Arama sonuçları: *

1. PremierLieg

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

bu bayram için %25 hala geçerlimi kampanyalarda göremedim
  2. PremierLieg

Yardım İtopya alışveriş iptali hakkında (iyzico cashback)

iade ile alakasız olarak şuanda bayram kampanyası geçerlimi, bende kampanyalarda görünmüyor
  3. PremierLieg

Psuda 4tane +12v kanalı var?

tamamdır teşkkürler
  4. PremierLieg

Hocam güncel dediğim i7 8. veya 9. nesil ve 3070 ,2070 tarzı bi kart.
  5. PremierLieg

merhabalar eski bi sistemde thermaltake toughpower 750 AP var ve üzerinde 4 adet 12v rayı var. bu tam olarak ne anlama geliyor? ve bu psuyu daha yeni sistemelrde kullansam sorun çıkarır mı?
  6. PremierLieg

Rx 580 driver kurunca görüntü gidiyor.

hocam diğer forumlarda csm ile alakalı olabilir demişler. onu kendi sistemimde sadece ttest için açıp sonradan kapatsam sorun yaratır mı?
  7. PremierLieg

Rx 580 driver kurunca görüntü gidiyor.

merhaba, 2. el xfx rx580 aldım ve amdnin kendi sitesinden dr,iver kurudm ve adrenalin hata verdi. Daha sonra kendi sitesinden denediğimde görüntü gidiyor. Bu sorunu çok yerde görmüştüm bunun bir çözümü var mı?
  8. PremierLieg

İyzico Kampanaya katılmadan yapılan işlem kampanyayı etkiler mi?

selamlar, yanlışlıkla kampanyaya katılamdan ödemişim katılıp başka bir şey alsam kampanya geçerli oluyor mu?
  9. PremierLieg

🔥İndirim Enermax ETS-T50A-BK Kule Tipi Soğutucu Bedava + 250 TL Cashback

herkes yumulmuş siteye :D girilmiyor bende
  10. PremierLieg

Enermax MAXPRO III 700W alınır mı?

Merhabalar, bu serinin alt modelleri tier listte d seviyeydii yanlış hatırlamıyosam. Fakat bu modelde değiştirdiler diyenler vardı. Yeni gelen indirimle çok ucuza geliyor, sizce alınır mı,?
  11. PremierLieg

Ryzen 3 1200 B450m h görüntü vermiyor

tamamdır teşekkürler
  12. PremierLieg

Ryzen 3 1200 B450m h görüntü vermiyor

merhabalar, bu işlemciyi eski sistemden söktüm ve çalıştırmayı denedim ama biosa bile girmedi. İşelmcim anakartla uyumlu mu? bilmiyorum ve elimde fazla ekran kartıda yok yani anakarttan görüntü almayı denedim ve görüntü yok. acaba ekran kartı olamdığı içinmi yoksa biosla alakalımı teşekkürler.
  13. PremierLieg

Psu düşük voltaj değeri veriyor

elimd e500w bir psu var ve değerleri kontrol ettim fakat -12 v 10.5 v, 12v 12.3v, ve 1 adet 5v kanalında 4.98 ve 5.3 arasında dalgalandı. küsüratlar multimetre hata payı olarak düşündüm ama -12v kanalında bence sıkıntı var sizce sıkıntı nedir?
  14. PremierLieg

GTA 5 Enchanted verisyonda seviyem düştü

Selamlar, eski GTA da hileyle 75 seviyeden 600 e çıkartmıştım ve bugün Enchanted verisyona girince 5 seviyeye düştüm. Belki başkasındada olmuştur. Eski sürümde tekrar basıp yeniye eşitlesem düzelirmi?
  15. PremierLieg

Digital Foundry : GTAVI Sadece 30FPS Çalışacak! 1152p Render

7700xt sıkıntı yapar mı?
  16. PremierLieg

PcKolik Outlet Ürünler / HS60 Haptic 1299TL / B450M-K II 1599TL / B550M-K 2499TL

iyzico kampanyasına katılmadan almışım iade edip tekrar sipariş edersem 500tl iadeden yararlanabilir miyim
  17. PremierLieg

Ryzen 5 3600 vs Ryzen 5 3600X hangisi?

hocam soğutucu derdim yok elimde fazladan var. am5 geçmem hocam öyle çokta bi beklentim yok. nası bi sorun var hocam,gneel gördüğümde ram ile ilgili oluyor.
  18. PremierLieg

Ryzen 5 3600 vs Ryzen 5 3600X hangisi?

Sıfır değil, 2.el alacağım.
Geri