Arama sonuçları: *

1. Berattacer

The isle evrima yerine eski sürümü indirmişim

Arkadaşlar selamlar ben the isle indirdim. fakat evrima indirilecekmis sonradan öğrendim. Mevcut olan the isle sileyim mi yoksa evrimayi indirip açsam olur mu
  2. Berattacer

Monitör önerir misiniz

Arkadaşlar selam, ban freesynic destekleyen 1ms monitör önerir misiniz Max fiyat 3300tl
  3. Berattacer

Palit rtx 4060dual oc kullananlar

İnşallah üzmez ekran kartları baya pahalı :⁠-⁠)
  4. Berattacer

Palit rtx 4060dual oc kullananlar

Arkadaşlar palit rtx 4060dual oc kullananlar için soruyorum internette fazla bir bilgi yok bu ekran kartı ile. sizce nasıl performansı falan. işlemcim (ryzen 5 7500f)
  5. Berattacer

PC topladım fikrinizi almak istiyorum

Zaten hazır aldım sayılır atom bilişimden
  6. Berattacer

27bine topladım
  7. Berattacer

Çözüldü✓ Ryzen 5 f serisi işlemci alınır mı?

Palit 4060dual oc 8gb
  8. Berattacer

Kasa da dragosun 4 fanli 600+80 w gibi bir şey oynamak istediğim oyun ise elden ring oynatır mı :⁠-⁠)
  9. Berattacer

Çözüldü✓ Ryzen 5 f serisi işlemci alınır mı?

Arkadaşlar sizce ryzen 5 7500f mpk işlemci alınır mı yoksa 5600 mu tercih etmeliyim?
  10. Berattacer

İçinde AMD ryzen 5 5600 ve rtx4060 ti lı 25tl ve 27tllik sistem

Merhaba arkadaşlar bilgisayardan anlayan biri değilim çok ufak bir bilgi ile AMD ryzen 5 5600 ve rtx4060ti ile PC kurmak istiyorum 25 veya 27 bin TL'lik. anlayan varsa yardımcı olabilir mi ?
  11. Berattacer

Vatandan PC toplamayı düşünüyorum

30bin TL'lik kasa+monitör almayı düşünüyorum pişman olur muyum bide şöyle bir site buldum hazır sistem satıyor fakat ben guvenemedim bilgisi olan varsa yazabilir mi teşekkürler https://www.incehesap.com/pc-toplama-sihirbazi/
Geri