Arama sonuçları: *

1. PremierLieg

Yardım Sizce ban yer miyim? (CS2)

Hocam csde rapordan korkmayın hiç bir işe yaradığı yok gereksiz korkmayın ayrıca hile yapmadığınız sürece perma yemezsiniz en en fazla bekleme süresi alırsınız.
  2. PremierLieg

KNİFY.com sitesinden bıçak alsam gelir mi?

merhaba bu 30euro sınırı olayı 2 şubatta bitiyormuş bende cs bıçak almak istiyorum fakat kelebek,karambit,talon vb keskin olmayanı gümrükten vs geçer mi? https://knify.gg/p/butterfly-slaughter/
  3. PremierLieg

Soundpad açılınca kendi sesim azalıyor

Merhaba , steam ve discord da sese girip soundpad bastığımda kendi sesim azalıyor ve soundpadi kapatsamda artmıyor, ne yapmalıyım?
  4. PremierLieg

Akakçe bozuldu nasıl düzeltirim?

İşe yaradı hocam teşekkürler şimdiye kadar eziyet ettim
  5. PremierLieg

GTA 5 Enhanced "ERR GFX INIT" hatası nasıl çözülür?

Merhaba arkadaşlar, yeni bilgisayar topladım ve GTA yükledim, açmaya çalışırken "err GFX ınıt" hatası veriyor. Ekran kartım 7600XT ve driver güncel. Birçok yerden baktım fakat olmuyor. Ne yapmam lazım? DX versiyonum 12. Şimdi bir şey fark ettim görselde "shader" ve "citydestiny" arasında DX kodu...
  6. PremierLieg

Cs2 kırmızı skinler satılmalı mı?

Arkadaşlar bi süredir cs oynamıyordum haberlerden sonra bi bakayım dedim fiyatlar fena coşmuş ft buzzkill ve fn kan sporu skinlerim var sizxe satmalı mıyım şuan?
  7. PremierLieg

Bu Soğutucu Alınır mı? (999₺)

eğer kasana sığıyorsa tabii ki 120 plus al. King alsanda ciddi bi kaybın olmaz tabii ki
  8. PremierLieg

Işaleti.com güvenilir mi?

merhabalar https://www.isaleti.com güvenilir mi?
  9. PremierLieg

Bu Soğutucu Alınır mı? (999₺)

hocam bu soğutucu hiçbir işe yaramaz https://www.gaming.gen.tr/urun/384690/thermalright-assassin-king-120-se-tl-c12c-120mm-5-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili bunu alabilirsin
  10. PremierLieg

Pilpaketi güvenilir mi?

Selamlar, powerbank için pil bakıyorum ve bu sitede uygun buldum. Güvenilir mi? Ayrıca bu pil powerbank için uygun mu?; https://www.pilpaketi.com/orion-sarjli-lityum-pil-2450-mah-12c-3.7v-inr1860p
  11. PremierLieg

Samsung A36 alınır mı?

Teşekkürler tekrardan hocam. Daha önce kullanmıştım zaten yüklerim tekrar.
  12. PremierLieg

Samsung A36 alınır mı?

Tamamdır teşekkürler yarın bakacağım. :)
  13. PremierLieg

Samsung A36 alınır mı?

Yani zaten başka seçenek yok ki bence de gayet güzel ama baktığım yerlerde anlık kasma donma sık sık oluyor demiş. Onun haricinde başka bir şey görmedim.
  14. PremierLieg

Samsung A36 alınır mı?

Selamlar artık yeni vakti geldi...
  15. PremierLieg

İstanbulda Yaşayan Arkadaşlar Bakabilirmi ?

Hayırlı olsun hocam, metro istasyonlarında veya bazı peronlarda İstanbul kart makinesi oluyor eğer varsa ordan 2-3 kullanımlık akbil çıkartabiliyorsun. Banka veya kredi kartından 2 tane tam bilet basıyor. Yani eğer makinelerden yakınınızda olursa limitli kart çıkarabilirsiniz.
  16. PremierLieg

ENGELLİ MNG KARGO(MAĞDURİYET)

zamanında mng dhl e satıldı diye diye sevinmiştim belki düzelir diye ama ne ala 2 kere kargom gelmedi. Sebep olarak araçtan indirmeyi unuttuk dediler ya böyle böyle bir şey olabilir mi? heleki kargoda öyle küçük bir şey değil tv ünitesi. :)
  17. PremierLieg

Sistem iyileştirme için ne yapmalıyım ?

Ya zaten konuyu atıyo gptye sonra yaz babam yaz hop yapıştır foruma. Oooo bütün forum bilgilendi yani. O kadar umrunda değilki zaten. Forumda böylesi çok var.
  18. PremierLieg

Sistem iyileştirme için ne yapmalıyım ?

Kral boşuna yapay zekaya sormana gerek yok adam zaten bu cevabı istese kendi gidip sorar. Sırf mesajım fazla olsun diye bilmediğiniz konulara boş boş kalabalık yapmayın.
  19. PremierLieg

CS turnuvalarında agent skin yasak mı?

ajanlara göre hangi tarafta oynadığını anlayarak taktik kurmasınlar diye biliyorum. Kimin nerde oynadığı belli olmasın diye. Ve bazı skinler hitbox dışına çıktığı için yeri belli edebilir.
Geri