Arama sonuçları: *

1. A

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Evet her panelde elbet denk geliyor böyle şanssızlıklar. Umarım servis kendileri değiştireceğini söylerler veya değişim için teslim alırlar da Hepsiburada için tekrardan koca tvyi kutulamak için uğraşmam :D
  2. A

Panelde hata tespiti için %5 gri ekran testi, beyaz ekran testi bir de futbol maçı ile test yeterli oluyor diye biliyorum hocam. Çok vakıf değilim ama zaten bir sorun varsa net görürdünüz. Bunları yapmanız ekstra netlik sağlar.
  3. A

Dün gece gözüme dizi izlerken çarpması sonucu beyaz ekran altında bakayım dedim, şu şekil bir bant sıkıntısı var ne yazık ki benim Tv'de. 14 gün içerisinde olduğumuz için direkt iade hakkım bulunuyor ancak değişim için önce yarın yetkili servisi bir arayayım dedim.
  4. A

Hepsiburada Airpods 3 Kargolanmıyor

Belki ileride konu karşısına düşecek arkadaşlar olur deneyimimi ileteyim. Müşteri hizmetlerine talep açtım kargonun gecikmesi ile alakalı, Hepsiburada satıcı ile iletişime geçip tarafıma ürünü iptal etmemi söyledi. Böyle bir şey ancak bana aynı fiyat garantisi verirlerse aksi halde zarara...
  5. A

Hayır, bu dönemde bütçe yaratabildim şansa sonraki gün de 11.11 olması nedeni ile bir gün bekledim .d
  6. A

Hayır ne yazık ki. Hepsiburada o dönem 13000 tl bandında satıyordu, bu satıcı uygun diye müşteri hizmetleri ile orijinallik hususunu görüşüp onların garantisini almam ardından tanınmayan bir satıcıdan sipariş verdim.
  7. A

Merhaba Dostlar, 11.11 indirimlerinde 12200 TL'ye Airpods 3 Pro satın aldım. Söylenene göre ürün cuma günü kargolanacaktı ancak cumartesi günü mesai saatleri bitmesine rağmen hala kargolama yok. Müşteri hizmetleri ile konuşmamda satıcıyla iletişime geçeceklerini geri dönüş sağlayacaklarını...
  8. A

Teşekkür ederim, ben de altında muhtemelen bu amaçla ekstra bir koruma katmanı vardır şeklinde düşünerek teslim aldım, yarın göreceğiz bakalım :)
  9. A

Selam hocamlar, az önce kargosu ulaştı ancak taşıma şeridi nedeniyle görseldeki gibi bir deformasyon oluşmuş. Zaten kargoyu yetkili servis açacağı için direkt üründe sorun olduğundan emin olmadan değişim talebi oluşturmak istemedim, olası bir sıkıntıda yarın gelen teknik servisten arkadaş ile...
Geri