. emksr

S23 vs iPhone 12 (256GB)

Arkadaşlar merhaba sizce uzun vadede hangisi daha iyi olur. S23 özellik bakımından çok daha iyi ama iPhone 12 3-4 yıl sonra satıp üst modele geçmek için daha doğru gibi görünüyor. Sizce hangisi??
  15. emksr

Araç Kontrol Sistemi vs Motor Sürücü Birimi

Arkadaşlar merhaba, 2. Sınıf elektrik-elektronik öğrencisiyim üniversite bünyesindeki bir takıma katıldım orada elektrikli araba projesi yapılıyor fakat aks ile motor sürücü birimi arasında kaldım ileride çalışma hayatında hangisi daha iyi olur ? hangisini seçmeliyim? Artıları ve eksileri nelerdir?
Geri