Arama sonuçları: *

1. W

CYBERPUNK 2077 EN İYİ AYARLAR

Merhaba arkadaslar cyberpunk 2077 ye basladım en iyi grafik ayarları hangisi nasıl yapmalıyım sistemim rx 6700 xt ekran kartı ryzen5 5600 islemci asus vg259qm 280 hz monitör
  2. W

BANNERLORD GÜNDÜZ HİLESİ

Arkadaslar bannerlorda yeni basladım sürekli gündüz olmasını istiyorum nasıl yapabilirim kod var mı
  3. W

Yardım CS 2 ÇÖZÜNÜRLÜK SORUNU

oyunu açıyor ama siyah ekran oluyor arkada sesler geliyor
  4. W

1280:1024 var 800:600 vs var
  5. W

Merhaba arkadaslar cs 2 de 1280:960 yapmak istiyorum ama pencereli ekranda var bu secenek tam ekranda cıkmıyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz ?
  6. W

CS 2 EN İYİ GÖRUNTU AYARI

peki bu cozunurluk dısında hangi çözunurluğu onerirsin
  7. W

knk yaptım 4:3 1280:960 ama pencereli ekranda oluyor tam ekranda olmuyor nasıl yapacam tam ekran
  8. W

EYW
  9. W

özel çözünürlük eklesem uyarı tarzı birsey veriyor sıkıntı çıkar mı
  10. W

o bende yok 4:3 1280:1024 var amd ekran kartı kullanıyorum
  11. W

Merhaba arkadaslar cs 2 de hangi çözünürlük daha iyi hangisini onerirsiniz
  12. W

CS 2 MERMİLER GİTMİYOR

normalde cs de spray atardım rankım global di simdi spray atıyorum gitmiyor tek tek sıkıyorum yine gitmiyor 1697669180 hocam duzeltirler mi bu sorunu valo devam edeceğim ona göre
  13. W

CS 2 MERMİLER GİTMİYOR

hocam surekli valo oynuyorum acaba genel sorun mu 5 6 gb gunceleme attım ondan sonra mermiler hiç gitmiyor
  14. W

CS 2 MERMİLER GİTMİYOR

Merhaba arkadaslar cs 2 de 10 15 gun once mermiler iyi gidiyordu 2 haftadır oyuna girmiyorum mermiler hiç gitmiyor sizde de böylemi genel sorun mu
  15. W

Yardım Cs 2 Seçkin mi Faceit mi

anladım hocam tesekkur ederim su an faceit oynuyorum 6 lwl oldum 4 lwl de baslattı beni 2 3 haftamı alır diye dusunuyorum 10 olmak
  16. W

hocam haklısın çoğu oyunda minimum 30 vuruyordum cs go da 40 45 vurduğum oluyor rankım global di oyniyaca hocam zamanım bol zamandan yana sıkıntım yok çok şükür ekipmanı dizdim 6 ay once valoranta baslamıstım orada radiant oldum cs 2 çıkınca tekrar döndum cs ye ben hep 50 60 fps de cs...
  17. W

hocam su an cs 2 çıktı faceit da lwl vs hersey sıfırlandı mı 1696374048 hocam ben profesyonel dusunuyorum cs go yu çok iyi oynuyordum yasım 15 çoğu maçta 30 kill alıyorum tavsiyelerin var mı acaba
  18. W

bu cs 2 deki seçkin ne oluyor
  19. W

Merhaba arakdaslar daha onceden hiç faceit oynamadım cs go da 3000 saatim var cs 2 ye geçtim sizce cs 2 de seçkin mi oynamak mantıklı faceit mı oynamak mantıklı oyunu iyi oynuyorum genelde 25 kill alıyorum cs go da rankım global di
  20. W

Yardım Soğutucu kasama sığmıyor

Thermalright peerless assassin se 120mm soğutucu aldım
Geri