merhabalar eski bi sistemde thermaltake toughpower 750 AP var ve üzerinde 4 adet 12v rayı var. bu tam olarak ne anlama geliyor? ve bu psuyu daha yeni sistemelrde kullansam sorun çıkarır mı?
merhaba, 2. el xfx rx580 aldım ve amdnin kendi sitesinden dr,iver kurudm ve adrenalin hata verdi. Daha sonra kendi sitesinden denediğimde görüntü gidiyor. Bu sorunu çok yerde görmüştüm bunun bir çözümü var mı?
Merhabalar, bu serinin alt modelleri tier listte d seviyeydii yanlış hatırlamıyosam. Fakat bu modelde değiştirdiler diyenler vardı. Yeni gelen indirimle çok ucuza geliyor, sizce alınır mı,?
merhabalar, bu işlemciyi eski sistemden söktüm ve çalıştırmayı denedim ama biosa bile girmedi. İşelmcim anakartla uyumlu mu? bilmiyorum ve elimde fazla ekran kartıda yok yani anakarttan görüntü almayı denedim ve görüntü yok. acaba ekran kartı olamdığı içinmi yoksa biosla alakalımı teşekkürler.
elimd e500w bir psu var ve değerleri kontrol ettim fakat -12 v 10.5 v, 12v 12.3v, ve 1 adet 5v kanalında 4.98 ve 5.3 arasında dalgalandı. küsüratlar multimetre hata payı olarak düşündüm ama -12v kanalında bence sıkıntı var sizce sıkıntı nedir?
Selamlar, eski GTA da hileyle 75 seviyeden 600 e çıkartmıştım ve bugün Enchanted verisyona girince 5 seviyeye düştüm. Belki başkasındada olmuştur. Eski sürümde tekrar basıp yeniye eşitlesem düzelirmi?
hocam soğutucu derdim yok elimde fazladan var.
am5 geçmem hocam öyle çokta bi beklentim yok.
nası bi sorun var hocam,gneel gördüğümde ram ile ilgili oluyor.